Znaci koji ukazuju na lošu sreću | ASTRO24h

Znaci koji ukazuju na lošu sreću

Astro24h, advisor, , Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Hoćete imate nesreću, lošu sreću u 2015 godini? Prije nego sto će se loše dogoditi, često se događa da Vam astralni svijet i bogovi signaliziraju iz čega možete saznati da će Vam se nešto loše dogoditi.

Praznovjerja se nisu slučajno razvila. Kad crna mačka prelazi cestu ispred Vas, stvarno će Vas zadesiti loša sreća (nesreća).Za ovo naravno nije kriva mačka. Svojom prisutnošću ona Vas upozorava na to da se približava loša sreća koju možete izbjeći ako ste pažljivi. U prvim mjesecima znakovi mogu biti česti za ono što će Vas zadesiti u narednim godinama. U tome biste slučaju trebali obratiti pozornost na te znakove jer događaji sadrže jako puno poruka u sebi. Premda se sve obnavlja, ispuni, načelno se rodi jedna cijela godina koja će donijeti dosta dobroga i lošega. Znakove ne treba izbjegavati, ali niti ih tražiti. Trebate ih prihvatiti i učiniti sve što možete kako biste spriječili probleme. Postoji širok raspon znakova i svi znakovi imaju drugačije značenje. Najpoznatiji znak za nesreću je crna mačka koja prelazi cestu ispred Vas. Pogotovo u prvim mjesecima godine stvarno trebamo obratiti pozornost na činjenicu kako bismo izbjegli nesreću.

Astro24h, advisor, Marija, Marija 390, kod 390, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

U ovom slučaju vozite opreznije, pažljivije, ali i kod kuće morate razmotriti zaštitu od nesreće. Nesreća crne mačke uglavnom se odnosi na nesreću na cesti. Razbijeno staklo u tom radoblju predviđa problem koji utječe na Vaš dom. Razbijeni prozor ili čaša se uglavnom odnosi na bolesti, a lako može značiti bolest za čitavu godinu. Stvari od porculana ukazuju na nesreću unaprijed. Ipak, bolest se može izbjeći jer je tu riječ o predznaku, dakle, može se dogoditi da Vas bogovi žele upozoriti o nekom problemu. Slomljeni kotač ili autobusna guma  ukazuje ne prijelome koji se mogu dogoditi još ovoga mjeseca. Ako Vam se dogodi defekt s gumom, nije na odmet brinuti se ako se bavite sportom. Sportašima je to uobičajena pojava. Obično im se prije oštećenja kostiju dogodi defekt sa biciklom ili automobilom.

Astro24h, advisor, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Ni snovi nisu pasivni u mjesecu veljači. Pojava bradatog muškarca, osobito ako ima čekić u ruci, može ukazivati na nesreću. Vidjeli ste u snu čovjeka koji nosi barel, isto morate obratiti pažnju jer se može dogoditi da padnete u neku jamu.

Znakovi koji se odnose na bolest:

Kao što je opisano, to je razbijeno staklo, ali i crna mačka imaju svoju ulogu. Ako crna mačka, koja nije Vaša, dođe u dvorište, možete računati na manje bolesti u obitelji. Međutim, ako mačka uđe u kuću, tada problem može biti ozbiljniji i trebate zatražiti pomoć liječnika. Kao što je napisano, problem ne uzrokuje mačka, ona samo želi pomoći i kroz bogove, astralna bića, anđele, šalje neku vrstu upozorenja o predstojećoj nevolji. Ako crna mačka zaluta kod Vas, morate saznati tko joj je vlasnik, ako je to moguće. Vratite ju kući, odnosno, dajte joj nešto ukusno za jelo, poštujte ju kao vašega gosta jer tako Vam može donijeti čak i sreću. Ostane li crna mačka u vašem domu, onda to opet ima ozbiljno značenje. Nađete li u dvorištu ili u blizini ulaznih vrata ili na balkonu nakakvu uginulu pticu, to je svakako predznak za ozbiljne probleme.

Astro24h, advisor, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Znakovi koji ukazuju na lošu sreću (nesreću):

Financijski gubici mogu biti jednako loši kao i bolest. Ne baš tako često, ali financijski problemi mogu dovesti do bolesti. I za to se također često pojave znakovi. Loša sreća se vrlo često događa zbog prokletsva iii uroka, pa ako vidite bilo kakve znakove toga, vrijedi nas potražiti. Zatražite pomoć stručnog lica jer je lako moguće da je Vaša sudbina zapečaćena od strane loše osobe.

Crna mačka koja nije Vaša, ali je ostala u Vašem domu, siguran je znak prokletstva. Vrlo je važno da mačka nema nikakve veze s tim. Ako imate vlastitu mačku, ona Vas donekle zaštićuje od prokletsva. Znači mačka želi ostati tamo jer intstinktivno želi štititi kuću.

Astro24h, advisor, Andrea , Andrea 378, kod 378, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Na karte koje su ispale iz špila trebate obratiti pažnju! Može se dogoditi da dok čistite kuću, stvori se paket karata u Vašim rukama koji ste u prošlosti ili čak i sada,Vi i Vaši članovi obitelji često koristili. Ako iz tog paketa ispadne jedna karta, ili više njih, potrebno nas je nazvati kako biste saznali značenje tih karata jer Vas uvijek upozoravaju na neku lošu sreću.

Slomljeno ogledalo, pogotovo ako se slomi samo od sebe, može značiti ozbiljnu nesreću ili prokletstvo. Zato svakako trebate zatražiti našu pomoć. Ako se ti znakovi događaju na početku godine, može značiti da ćete imati vrlo lošu godinu koja se može promijeniti samo ako zatražite pomoć stručnog lica. On će tok nesreće obrnuti u sreću, odnosno ako postoji prokletstvo, to će očistiti. Bez obzira što osjećali, nemojte se ustručavati, nazovite nas i ne zaboravite da nije prednak uzrok problema. Predznak je spreman da Vam pomogne u razumijevanju.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika