Saznajte da li imate tajnog obožavatelja ? | ASTRO24h

Saznajte da li imate tajnog obožavatelja ?

tajni_obozavatelj

U ljubavi nema pravila. Kako ne postoje dva ista osjećaja, tako ne postoje dvije iste ljubavne priče. Zato je i uzbudljivo jer ne znate što možete očekivati i kako će ljubav doći u Vaš život. Ponekad dođe tajanstveno, skriva se dugo vremena jer je sramežljiv ili jer postoji neka prepreka. Želite li saznati postoji li sada u Vašem životu tajni obožavatelj?! Tada Vam je potrebno proricanje ljubavi!

To možete sami napraviti ili možete pitati i iskusnog stručnjaka. Na našoj Astro liniji radi nekoliko poznatih proricatelja pa ako stvari ne želite prepustiti sreći, nazovite ih jer oni samo za Vas rade 24 sata dnevno.

Ako ste hrabri i sami želite saznati kakva je situacija oko tajnog obožavatelja, to mora biti učinjeno na pravi način. Za proricanje ljubavi možete koristiti tarot karte, visak ili možete odraditi ritual sna. No kod rituala sna zbog simboličnih poruka uvijek trebate imati pri ruci obučenog tumača snova. Pogledajmo ih redom:

Ljubavno proricanje pomoću tarota

Da bi ste to učinili potrebna Vam je Velika Arkana. Na početku je bitno da ste skoncentrirani na karte i započnite mješanjem karata, a zatim ih dva puta presjecite. S vrha špila uzmite 6 prvih karata i postavite ih u 2 reda po 3, jedna do druge naravno. Ako se u prve tri karte pojavi karta Ljubavnici ili Mjesec, to jasno ukazuje na postojanje tajnog obožavatelja. U zadnje tri karte tražimo kartu Kočija, Pobjeda ili kartu Zvijezda jer se i one odnose na tajnog obožavatelja. Kad je predviđanje cjelovito, naravno puno više možemo otkriti, međutim važno je znati značenje svih karata. A u tome Vam može pomoći stručni savjetnik koji se razumije jako dobro u značenja tih karata.

Ljubavno proricanje pomoću viska

Sljedeća tehnika je jednostavnija i puno lakše se odgovori protumače, ali zahtjeva spretnost. S viskom se ne može raditi ako imate drhtave ruke jer ne pokazujete što biste trebali zapravo pokazati. Time pokazujete samo drhtavost svojih ruku i tumačenje postaje nesigurno. Ovu tehniku ne koriste ni stručnjaci, ali ne jer je teška, već zato što zahtijeva kirurški precizne pokrete ruku. Pripreme su vrlo jednostavne. Za proricanje pomoću viska trebate ravno sjediti i opustiti se. Vaš um treba biti očišćen i koncentriran na Vaš odnos. Nakon toga ispružiti lijevu ruku i postavite pitanje: Imam li tajnog obožavatelja? Nakon kratkog vremena, odnosno kada se dovoljno usredotočite, visak se počinje micati, kružiti. Ako se miče s lijeve na desnu stranu, odgovor je negativan, ali ako se miče s desne na lijevu stranu, tada sigurno postoji netko čije srce kuca samo za Vas!

 Proricanje ljubavi pomoću rituala sna

To je proricanje ljubavi u kojem se ne koriste nikakva sredstva, ni karte, niti spretnost ruku već Vam treba samo jaka koncentracija. Prije spavanja je dobro popiti čaj ili se okupati u mirisnoj kupci da duša mirno diše. Nakon toga trebate misliti na ljubav, ali paziti da ne mislite na određenu osobu jer će tada poruka biti o njemu! Zamolite nebo i anđele da Vam pokažu svoje tajne i otkriju osjećaje Vašeg tajnog obožavatelja. Korisno je pokraj kreveta imati notes i olovku da poslije buđenja odmah zabilježite san jer postoje osjećaji, slike kojih se sjećamo samo dok su još svježi. Kišobran, konj i šareno cvijeće mogu simbolizirati vrijednost. Ako se u snu pojavi osoba koju poznajete, važno je da pogledate duboko u sebe i pravilno protumačite Vaš odnos. Jer se On možda baš pojavio s razlogom, a možda i nije.

Ako niste jasno razumjeli značenje sna, svakako potražite naše savjetnike koji su poznati po tumačenju snova!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Komentari korisnika (3)

Vesna on September 23, 2014 Odgovori

mozete li da mi kazete hocu li ostati da zivim sa bivsim posto smo se razveli,28.04.1969 moj datum,29.02.1960 njegov

danijela zivkovic on September 24, 2014 Odgovori

brak me interusuje

Nikolina on October 18, 2014 Odgovori

09.01.1985 Nikolina Kostova

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika