Za magiju koristite ogledalo! | ASTRO24h

Za magiju koristite ogledalo!

Tajna uspjeha magije je ta da uvijek imate zrcalo u onoj prostoriji u kojoj odrađujete magiju. Prema predloženom pravilniku, kod više vrsta magija se preporučuje korištenje zrcala jer je zrcalo prolaz u drugu dimenziju. Dok obavljate magiju, najbolje bi bilo da zrcalo položite u ležeći položaj i ne vidite sebe u njemu. Zrcalo pospite s malo sol, za vrijeme obreda ga nemojte držati u ruci. Kada ste završili magiju, zrcalo isperite hladnom vodom i stavite ga na sunce da se osuši. Pomoću zrcala možete razbiti kletvu, možete komunicirati s dušama pokojnika, anđelima ili bilo kojim drugim bićem iz druge dimenzije. Ako želite kontaktirati Vašeg anđela čuvara ili preminule voljene, nazovite broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, i savjetnici će Vam pomoći.
OVDJE saznajte kako si sami možete napraviti magiju za sreću!

Kako koristiti zrcalo za privlačenje sreće?
Pozlačenim flomasterom nacrtajte trokut u donjem desnom uglu zrcala, a u gornjem lijevom kutu napišite Vaš kod, koji klikom OVDJE možete dobiti. Za privlačenje sreće koristite zrcalo koje svakodnevno vidite i u kojem se pogledate najmanje tri puta dnevno. Važno je da par puta pogledate u zrcalo, usredotočite se barem 3 sekunde na trokut, a aztim 3 sekunde na kod. Većini se čini da je 3 puta 6 sekundi puno, ali to je ukupno 18 sekundi dnevno, a može donijeti veliku sreću u Vaš život.

Kako koristiti zrcalo za privlačenje ljubavi?

Za ovo će Vam trebati malo ručno zrcalo koje nosite u torbi. Zrcalo stavite u malu crvenu vrečicu i neka uz njega uvijek bude 3-4 zrna crnog bibera i jedan klinčić. Na poleđini zrcala napišite Vaš osobni ljubavni kod i ime anđela Simiela.
Prije nego što ćete koristiti zrcalo, uvijek ga držite između dlanova i u sebi izgovorite: Ogledalce, ogledalce donesi mi ljubav još ovaj tjedan.
Jedan od načina da prizovete ljubav k sebi, jeste pomoću Mjeseca! Kliknite OVDJE i saznajte kako!
Ako sa gore navedenom magijom ne postignete željeni učinak u roku tjedan dana, onda zatražite pomoć profesionalca kako bi Vam aktivirali zrcalo i privukli sreću. Ako niste sigurni u to kako trebate koristiti ogledalo kako bi Vam se život u potpunosti promijenio, nazovite naše savjetnike na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Možete ih nazvati i iz inozemstva na broje telefona:

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika