Vjerujete li u slučajnosti? Bolje je da počnete! | ASTRO24h

Vjerujete li u slučajnosti? Bolje je da počnete!

slucajnost

Stalno čujemo da slučajnosti ne postoje,da ih nema i da se sve događa u nekom unaprijed određenom cilju. Međutim, iznenadne, neočekivane događaje na hrvatskom jeziku nazivamo slučajnost. Tada će se dogoditi nešto što “ne bi trebalo”, niste očekivali, nitko nije mislio da će se dogoditi. Možda se već i s Vama dogodilo, možda ste baš onda izašli na ulicu kada je naišsao autobus i stigli ste na njega ,baš ste onda ušli u kuću kada je zazvonio telefon, a bio je važan poziv, stigli ste na raskršće dvije minute nakon nesreće i tako ste je izbjegli. To su sve sretne slučajnosti. Nažalost, postoje slučajnosti koje dovode do peha, kada se na gore navedenom, događa baš suprotno. Kada Vam je uvijek falila minuta ili sekunda da biste izbjegli nevolju, tragediju. Želite sami napraviti magiju za sreću? Kliknite  OVDJE  kako biste načili kako se to radi.

Možemo li utjecati na ovakve slučajnosti ili ne možemo nista učiniti, potpuno smo prepušteni hiru sudbine? Imamo dobre vijesti za Vas. Na ove slučajnosti se može itekako utjecati i usmjeravati s odgovarajućom magijom ili meditacijom. Htjeli biste znati kako pozeljeti želju a da Vam se ispuni ? Kliknite  OVDJE   i naučite!

Ako ste jedan od onih koji pripada grupi kojoj se uvijek samo sretne slučajnosti događaju, onda Vam ne treba magija, ali ako se dogodi da sve ovisi od minute dvije, da Vam nešto nije uspjelo, (primjerice, ako zakasnite na autobus jer je otišao samo 10 sekundi prije Vas otišao, te da ste samo malo ranije stigli na intervju za posao, i Vas bi odabrali), onda svakako odradite slijedeću magiju.

Potrebno Vam je: jedan komad kartona, olovka, bijela ili zlatna svijeća, makaze, šibice. Na komad kartona nacrtajte slovo V (da bude veličine 10cm). Na sredinu slova V napišite sretne riječi od vrha prema dolje. Ako ste spremni, isjecite slovo V i upalite bijelu i zlatnu svijeću. Pokapajte slovo V svijećinim voskom, po jednu kap od svake svijeće. Ostavite da se osuši. Ako imate mogućnost, ovu amajliju zaštitite s nečim da se ne bi oštetila. Za konačni proizvod (amajliju) trebate tražiti iniciranje na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min zatražite  ZIJU  na kodu 523, da bi učinak bio što prije razvijen. Uvijek ga nosite sa sobom i vidjet ćete, sretne slučajnosti će jedna za drugom dolaziti u vaš život. Ako ste sanjali nešto a ne znate protumaiti , kliknute OVDJE!

Ne očajavajte ako osjećate da sreća nije na Vašoj strani. Ako mislite i osjećate da je problem u amajliji i potrebno Vam je čišćenje, obratite se za pomoć našoj savjetnici Žuži, kod 875, na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika