Visak | ASTRO24h

Visak

Visak

Što je vaša veza s viskom  kvalitetnija, pokreti viska su raznovrsniji, a time donose i više informacija. Visak  može biti izrađen od različitih materijala. Najčešće su u upotrebi visci od metala, osobito od bakra i mjedi. Visak  se upotrebljava u različite svrhe te se smatra odličnim instrumentom za komunikaciju sa svijetom duhova.

Najčešće se upotrebljava za razrješavanje nedoumica, kada su na sporno pitanje ponuđeni odgovori da ili ne. Ljuljanje lijevo-desno znači ‘ne’, a ljuljanje naprijed-nazad znači ‘da’. Kružna putanja znači nesiguran odgovor, a što je veća širina njihanja, odgovor je točniji.

Također visak  se može koristiti pri potrazi za izgubljeni stvarima, tako što pokazuje u kojem smjeru ili u kojoj prostoriji se nalazi izgubljeni predmet.

Visak se upotrebljava i pri potrazi za ritualnim mjestima, jer nam svojim pokretima otkriva gdje su najsnažnije energetske točke.

Uz pomoć viska  mogu se otkriti i tajne vezane uz prošle živote. On nam omogućava putovanje kroz vrijeme i prostor.

Pitanjima vezanim za određena područja našeg tijela, uz pomoć viska  možemo otkriti i naše zdravstveno stanje.

Visak  vam može pomoći i pri kockanju. Pozicioniranjem viska  iznad kockarskog stola ili aparata i postavljanjem pravog pitanja možete znati smiješi li vam se sreća.

Ako imate problema u ljubavnom životu, fotografija voljene osobe i visak  će vam pomoći da otkrijete na čemu ste, a uz pomoć Žutih stranica i viska  možete naći pravo mjesto ili osobu za popravak i kupnju.

Pri izvođenju važnih rituala, pomoć viska  nije zanemariva, jer on otkriva koje mirisne esencije, lokacije i boje mogu pomoći pri izvođenju rituala, a uz pomoć viska  može se stupiti i u kontakt s demonima.

Tarot karte u kombinaciji s viskom , moćno su sredstvo za gatanje i proricanje. Ova kombinacija donosi poprilično precizan odgovor na naše nedoumice.

U svakom slučaju visak  bi se trebao njihati široko, jer to je definitivan odgovor da ili ne. Ako su krugovi nesigurni, a njihanje slabo, najbolje je postupak ponoviti, jer se te reakcije ne mogu računati kao siguran odgovor na postavljeno pitanje.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika