Veliki obiteljski horoskop | ASTRO24h

Veliki obiteljski horoskop

2

Obitelj je za svakoga vrlo važna, u najboljem slučaju je temelj čvrste pozadine. Kako se slažete s nekim ljudima iz Vaše obitelji, koliko smijete biti sami svoji u osobnom domu i tko je na kakav način Vama važan? Sve ovo otkriva veliki obiteljski horoskop. Potražite u članku Vaš horoskopski znak i znakove članova Vaše obitelji.

Ovan: Rođeni u ovom znaku uglavnom posjeduju dovoljno autonomije u obitelji. Uglavnom se ne pretvaraju, daju sebe. Iako mnogi ljudi vjeruju da je Ovan sebičan u ovoj životnoj sferi, to nije istina. Sposoban je za prilagođavanje na visokom nivou, ali to očekuje na istom nivou zauzvrat. Najviše se veže za oca, njemu se želi dokazati. Konfliktnu situaciju prije svega može imati s majkom, ako puno vremena provode zajedno. Oko odgajanja djece je uglavnom samouvjeren, ali naivnost mu na početku može izazvati probleme. Kasnije će se uhodati u roditeljski život. Sposoban je obezbijediti svojoj djeci sretno detinjstvo.

Bik: U osnovi, obiteljski horoskop pokriva osobnost koji je obiteljski orijentiran. Svatko u obitelji mu je podjednako važan, posebno obraća pažnju na roditelje i na djecu ako ih ima. Poštuje starost. U obrazovanju je istovremeno popustljiv, dok u nekim situacijama može biti krut. Ne želi baš nikome udovoljavati, zahvaljujući veneri u horoskopu, sposoban je svoje voljene nositi kao malo vode na dlanu. Priželjkuje tih i miran dom koji mu može biti osnova protiv svih ostalih životnih oblasti. Prilagodljivost mu je oko ovog područja zato maksimalna.

Blizanci: U većini slučajeva obitelj mu je u drugom planu, malo je vjerojatno da se daje u potpunosti u toj životnoj sferi. Prijatelji i poznanici ga prepoznaju sa potpuno druge strane, ali to se ne događa zbog toga što nešto krije. Voli pričati sa svojim voljenima. Po dječijem horoskopu, čita divne priče svojoj djeci pred spavanje svaki dan, dok s roditeljima rado priča o događajima na radnom mjestu. Osobnost mu je toliko kompleksna da je to samo dio onoga što doživi u krugu obitelji. Brat ili sestra su mu najvažniji, ako ih ima, jer s njima može biti u bliskom kontaktu u svakom periodu svoga života.

Rak: Obitelj mu je sve! Djeca, roditelji, braća, svi su mu bliski i dragi. Za njih bi sve učinio, radi njih se ne boji niti najveće žrtve. Naravno, to vuče za sobom i nedostatke jer ima velika očekivanja od svakog člana obitelji. Majka mu je u suštini najbliža ili kćerka, premda je čest slučaj da izabere neku drugu osobu iz obitelji koju obasipa ljubavlju. U odgajanju djece definitivno je tip koji razmazi djecu, zato je važno da istodobno sluša i partnera, bar povremeno ako ne uvijek. Ako ga neki član obitelji naljuti, dugo ga to drži ali mu uvijek oprosti.

Lav: Ako u horoskopu Rak predstavlja veliku majku, onda Lav definitivno predstavlja velikog oca. Apsolutno voli djecu, međutim u obitelji je njegova riječ glavna. Tvrdoglav je, ali uvijek gleda kome je što dobro. Podizanje djece mu dolazi instinktivno, može se dugo igrati s njima i sa sitnicama. S djetetom tinejdžerom će imati puno rasprava jer je prestiž i poštovanje važno svakom Lavu po obiteljskom horoskopu. I on poštuje svoje roditelje, oca smatra uzorom, dok majku želi zaštiti od svega. U suštini daje sebe u krugu obitelji, nije sposoban lagati.

Djevica: Kao pripadnik zemljanog znaka, obitelj mu je jako važna i jedino kod kuće može biti potpuno svoj. Može se opustiti jedino u krugu obitelji i ne želi grčevito ispuniti tuđa očekivanja. Prema obiteljskom horoskopu, najbliži je majci ili braći, ali teže preuzima ulogu zadržavanja obitelji na okupu. U tom slučaju i s njima će biti povučen da ne bi nametnuo svoje probleme na druge. Mlađeg brata ili sestru će cijelog života pratiti kao zaštitnik, dok će starijeg na osnovu dječijeg horoskpa gotiviti. Na polju podizanja djeteta je jako precizan i staložen, ali upravo zbog toga je ponekad strog. Međutim, bez obzira na to, jako voli svoju djecu!

Vaga: Pošto je riječ o duplom horoskopskom znaku, njegova situacija u obitelji može biti dvostruka. S jedne strane mu je vrlo važno svačije mišljenje u krugu obitelji. Posebno ocu želi udovoljiti, premda se ponekad događa da skreće pažnju voljenih na sebe tako da učini nešto što će njegova porodica negodovati. Ima dva lica, jedno poznaje obitelj, a drugo poznaju prijatelji i poznanici. Prema dječijem horoskopu, na rubu puberteta je vrlo važno čuvati ga jer je sklon iskušenjima i pogreškama. Kada se rode njegova djeca, vrlo je sretan i popustljiv, ali s vremenom će poželjeti i više od roditeljske uloge.

Škorpion: Misteriozan je, u krugu obitelji može imati tajanstvenu ulogu. Iako je iskren, teško ga je odgonetnuti zbog svoje suzdržanosti, posebno kada je riječ o mladim Škorpionima. Po dječijem horoskopu nije neuobičajeno da prije vremena postane odgovoran za sve. Od roditelja, više je vezan za majku, traži kod nje bezbjednost. S braćom se ponaša suzdržano, dok su mladi nije retko i da se potuku međusobno. Kad odraste imat će mnogo više samokontrole. Svakog člana obitelji poznaje kao svoj dlan. Svoju nezavisnost razvija vrlo rano, čak je sposoban zadržati bijes, ali samo tada ako je riječ o nekom velikom problemu iz djetinjstva. U suštini, uvijek čuva i obraća pažnju na roditelje. Perfekcionist je u odgajanju djece, ali treba biti oprezan jer ima previše visoka očekivanja prema svojoj djeci.

Strijelac: Nezavisan tip, za njega obitelj predstavlja neku vrstu odskočne daske. Zahvaljujući dominantnom vatrenom znaku, prema dječijem horoskopu je živahan, blago nevaljalo djetinjstvo je iza njega. Sklon je odlutati i voli bajke. S ocem može imati puno rasprava jer stalno isprobava svoj autoritet. Međutim, to će nestati kad odraste. Uspostavit će dobre odnose. Vrlo brzo želi napustiti roditeljsko gnijezdo, ali to ne čini obavezno zbog formiranja obitelji. Kad mu se rode djeca ,na početku svu pažnju usmjerava na njih, ali kasnije opet veću ulogu može dobiti u njegovom životu karijera i neke druge stvari.

Jarac: Stabilna ličnost u obitelji na koju uvijek možete računati. Deluje kao da mu je karijera najbitnija, jer puno radi i malo je kod kuće, ali on to radi za dobrobit njegovih najmilijih. Generalno ima izbalansiran odnos s roditeljima, a prema dječijem horoskopu, čak i tinejdžerske pobune se vrlo nježno odigravaju kod njega jer u suštini poštuje roditelje, baku i djeda. Takvo je dijete kojem uvijek možete prepustiti manjeg brata ili sestru kao i stvari s odgovornošću. Kao roditelj je vrlo posvećen, ali se događa da mu je ponekad samopouzdanje nepotpuno. Pošto stalno radi da bi svojem djetetu osigurao najbolje prilike u životu, moguće da baš za dijete neće imati dovoljno vremena.

Vodenjak: Ne može se opisati kao obiteljski orijentirana ličnost, zapravo, vrlo teško pušta blizu sebe voljene osobe. Oba roditelja podjednako voli, u djetinjstvu želja da im udovolji je bila vrlo jaka. Pored toga, želja za eksperimentiranjem i otkrivanjem je jača, što ga čuva i prati cijeli život. Prema obiteljskom horoskopu, kasno će uploviti u bračne vode ili čak nekoliko puta u životu. Svoju djecu voli i uradit će sve za njih, blago ih razmaziti, ali nije u stanju vezati se pored njih. U svakoj fazi njegovog života važna mu je nezavisnost, ali horoskop ga ne imenuje za osobu koja je konkretno obiteljski orijentirana.

Ribe: Za razliku od Vodenjaka, Ribe su jako obiteljski orijentirane. Kao dijete želja mu je bila miran život i pun ljubavi. Težio je da zadovolji roditelje na sve moguće načine. Prema dječijem horoskopu, ovaj vremenski period može potrajati vrlo dugo. Rođeni u znaku Ribe ne žure napustiti roditeljsko gnijezdo, osim ako se zaljube. Ako se to dogodi, brzo će početi osnivati svoju obitelj. U stanju su svoju djecu staviti u centar svoga života. Odnos sa braćom i sestrama može biti pomalo dvojan jer je za ovaj znak ljubomora tipična. Sve to se može dogoditi i u krugu obitelji, može biti ljubomoran i na svojeg partnera ako previše vremena posvećuje njihovoj djeci, dok njemu ne.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika