Veliki ljetnji seks horoskop za 2015. | ASTRO24h

Veliki ljetnji seks horoskop za 2015.

Veliki ljetnji seks horoskop za 2015.

OVAN:

Žudite za malo avanture, ali nije sigurno trebate li to tražiti u tuđoj spavaćoj sobi! Potjerajte seks iz spavaće sobe, potražite nove kreativne prostore i partner će Vas nagradit, a Vi ćete doživjeti nove značajke kojih ste željni. Ako slušate instinkt i ne razmišljate, konstantno važete, ovo ljeto će Vam donijeti nezaboravne doživljaje.

BIK:

Početna vatra i trnci uvijek prođu, ali lako je prisjetiti se ako prvo reproducirate vođenje ljubavi. Ako ste sami, nemojte se upuštati u vezu za jednu noć jer to nije rješenje za Vaše duševne probleme. Ako ste u vezi i živite zajedno, pogledajte zajedno jedan romantični film i inspirirajte se kako biste obnovili Vaš seksualni zivot.

BLIZANCI:

Nemojte odbiti partnera jer zbog previše NEMOJ, NEĆU, NE MOGU, partner će završiti u krevetu druge osobe u kratkom vremenskom razdoblju. Provedite zajedno jedan romantični vikend. Jacuzzi, mirišljava kupka, i već ćete se osjećati bolje u njegovom zagrljaju. Želite li privući ljubav, tj. Otvoriti put ka ljubavi, kliknite OVDJE i saznajte na koje načine to možete učiniti!

RAK:

Ako želite nešto drugačije u krevetu, nešto što se do sada niste usuđivali priznati partneru, onda je sada došlo vrijeme da priznate. Ne, točan odgovor nije TO da ga isprobate sa potpunim strancem jer ne samo što ćete izgubiti partnera, nego i mnogo više od toga.

Dora, Dora 903, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

LAV:

Dominantnu individualnost mnogi ljudi vole, ali u seksu ponekad i Vi možete biti dolje (ispod). Ako ste uvijek Vi pobjednik ili je sve pod Vašom kontrolom, onda će prije ili kasnije partner potražiti nekog drugoga. Jednom gore, jednom dolje, pa ako se s time složite i pridržavate, onda će Vaš odnos biti obvezan bez problema, a i Vaš seksualni život također.

DJEVICA:

Ne trebate uvijek sve imati organizirano, ne treba sve uvijek biti na svome mjestu i posteljina ne treba biti ispeglana za dobar seks. Pokušajte se opustiti jer uzaludno imate ispeglanu posteljinu ako nemate nikoga tko će leći pored Vas.
Sumnjate da se u Vaš odnos umiješala treća osoba? Kliknite OVDJE i saznajte koji Vam to znakovi sa sigurnošću otkrivaju da je treća osoba u pitanje!

VAGA:

Tek tada recite partneru ono što želite u krevetu, ako ste već odlučili i pojasnili sebi. Ako tijekom vođenja ljubavi u svakom trenutku želite nešto drugo, može se dogoditi da zbunite partnera, Na kraju nećete imati volje za novi krug jer ga toliko izmorite.

ŠKORPION:

Intuitivno osjećate ono što je dobro za Vašega partnera, i on to obožava kod Vas. Vi uvijek znate kada i gdje ga trebate dodirnuti, i on se od toga u potpunosti topi. Pažljivo obratite pažnju na ono što se događa u spavaćoj sobi, neka ostane između četiri zida kako bi izbjegli tračeve. Ako otkrijete sve ono što voli u krevetu, i on to sazna, onda nemojte očekivati ništa dobro u budućnosti Vaše veze.

Dada, Dada 432, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

STRIJELAC:

Ako nekoga pogledate i koketirate, to još uvijek nije varanje? U pravu ste, ali Vaš partner ne misli tako. U narednom razdoblju zadržite malo zavođenja jer ako više željeza držite u vatri, onda se onaj kojega stvarno želite lako može uvrijediti i krenuti dalje. Kliknite OVDJE i saznajte koliko pristajete jedno drugom, i vrijedi li ostati zajedno.

JARAC:

Previše radite i vrlo ste napeti. Ako se sada ne opustite, Vaš seksualni životće patiti. Postoje dvije stvari koje stvarno volite. Spavati i imati seks, ali kod Vas su ove dvije stvari usko povezane. Dakle, spavajte dovoljno kako biste imali dovoljno energije za seks, i seksajte se dovoljno kako bi zatim bili u mogućnosti jako puno spavati.

VODENJAK:

Slijedi Vam stresno razdoblje na svim životnim područjima. Ako prebacujete partneru sve njegove pogreške, nemojte očekivati da Vas raširenih ruku dočekiva u krevetu. Budite manje kritični, a više dragi. To je ključ Vašeg seksualnoga života kako bih bio miran i bez problema.

RIBE:

Ako nešto ne volite u krevetu, nemojte odmah to reći, nego ukažite partneru. Ako mu kažete, osjećat će se nespretno i proći će ga volja za seksom na duže vrijeme. Budite kreativni i pokažite mu što je to što želite u krevetu od njega.
Ako ste znatiželjni i zanima Vas kakav Vam je partner kada je u vezi, kliknite OVDJE i odmah saznajte!

Ako ste nevoljno pročitali ovaj članak jer ne postoji nitko u Vasem životu pored koga možete leći u večernjim satima, ne uspijevaju Vam odnosi, ili Vas svaki pokušaj odvede do slijepe ulice, onda ste mozda blokirani negativnom energijom! Pitajte za ljubavno čišćenje naše savjetnike na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Oni Vam donose radikalne promjene u seksualnom u ljubavnom životu!
Možete nas nazvati iz inozemstva na brojeve telefona:

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika