Veliki jesenski novčani horoskop | ASTRO24h

Veliki jesenski novčani horoskop

Veliki jesenski novčani horoskop

Ovan – Ako ste Vi rođeni pod znakom Ovna, u osnovi ovaj jesenski period neće biti loš za Vas, samo trebate obratiti pažnju da ne riskirate nepotrebno, naročito u kockanju. Ako previše riskirate ili suvišno prosipate novce, uprkos pozitivnom efektu zvijezda, imat ćete probleme i neke poteškoće. Budite malo promišljeniji, štedljiviji nego inače i onda Vas neće dočekati nikakvi problemi, čak će Vam se na bolje formirati financijska situacija.
Za osobnu astrološku sliku nazovite savjetnicu Gordanu, kod 311, na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min! Više o savjetnici možete pročitati OVDJE.

Bik – Osobe koje su rođene pod ovim znakom mogu imati manje financijske poteškoće. Ne padajte u očaj, nije tako loša situacija kao što se čini. Mogu se dogoditi unaprijed nepredviđeni veći izdaci, ali ako ćete to dovoljno opušteno prihvatiti, onda ćete i potrebnu pokrivenost pronaći za te troškove. Ključna riječ je puštanje strahova i briga. Ako u tome uspijevate, sve će biti u redu.
Jedan od naših stručnjaka za rođene pod znakom Bika je savjetnica Dada, kod 432, koja će Vam napraviti osobni horoskop. Zatražite to na slijedećem broju 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. O njoj možete više saznati OVDJE.

Blizanci – Osobama koje su rođene pod znakom Blizanaca naročito dobro će se razviti financijska situacija ove jeseni. Ozbiljan prihod je na vidiku, a još će i sreća biti na Vašoj strani. Nemojte se uživjeti u osvajanju glavne nagrade, ali sve ostale potrebe ćete zaista moći zadovoljiti. Sve što Vam je potrebno, moći ćete kupiti, a još na neko manje opuštanje ili putovanje ćete također imati priliku.
Da biste saznali tačno na koji dan igrati igre na sreću, to će Vam reći savjetnica Zvjezdana, kod 458 na broju 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Upoznajte našu savjetnicu OVDJE.

Zvjezdana, Zvjezdana 458, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje

Rak – Osobe rođene pod ovim horoskopskim znakom malo bolje trebaju razmisliti na što će trošiti novac. Brinuti se ne morate, financijski bankrot Vam ne prijeti, ali nije na odmet ako više štedite nego obično. Međutim, niti oni, niti njihova obitelj neće oskudijevati, nije toliko veliki problem. To neka Vam bude na umu ako se oneraspoložite. Pozitivan stav, vjera u pozitivnu budućnost pomoći će Vam ovom periodu.
Napunite se pozitivnim energijama sada! Nazovite savjetnicu Hanu, kod 412 na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Više o njoj možete pročitati OVDJE.

Lav – Ova jesen Lavovima priređuje puno mogućnosti. Mogu iskusiti značajnu financijsku dobit. Čak i najsiromašniji Lavovi će biti u boljoj situaciji nego dosad. Oni koji ni do sad nisu imali financijske probleme, moći će još više trošiti i kupiti što god požele. Ali, ako žele dugoročno zadržiti to obilje, onda je poželjno malo štedjeti. Nemojte bespotrebno prosipati novac.
U materijalnom poboljšanju Vam može pomoći energija obilja, a to možete dobiti od savjetnice Sanje, kod 389. Potražite ju na broju 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Više o njemu pročitajte OVDJE.

Djevica – U proteklom periodu mogli ste imati više neočekivanih izdataka nego obično. Utjecaj toga je još uvijek malo prisutan, ali ćete imati priliku da nađete dodatne izvore prihoda. Značajna financijska dobit očekuje se tokom jeseni, a neočekivani izdaci će se smanjiti. Tako u globalu ove jeseni Vam predstoji dobar period i što se financija tiče. Sa štednjom nećete imati problema, to Vam je u krvi, tako da ćete možda moći uštedjeti i značajniju sumu.
Savjetnica Dora, kod 903 će Vam pomoći da zadržitr još financijsku sigurnost u Vašem vlasništvu. Potražite ju sada na broju 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. O njenim posebnim sposobnostima možete više pročitati OVDJE.

Vaga – Ovaj jesenski period ni Vagama neće biti loš na financijskom polju. Premda veliki prihod neće dolaziti putem velikog dobitka, nego preko posla. Na poslu uvažajavu Vaše vrijednosti i poštuju Vas, a rezultat će biti osjetljiv po Vašem novčaniku. Očekuje se unaprijeđenje, a kao rezultat toga i povećanje plaće. Možete očekivati i veće nagrade na poslu. Možete iskusiti sreću i na igrama na sreću, manji uspjesi se očekuju i tamo.
Za izradu horoskopa vaše karijere potražite savjetnicu Anu, kod 201, na broju 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Pored astrologije bavi se i tarot kartama. Saznajte više o njoj OVDJE.

povezanost, karmička povezanost, karma, savjet, astro24h, zapisano u zvjezdama, savjetnik, Hrvatska

Škorpion – Škorpionima će se financijska situacija postepeno poboljšavati u ovom periodu. Kako vrijeme prolazi, a kako više ulazimo u jesen, tako će se i Škorpionima bolje razvijati financijsko stanje. Polako će vaga biti pozitivna, imat ćete više prihoda nego izdataka. Razmislite koliko i na što trošite, na što imate zaista potrebe. Ako promišljeno trošite, čak ćete malo i uštedjeti.
U vašim financijama uvijek možete računati na pomoć savjetnice Ave, kod 447. Nazovite ju na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Još niste razgovarali s njom? Saznajte više o njoj OVDJE.

Strijelac – Strijelčevi vole živjeti malo raskošnije. Štednja Vam nije vrlina, ali ako želite trošiti novac i pored svakodnevne potrošnje, onda morate malo štedjeti. Lako ćete uštedjeti novac, u tome su i zvijezde naklonjene, čak možete imati više izvora prihoda. Ipak, promišljeno trošite, tada ćete imati novca i za ostvarivanje Vaših snova. Primjerice, moći ćete otići na jedno egzotično putovanje, ili bilo koji posebni zahtjev ćete sebi ispuniti.
Na svim životnim poljima možete računati na pordršku savjetnice Renate, kod 509. Nazovite ju sada na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. O njoj čitajte više detalja OVDJE.

Jarac – Sreća je da su osobe koje su rođeni pod ovim znakom po prirodi štedljive. Upotrijebiti će svoju ušteđevinu. Premda ovaj jesenski period neće biti toliko loš sa finansijske strane, morate računati na manji prihod nego na što ste naviknuli. Također možete imati neočekivane izdatke. Nemojte se brinuti, to Vam neće uzrokovati dodatne probleme. Vi znate s novcima, a to ćete sad i dokazati. Uskoro ćete ponovo ozbiljno štedjetu, povratit ćete taj novac koji sada potrošite.
Za tajnu novčanu magiju potražite savjetnicu Karlu, kod 997,na broju 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Čitajte o njoj više OVDJE.

Vodenjak – Vodenjaci će se ove jeseni susresti s mnogim mogućnostima koje ih vode do financijskog napretka. I Vašem partneru su sada zvijezde naklonjene, stoga i obiteljski budžet Vam može napredovati. Kreativni i poduzetni Vodenjaci sada zaista mogu napredovati. Pokrenite se ako želite takva poduzeća koja će Vam dugoročno poboljšati prihod novca.
Vrlo je važno da redovno potražite Vašega savjetnika, odat će Vam takve tajne o kojima niste niti slutili. Potražite savjetnicu Ziju, kod 523, na broju 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Upoznajte ju OVDJE.

Astro24h, advisor, Stoja , Stoja 520, kod 520, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Ribe – Ovaj jesenji period za Ribe će proteći uglavnom u poslu. Osjetit ćete i pozitivnu stranu upornoga rada, naročito sa financijske strane. U principu ste zabrinute osobe, pokušajte to staviti sa strane, malo slobodnije i hrabrije trošite pare. Nije riječ o tome da rasipate novac, ali ne treba ni pretjerano štedjeti, možete sve kupiti što želite i sebi i vašim ukućanima, učinite to. Za obezbjeđenje kontinuiranog priljeva novca, potrebno je trošiti novac, a ne samo štedjeti.
Savjetnica Regina, kod 418, pored astrlologije možete pitati nešto vezano i za numerologiju. Potražite ju na broju 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Pročitajte više o njoj OVDJE.

Ako ste znatiželjni i želite dobiti detaljniju i osobniju financijsku analizu i da tačno znate kako će Vam se odvijati financije, u buduće nazovite nas, očekujemo vaš poziv na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min.

Naše savjetnike možete nazvati i iz inozemstva:

inozemstvo, astro24h, zapisano u zvijezdama, Asto centar, poziv, najbolji savjetnici

Lijak, facebook, zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjet, savjetik, advisor

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika