Veliki jesenski horoskop za posao | ASTRO24h

Veliki jesenski horoskop za posao

3551196-horoscope-wallpapers

Ovan
Ljeto nije točno ispalo onako kako ste htjeli i financije su se znatno smanjile, te se stoga može dogoditi da razbijete i kasicu prasicu kako biste mogli kupiti sve što Vam je potrebno.
Dobra vijest je što će se to promijeniti. Nažalost, ne odmah na početku, ali do kraja listopada će se vratiti dobra financijska situacija jer možete računati na neočekivan prihod na jesen, prema Vašem financijskom horoskopu! Već sada u rujnu dobijate dodatne zadatke na poslu, što također donosi novac za Vas, samo što neće stići prije 15. listopada. Ako želite brzo dobiti novac, možete zatražiti specijalnu magiju za privlačenje novca od savjetnice Gordane, kod 311, na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Bik
Napokon će se isplatiti to što ste vrijedno i puno radili, tako da stiže dodatni novac koji zaslužujute, a s kojim će Vas nagraditi šef. Nažalost, taj dodatni novac još uvijek nije dovoljan da bi se ostvario san o Karibima kao odmor o kojem toliko dugo sanjarite. Sreća Vas očekuje ovaj mjesec pa budite sigurni da igrate igre na sreću, pogotovo greb greb kartice. Koji dan je najbolji za neki dobitak, pitajte savjetnicu Zvjezdanu, kod 458, za savjet na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Blizanci
Novi vjetrovi pušu oko ovoga znaka, nova radna mjesta, nove mogućnosti, nova vrata se otvaraju ovaj mjesec. Nažalost, vrata se mogu zaključati točno ispred Vas ako se krećete polako i puno oklijevate. Ako dobijete dobru ponudu, prihvatite je odmah, nemojte reći da ćete još razmisliti. Odmah prihvatite, pa ako Vam se ne sviđa, onda odustanite, ali ovako ćete biti sigurni da ne propuštate ništa! Što god se nudi u slijedeća dva mjeseca, svaku ponudu prihvatite jer ne znate koja može donijeti puno novca u budućnosti, a Vama je sada jako potreban. Želite li saznati kakve Vas ponude očekuju i na što biste trebali obratiti pozornost, možete nazvati i pitati savjetnicu Ognjenu, kod 411, na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Rak
Već jako dugo čekate na povećanje plaće, ali na žalost, taj dodatni iznos neće biti prebačen na Vaš bankovni račun. Nemojte odustati jer je sada Jupiter na Vašoj strani, pa ako ne bude povišice, novac može doći iz nekog neočekivanoga izvora, pa s time iznosom već možete započeti nešto. Ne posuđujte novac, bolje čekajte tjedan ili dva i riješiti će se financijski problemi. Nazovite savjetnicu Loreanu, kod 159, na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i saznajte koliko još dugo trebate čekati za promjenu i koliki iznos možete očekivati neočekivano krajem rujna! Može Vam pomoći bijela magija, ili zatražite osobni ritual za sreću!Lav
Ne brinite toliko, i ne gledajte susjeda koliko ima novaca, koliko automobila vozi, od toga nećete imati ništa više novca, samo ćete se živcirati bespotrebno. Mislite na to da susjed nešto sigurno neće imati, a to je velika sreća koja Vas očekuje u listopadu. Da bi se dogodila velika promjena, tražite čišćenje od svih vrstvrste negativnih energija, koje također mogu dolaziti baš od susjeda. Ako date novac kao poklon nekome u rujnu, trostruki iznos će se vratiti u prosincu. Za čišćenje nazovite savjetnicu Ziju, kod 523, na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min

Djevica
Tipičan primjer za optimista koji uvijek vidi čašu napola punu, čak i ako je potpuno prazna. U pravu ste, biti će već nekako, ali je ipak bitno kada i kako će se razvijati Vaš život. Uzmite u ruke Vaše financije i budite spremni za puno novih mogućnosti ove jeseni jer ako ih ne primijetite i ne iskoristite, za Božić ćete također ostati bez novca! Saznajte od savjetnice Ave, kod 447, na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, kakve Vam se prilike pružaju ove jeseni i na što trebate obratiti pažnju, pa na osnovu toga napravite si temeljne planove za financijski napredak u naredne tri godine unaprijed!

Vaga
Zivjezde su stvarno tu za Vas, jer se tijekom jeseni očekuje sretnije razdoblje. Od nekoga rođaka ili poznanika možete dobiti ponudu i nove mogućnosti da zaradite novac, te možete dobiti i vrijedne darove za Vaš rođendan, kao što pokazuje horoskop. Ovaj mjesec ne tražite i ne dajite novac u zajam jer taj pozajmljeni novac neće donijeti sreću. Ako želite promijeniti posao ili nemate posao, možete nazvati našu savjetnicu Zrinku, kod 524, na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i saznati kada će stići posao koji ste oduvijek željeli!

Škorpion
Imati ćete puno energije, kao da Vas je ljetno sunce napunilo baterijama. Stalno ste u pokretu, radite puno, ali nije sigurno da će plaća biti jednaka za uložen rad. Pokušajte usporiti i opremiti Vašu snagu jer će Vam kasnije trebati ta energija. Ako svu energiju potrošite na početku mjeseca, za kraj mjeseca ćete biti umorni i teško ćete obavljati zadatke. No, baš ta energija će Vam trebati u drugoj polovici rujna jer Vam mogu dodijeliti zadatak, koji, ako ga dobro obavite možete dobiti promicanje na poslovnoj ljestvici, podizanje plaće i nagradu. Prema horoskopu za novac sve to Vas očekuje! Pitajte savjetnicu Stoju, kod 520, na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, što će se dogoditi, tako da se možete pripremiti za to!

Strijelac

Nemojte donositi odluke prerano jer možete lako izgubiti financijsku stabilnost koju ste izgradili. Ne vjerujte nikome, pogotovo muškarcima jer nisu se svi sprijateljili s dobrim namjerama s Vama. U drugoj polovici listopada očekujte plus manjih prihoda, od kojih jedan dio ne dolazi s posla. Od naše savjetnice Tonke, kod 126, na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, možete saznati točno kome ne treba vjerovati da ne biste izgubili novac!

Jarac
Ako ste nezaposleni, onda Vas čeka novi posao i karijera koju ste oduvijek željeli. Ako već imate posao, također možete promijeniti sudbinu jer se vidi mogućnost promjene. Ako radite i zadovoljni ste sa plaćtom, onda ste na pravom mjestu i ne biste trebali dati otkaz za drugu opciju. Međutim, ako ste bez novca, možda sada trebate prijeći na novi posao jer ćete imati puno više slobodnog vremena, a to slobodno vrijeme donosi više novca u dom za potrošiti! Prije potpisivanja ugovora provjerite tekst pisan sitnim slovima ili nazovite savjetnicu Dadu, kod 432, na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, da Vam kaže što trebate poduzeti kako biste izbjegli bankrot!
Vodenjak

Sada možete malo odahnuti jer je veliki izdatak odgođen, a novac koji je namijenjen za to možete potrošiti na druge stvari. Bitno je da uložite taj iznos u neki dobar biznis jer ako ćete potrošiti na gluposti, na kraju ništa neće ostati i biti ćete ojađeni jer je veliki novac iskliznuo iz ruku. Trošak neće nestati, ali će se protezati do početka iduće godine, tako da i dalje trebate biti spremni i štedjeti, a možete nabaviti više novca uz nagradne igre na sreću. Još danas tražite magiju za dobitak od naše savjetnice Dijane, kod 449, na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, kako biste riješili sve financijske brige!

Ribe

Velike promjene posla ili novac, ova jeseni ne obećava, ali stvaranje prikladne financijske stabilnosti u ova dva mjeseca je moguće. Ako smanjite rashode i vješto trošite, također možete formirati malu štednju koju toliko dugo želite. Stalno prolazite pored sreće. Sada je vrijeme za ritual sreće i magije za dobitak kako biste na tom  području još danas bili u mogućnosti osvojiti veliki iznos i kasnije bez problema  kupovati božićne darove! Nazovite savjetnicu Karlu, kod 997, na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Mislite da ste potpuno financijski propali?! Možete tražiti učinkovitu magiju za financije koje će Vam pomoći pokrenuti se! Regina, kod 418 i Marija, kod 390, su tu za Vas i možete dobiti osobnu energiju novca koja odmah djeluje! Nazovite na broj na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Također Vam reći kako možete promijeniti trenutnu situaciju i privlačiti Vam novac koji je potreban! Ako sanjate novac, u svakom slučaju  to ima značenje, a dalje smjernice možete imati ako čitate Vaš horoskop za karijeru i poslušate savjete stručnjaka!
Možete pitati anđele za pomoć ili napraviti talisman i tražiti inicijaciju kod naših stručnjaka, a ako ga nosite sa sobom i uvijek, možete dobiti puno novaca kratkom u roku!

Uputite poziv hrabro iz inozemstva na brojeve telefona:

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika