Veliki jesenski horoskop za karijeru! | ASTRO24h

Veliki jesenski horoskop za karijeru!

Veliki jesenski horoskop za karijeru

OVAN: Karijera Vam se ne razvija onako kako ste zamislili tijekom srednje škole, ali ne očajavajte, Rujan donosi pozitivne promjene. Promjena se može dogoditi samo ako prihvatite mogućnost daljnjeg usavršavanja koje Vam se nudi i uzmete za ozbiljno jer je to tečaj nakon kojega ne dobivate samo jedan papir, nego ćete biti bogatiji sa puno novih informacija. Obuhvatite sebe čarobnim predmetima koji donose sreću, koje će za Vas savjetnici aktivirati s najvećom energijom sreće. Ako nemate posao, ti predmeti će Vam pomoći u privlačenju novih mogućnosti. Nazovite Tonku, kod 126, na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

BIK: Nije uvijek unaprijeđen onaj koji savjesno radi cijeli dan. Puno puta je u boljoj poziciji ona koji zna lijepo pričati i ne boji se od jednog nevinog flerta kako bih postigao svoj cilj. Imate jednog suparnika, ali ako mislite da će primijetiti kako Vi puno radite, a on skoro ništa, onda nažalost nikada nećete napredovati. Promjenite taktiku, navucite rukavice i izbacite ga iz sedla jer zvijezde Vas podržavaju. Saznajte slabe točke Vaših kolega, i to, kako možete doći do povečanja plaće do kraja mjeseca. Nazovite Stoju, kod 520, na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

BLIZANCI: Nemojte se puno žaliti, čak i ako postoji razlog jer zbog toga nećete imati manje posla i boljega šefa, a nećete mijenjati niti posao. Energije koje ulažete u žaljenje, bolje uložite u traženje novog radnog mjesta jer je ovaj mjesec pogodan za promjene. Prijavite se za radno mjesto u inozemstvu, čak i ako mislite da nemate nikakve šanse na temelju trenutne kvalifikacije i jezičnih vještina jer nije kvalifikacija uvijek važna. Često Vas pozovu na intervju na temelju subjektivnih kriterija. Ako nemate posao, a želite raditi na dobrom mjestu, onda pitajte za ritual posla koji će Vam privući najbolje plaćen posao još ovaj mjesec. Nazovite Zrinku, kod 524, na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!
Želite li saznati savjete za karijeru, kliknite OVDJE!

Zvjezdana, Zvjezdana 458, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje

RAK: Svugdje i u svakome vidite neprijateljstvo i zavjeru, ali sada Vi sami radite protiv sebe. Potražite savjetnike na radnom mjestu jer sigurno postoji neki kolega u okruženju s kojim možete lijepo razgovarati za vrijeme ručka. Izgradite odnose jer ćete u budućnosti možda trebati takve ljude koji će stati na Vašu stranu. Sa šefom držite određenu distancu, a o Vašem privatnome životu nikome ne pričajte na radnom mjestu jer izrečene podatke će kasnije iskoristiti protiv Vas. Povećanje plaće ove godine je moguće samo ako pitate za magiju od savjetnika, kako bi Vam privukli što više novca i uspjeha. Nazovite Avu, kod 447, na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

LAV: Ako niste šef, nemojte se niti tako ponašati jer nećete imati utjecaja, ali možete postići da Vas svi mrze i izbjegavaju na poslu. Ako ste na višem položaju, onda budite pažljiviji prema radnicima jer može izbiti pobuna protiv Vas koja se neće pokazati kao dobro u očima Vašega šefa. Ako još uvijek nemate posao i nemate pojma što bi bilo najbolje za Vas, onda pitajte za jednu astrološku analizu koja će otkriti koji je za Vas posao najprikladniji. Nazovite Ziju, kod 523, na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!
Kako doći do novca, kliknite OVDJE i saznajte!

DJEVICA: U posljednjih nekoliko mjeseci nadmašili ste samoga sebe, svačiji posao ste odradili i često ste i u snovima radili. Povečanje plaće ove godine ne podebljava Vaš novčanik. Ako postoji netko u Vašoj zajednici koji Vam gura svoj posao da ga odradite, pa onda prikazuje kako je on sam odradio, pokvarite mu sve, napravite što više pogreški kako bih mu trebalo više vremena da ispravi greške, nego da je on sam odradio posao. Ako Vaša karijera stagnira, pitajte za ritual povećanja plaće! Nazovite Loreanu, kod 159, na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

VAGA: Nemojte se gurati na poslu,pravite manje pogreske i ne kasnite, jer su svačije oči sada uprte u Vas. Netko Vas promatra i svaku Vašu grešku odmah prijavljuje šefu. Ako obratite pažnju i radite malo ili uopće nemate pogreške, onda za Božić možete očekivati dodatni novac. Koju sumu novca možete očekivati, pitajte savjetnike, a pomoću magije možete doći i do većega iznosa nego što je izvorno namijenjeno. Nazovite Ognjenu, kod 411, na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!
Napravite sami magiju za sreću, kliknite OVDJE i saznajte kako!

Astro24h, advisor, priprema, promjene, promjena , Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

ŠKORPION: Odnosi na radnom mjestu ne pomažu uvijek da posao odradite učinkovito ili unaprijeđenju. Ako imate tajnu vezu, neka tako i ostane jer ako se otkrije, ostat ćete bez posla. U rujnu je više riječ o emocijama, karijera i posao ostaju u pozadini, ali ako sredite Vaš ljubavni život, onda se s novom snagom možete posvetiti poslu, a listopad Vam može donijeti čak i unaprijeđenje. Kako možete postići da Vas primijete i da imate veču plaću? Nazovite Zvjezdanu, kod 458, na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

STRIJELAC: Vaša velika želja je da dođete do večega iznosa novca, a sve to želite brzo postići. I u snovima sanjate o novcu. Nemojte samo sanjati o novcu, nego i učinite nešto. Potražite neki dodatni posao, nešto što možete obavljati i u slobodno vrijeme. Ako zadnji tjedan u mjesecu budete tražili povišicu, možete imati sreće. Prije toga pitajte astrologa kada točno da zatražite povišicu od šefa, kako ne biste bili odbijeni. Nazovite Gordanu, kod 311, na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

JARAC: Previše sumorno vidite Vašu budućnost, ali Vaša upornost i precizan rad Vam donosi uspjehe. Nemojte se bojati reći svoje mišljenje, čak i ako je to opterećenje za nekoga od kolega. Izbjegavajte sukobe jer tako nećete napredovati na poslu. Ponekad se morate usprotiviti kako ne bi mislili da Vam mogu sve činiti, i kako biste se izborili za Vaša prava. Ako nemate posao i ne znate što bi bilo najprikladnije za Vas, trebate pitati savjetnike jer ćete tako brže doći do posla ako tražite na području koij bliže stoji Vašem karmičkom životnom zadatku. Nazovite Dadu, kod 432, na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!
Ako želite znati kakva je Vaša karma, možete OVDJE!

Gordana, Gordana 311, Zapisano u zvijezdama, astrologija, numerologija

VODENJAK: Ovaj mjesec će Vam biti malo teže na poslu, a ako ste počinili neku nepravilnost u prošlosti, sada će Vam se obiti u glavu. Nemojte se bojati, posao nećete izgubiti. Ni kolege nisu od velike pomoći, imate osjećaj da se cijeli svijet okrenuo protiv Vas, ali izdržite ovaj mjesec jer od listopada sve kreće na bolje, čak možete očekivati i unaprijeđenje ili povečanje plaće. Ako ne želite s ovoga posla ići u mirovinu i osjećate da ste sposobni napraviti više, pitajte savjetnike koji bi bio najbolji posao za Vas i kada je pravi trenutak da promijenite radno mjesto, kako biste u budućnosti s manje posla zarađivali više novca. Nazovite Dijanu, kod 449, na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

RIBE: Sada kao da Vam sve dobre mogućnosti klite iz ruke. Sreća Vas je malo napustila. Prikupite oko sebe takve magične predmete koji donose sreću. Ne žalite za propuštenim prilikama jer su one samo naizgled povoljne, a prilika za dobru karijeru tek dolazi u prosincu. Međutim, onda se ne smijete ustručavati, razmišljati, trebate reagirati odmah. Nazovite Karlu, kod 997, na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Ako još uvijek niste pronašli Vaš posao iz snova, i na sadašnjem poslu se osjećate kao u zatvoru, onda pitajte savjetnike za magiju privlačenja posla. Imati ćete odgovornost na poslu koje ćete lako i rado izvoditi. Ići ćete na posao spremni i s voljom i radno vrijeme će Vam proletjeti, a za odrađeni posao ćete biti plaćeni koliko ste i zamislili. Možzda će to biti posao u inozemstvu gdje Vam neće trebati ni znanje jezika. Savjetnici će Vam pomoći u tome! Nazovite ih na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Možete nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

inozemstvo, astro24h, zapisano u zvijezdama, Asto centar, poziv, najbolji savjetnici

Lijak, facebook, zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjet, savjetik, advisor

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika