Veliki horoskop parfema | ASTRO24h

Veliki horoskop parfema

3

Ovan : Odgovaraju Vam začinjeni mirisi u kojima ima nešto vatreno ili su blago oporni. Cimet, mošus ili čak vanilija može doći u obzir, ali samo ako ste baš u elementu. U parfemima tražte takvu kombinaciju u kojoj je prisutno rijetko cvijeće i s kojim možete izludjeti suprotni spol čim dotakne Vašu kožu. Takvu magiju može stvoriti, primjerice, kolekcija parfema pod nazivom Bruno Banani – Dangerous.

Bik : Jaki, ženstveniji mirisi Vam najviše odgovaraju. Dovode do izražaja Vaše samopouzdanje, koje Vam je i potrebno. Breskva i vanilija se dobro uklapaju u Vašu duhovnost sa astrološke točke gledišta. Zato Vam slobodno predlažemo Dolce & Gabbana – The One parfem, u kojemu se nalaze liči i šljiva.

Blizanci : Širok spektar mirisa Vam odgovara, ali posebno preferirate lagane parfeme čiji Vas miris jednostavno opija. Aroma orlovskih noktiju predstavlja najbolje Vašu ličnost koja se nalazi, primjerice,  u parfemu Hugo Boss – Jour Pour Femme, ali Vam je poželjno povremeno promijeniti kombinaciju parfema jer Vam to popravlja raspoloženje.

Rak : Vama najbolje stoje specijalni, inovativni parfemi, kao fino procvjetalo drveće ili posebni voćni mirisi. Mirisi hrane Vam se ne sviđaju, kao i miris vanilije i slični mirisi. Na osnovu astrologije Vam preporučujemu Bvlgari Omnia Coral parfem, u tom parfemu ćete naći hibiskus, lokvanj i nar.

Lav : Maksimalist ste što se tiče mirisa, volite mirisati na luksuzne parfeme. Sve to priliči i dostojanstveno je jednom Lavu, prije svega u kombinacijama koja su malo jaki ali ne preteški, ali istovremeno i dovoljno strastveni mirisi. Ovaj efekt u Vama može probuditi parfem Christina Aguilera – By Night, koji sadrži orijentalno-cvjetne arome.

Djevica : Cvjetni, meki i romantični mirisi Vam najviše odgovaraju, koji pokazuju Vašu blagost i jednostavnu ljepotu i čini ih savršenim. Upravo je takav parfem Calvin Klein – Eternity, jer sadrži bezbroj cvjetnih mirisa, kao što je jasmin, ljiljan i ljubičica.

Vaga : Slatki, ugodno aromatizirani parfemi Vam najbolje odgovaraju. Čak i vanilija može biti sastavni dio Vaše mirisne kombinacije, i pačuli, koji najbolje dovodi Vaše zračenje do izražaja. Skloni ste izgubiti se u mirisima, stoga Vam slobodno preporučujemo parfem pod nazivom Shiseido – Zen, koji sadrži narandžu, freziju i gardeniju.

Škorpion : Vi se isključivo zadovoljavate sa savršenstvom, a to je sasvim u redu. Mirisi mora, kiše i vjetra su Vam najbliži. Međutim, od cvjetnih aroma najviše Vam odgovara jasmin i gardenija, koji se, primjerice, mogu naći u Bvlgari – Jasmin parfemu.

Strijelac : Ovaj horoskopski znak je ljubitelj svježih, voćnih i jedinstvenih mirisa. Preporučljivo Vam je da koristite uvijek jedan te isti parfem koji će uvijek biti karakterističan za Vas u društvu. Vaš osobni miris će još više doći do izražaja ako se u Vašem parfemu nalazi malo citrusa, ali samo među ostalim ugodnim aromama. Zato je za Vas savršen parfem pod nazivom Nina Ricci – Nina, koji sadrži jabuku i kedar.

Jarac : Miris drveća Vam je najbliži, tako slobodno možete birati mirise sa cimetom ili začinjenije parfeme. Međutim, blaži i pomalo cvjetni mirisi prerušavaju miris treseta drveća. Zato Vam je preporučljivo da koristite mješovite parfeme. Takav parfem može biti, primjerice, Dolce & Gabbana – Light Blue, koji sadrži kedar, bambus, jasmin i ružu.

Vodenjak : Ljubitelj ste specijalnosti, ali volite i svježe mirise koji Vas podsjećaju na planinsku šetnju. Parfemi sa mentom i citrusom su najpogodniji za Vas, ali čak i neka cvjetna kombinacija Vas može oduševiti ako je dovoljno lagan miris. Takav parfem j, primjerice, kompozicija Bruno Banani – Magic.

Ribe : Romantični i meditativni parfemi su pogodni osobama rođenima u znaku Ribe. Čulo mirisa Vam je vrlo sofisticirano, sposobni ste osjetiti svaki miris posebno u jednoj kombinaciji parfema. Preporučljivo Vam je da izaberete parfem u kojem je istaknut lotus i mimoza. Sve ovo i još malo frezije se nalazi u Versace – Yellow Diamond parfemu.

Savjetnici Astro Centra Vam stvarno mogu pomoći ako Vas zanima više o ovoj temi nazovite 064/640 067 i potražite pomoć.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika