Veliki financijski horoskop za ljeto 2015. | ASTRO24h

Veliki financijski horoskop za ljeto 2015.

Veliki financijski horoskop za ljeto 2015.

OVAN: Ovan mora računati na to da će ovisiti od iznosa novca na bankovnom računu, energiji uloženog u posao i od ambicioznog stava. Prema Plutonovom položaju biti će Vam potrebna samokontrola na području potrošnje, ali prihodi će biti veći i sigurniji. Ukoliko razmišljatie o poduzetništvu ili ste već vlasnik jednoga, na tom području Vas također očekuje boljitak. Trebali biste razmišljati o kupovini imovine, ali to učinite bez sudjelovanja agencije! Može prevladati nad Vama jedna financijska ovisnost, ali pomoću Jupitera u mogućnosti ste prevladati te prepreke. Ako želite biti sigurni, jedno financijsko predviđanje Vam može otkriti kako doći u posjed brzog novca da bi se kupnja obistinila! Sve što trebate učiniti je da nazovete broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Ovdje ćete naći savjetnike koji se vcć dugo bave ovim ogrankom ezoterije, a rade na našoj liniji!

BIK: Pluto i Vama pruža poboljšanje za Vašu trenutačnu financijsku situaciju, ali trebate djelovati polako i obzirno. Čuvajte se prevaranata jer gdje je riječ o osiguranju ili kupnji nekretnine, žele od Vas izvući više novca nego što je realna vrijednost usluge ili proizvoda. Uplatu odmora ne ostavljajte za zadnju minutu, poželjno je već u lipnju ili srpnju rezervirati željeni odmor. Planete Vas upozoravaju i savjetuju da ne dajete veći iznos novca partneru, djeci, nikome jer će ga brzo potrošiti i to ne za svrhu na koju su namjerili. Ako će prijatelj tražiti pozajmicu od Vas, svakako napišite ugovor!

OVDJE  saznajte kako osvojiti loto dobitak! 

BLIZANCI: Materijalni prihodi rođenima u znaku blizanaca nisu redovita. Vrijedi razmisliti o potrazi za novim poslom. U lipnju možete očekivati financijsku pomoć od svojih prijatelja. Stvarno važan mjesec je kolovoz kada ćete započeti poslovne aktivnosti s Vama bliskim osobama. Nemojte se bojati nečega novog, izazova jer od toga možete imati samo koristi. No, prema Merkuru trebate biti marljivi i uporni, nemojte se oslanjati na sreću jer Vam to poručuje Jupiter. Za nove mogućnosti nemojte putovati u inozemstvo i partneru nemojte u potpunosti vjerovati. Iz Vašega društvenoga kruga doći će pomoć.

Žuži, Žuži 875, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

RAK: Sredinom ljeta Vas očekuju značajniji financijski rashodi, zato pažljivo rukujte sa postojecim rezervama. Ova godina je dobra za poduzetništvo stjecanjem odgovarajućih partnera. I Vaši prijatelji će Vam više pomoći, međutim. morate računati na manje gubitke i uvijek voditi brigu o Vašem novčaniku! Ne bojte se pitati za pomoć od financijskog savjetnika, možete samo profitirati. Jedno financijsko predviđanje Vam može pomoći u tome kako izbjeći gubitke. To bez čekanja možete dobiti na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min pitajte DADU na kodu 432! S trošenjem novca nemate problema, ali budite oprezni jer Pluton ne odobrava ovu vrstu ponašanja. Budite oprezni što se tiče ovogodišnjeg godišnjeg odmora!

LAV: Možete postići povoljnije financijske obrate pomoću prijatelja, ali većinom zahvaljujući svojim idejama i kreativnošću. Sreće ćete imati u poslovanju, plaću će Vam povećati, ali zato trebate naporno raditi. Slobodno počnite ulagati u poslove s inozemstvom jer će sve ispasti na najbolji mogući način. Nemojte kupovati previše nepotrebnih stvari i budite daeživljiji ove godine. Obitelj trebate utješiti zbog vremena koje provodite na poslu. Sada je savršena prilika za zajednički godišnji odmor.

DJEVICA: Vi pripadate taboru skromnih ljudi, ali Vam je potrebna veća financijska čast zbog obitelji. Pokušajte temeljito razmišljati o svakoj situaciji i ako je moguće, borite se za najbolje uvjete na poslu. Vaš talent u poslovanju će rasti ove godine, a to vrijedi iskoristiti. Nemojte se bojati da ćete više zarađivati od Vašega partnera jer će Vašoj obitelji strašno biti potrebna ova financijska injekcija. Na kraju godine i sebi možete priuštiti više vrijednih poklona.

VAGA: Mnogima koji su rođeni u znaku vage, značajno će se povećati financijski prihodi do kraja ljeta. Za ovo imate najbolju šansu ako se što više krećete među ljudima, također i održavate blisko prijateljstvo s kolegama. Prema trenutnom stanju planeta i radnici koji rade u većim tvrtkama mogu računati na veće plaće. Ove godine si možete priuštiti više luksuza. Budite oprezni kod kupnje nepotrebnih stvari i uvijek imajte dovoljnu količinu rezervi. Na kraju ljeta će se pojaviti neočekivani financijski rashodi. Ove godine se ne isplati dizati hipoteku ili kredit za automobile

ŠKORPION: Očekuju Vas znatne pozitivne promjene na bankovnom računu ako ne odustanete od velikog poslovnog ulaganja. Prvenstveno povoljne bankarske usluge će biti one koje će osigurati uspješnu budućnost u poslovanju i mir uma. Prema položaju planeta vrijedi pogledati u potkrovlje (tavan) jer je moguće da će se pojaviti takve stvari koje će promijeniti cijelu financijsku formulu za 2015. godinu. Kako bi i slijedeće godine bilo riječi o još većoj financijskoj sigurnosti, ove godine očekujte samo odmor.

Učinkovite tehnike možete pronaći  OVDJE , tekako u budućnosti živjeti u bogatstvu. 

STRIJELAC: Što više napredujete na ljestvici, zarada će biti sve veća do kraja ljeta. Jupiter Vam daje mnogo sretnih situacija, ali morate biti oprezniji kako biste ih primjetili i pravilno kapitalizirali. Jedna Vama bliska osoba će ovo ljeto učiniti ugodnijim, materijalno. Koračajte otvorenih očiju jer morate prepoznati ovu priliku i trebate skrenuti pozornost prijatelja. Prema Plutonu, od ovoga posla ćete oboje imati koristi.

JARAC: Ljetni mjeseci će teći u duhu financijske sigurnosti, ali to samo zahvaljujući Vama. Neki od Vas će razmišljati o poslu u inozemstvu od kojega možete očekivati i dobro i loše. Ako nazovite broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i zatražite TONKU na kodu  126 , u okviru jednog predviđanja možete saznati kako izbjeći svo zlo! Ako radite s međunarodnom tvrtkom, povećat će Vam plaću, ali na kraju godine vec neće biti siguran. Možete steći poznanstvo krajem kolovoza, što će Vašu financijsku viziju usmjeriti ka pravom smjeru. Budite oprezni jer je svatkome vlastiti interes važan.

Ako ste u krizi,kliknite  OVDJE   i saznajte kako se izvući iz toga! 

VODENJAK: Na ljeto ćete raditi mnogo, ali pozitivna vijest je da ćete uživati u tome. Htjeli ste doći do novca kroz baštinu, ali do sada niste bili u mogućnosti zatvoriti slučaj. U kolovozu ćete dobiti potporu i konačno koračati putem koji vodi do riješenja. Međjutim, tu se već sada morate pripremiti da novac možete očekivati tek sredinom iduće godine. Nažalost, morate računati na mnoge neočekivane financijske izdatke. Budite oprezni u tome koliko ćete potrošiti ovoga ljeta na putovanja.

RIBE:Mnogo novca će Vam biti potrebno na kraju ljeta, ali ne brinite jer zahvaljujući samom sebi, sve ćete uspjeti platiti. Prema položaju planeta ne očekuju Vas neočekivani prihodi tijekom ljetnih mjeseci. Na poslu Vas očekuje unaprijeđenje, ali s time se povećavaju i obiteljski sukobi. Dobro razmislite prihvaćate li unaprijeđenje jer nije sigurno da će te dobro proći. Međutim, kreativne ideje možete pozitivno iskoristiti na poslu, a očekivano uvažavanje neće izostati. Početkom rujna Vas očekuje odmor na plaži koji će ublažiti Vaš umor.

Ako želite radikalne promjene u financijama, nazovite naše savjetnike na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Čekaju na Vas 24 sata dnevno da Vam pruže pomoć!

Karla, Karla 997, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

Mozete nas nazvati i iz inozemstva I tako poboljšati Vaše financije!

Njemačka 1,99 EUR/min 09003 103 301

BH Telekom 2,42/3,22 /min 094 270 408

BH HT Mostar 1,85BAM/min 094 583 610

BH Telekom RS 2,46BAM/min 094 850 904

Slovenija 1,99EUR/min 090 100 191

Srbija 60DIN/min 0901 200 218

Švicarska 4,23CHF/min 0901 100 004

Austrija 2,17EUR/min 0900 528 220

Sweden 20.00 SEK 0939 208 5540

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika