Utjecaj đavolske energije | ASTRO24h

Utjecaj đavolske energije

Summer Court

Stanovnici engleskog gradića Summercourt-a žive u strahu odkada se u njihovom mjestu pojavio Bermudski trokut. Nevjerojatne stvari se kod njih redovito događaju i prvenstveno su vezane za automobile kojima kao da upravlja strana sila.

Često puta se desilo da su automobili sami od sebe krenuli ili su se zaključali. Uglavnom se brava zatvarala i otvarala bez ikakvog razloga i objašnjenja. Nije se to dogodilo samo jednoj obitelji, nego na cijelom području mjesta su se mnogim obiteljima desile nevjerojatne situacije. Spominje se i istinit događaj da je auto zarobio dijete. Auto je naizgled oživjelo i zaključalo brave te je dijete bilo zarobljeno u autu.

Što li je uzrok svemu tome? Neki slučajni kvarovi? Vjerojatno ne! Sve ove situacije jako sliče na spiritualne priče u kojima se spominju utjecaji duhova. Matt Baglio u knjizi The Rite opisuje da se u pozadini ovih pojava mogu kriti i demonske sile što se može zaključiti iz namjere koja nije nimalo dobra.

To se vidi jer je automobil jednostavno zaključao osobu, malo dijete koje se ne zna braniti. Kako li se osjećalo jadno dijete kada je shvatilo da je zarobljeno, lišeno slobode?! Djeca bolje i više osjećaju svijet od odraslih te su sposobni vidjeti duhove. Kakva li je sila sposobna na takav zastrašujući čin? Zar je riječ samo o jednom ili više entiteta koja su se oslobodila u dolini ili je jednostavno riječ o prirodnoj anomaliji koja bi bila objašnjenje za ove nevjerojatne priče? Ne možemo to znati…..

grad summer court, bermudski trokut

Čak je i BBC obratio pažnju na ove zastrašujuće pojave i jednostavno nisu mogli verovati da se takve stvari događaju. Nije slučajno zašto dolinu uspoređuju s Bermudskim trokutom u kojem se događaju slične stvari sa avionima i brodovima gdje su piloti gubili kontrolu nad njima kao da su jednostavno oživjeli. Ljudi i strojevi su nestajali na tom mjestu i pojavili se na potpuno drugom mjestu ili vremenu i to bez objašnjenja. Otvaraju li se vrata Pakla na takvim mjestima? Ako je zaista tako, trebamo li strepiti hoće li se neki demon iz tog mjesta poigrati s nama u našem svijetu? Prema katoličkoj demonologiji je i to moguće. Svečenici su zabilježili istinite slične događaje još davno i svi ti znakovi pokazuju da je o riječ o demonima.

Tijekom mog rada sam čula od svojih klijenata razne situacije. Ali ovo što se desilo u Summercourt-u, za mene je bila iznenađujuća i jedninstavena priča koja se vjerojatno još i dan danas nije završila te se i dalje javljaju te zastrašujuće i čudne pojave.

No iz tih događaja možemo izvući korist, s obzirom da se svaka spiritualna priča koja se doživi i manifestira pred drugima može istražiti. Tako da su velike šanse da se stanovnici te doline neće osjećati kao glavni junaci u najnovijeg horor filma ili još gore, da neće osjećati da su u opasnosti.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika