Usporedni horoskop – BLIZANCI i 12 horoskopskih | ASTRO24h

Usporedni horoskop – BLIZANCI i 12 horoskopskih znakova

gemini

Ovan :

Jako lijepo se razumijete u mnogim stvarima, ali često se događa da shvatite da ste prebrzo rekli DA svom partneru rođenom u ovom znaku. Zbog toga se često događa da biste kasnije povukli riječ, koja dovodi do svađe ako ju ne riješite odmah. Kada je prijateljstvo u pitanju, to nije veliki problem, ali u vezi bezbroj problema povlači za sobom što već nije dobro. Zato se Blizanci i Ovnovi teško razumiju. Ovakva veza je ispunjena s mnogo svađa i s čestim promjenama raspoloženja. Lako se može oformirati veza koja se osniva na tome da ne mogu zajedno, a niti jedno bez drugoga. Bez svjesne odluke na ovakvu vezu ne možete računati na duge staze. Uprkos tome, ako pametno rješavate probleme i pazite, čuvate vezu, granice tada među Vama ne postoje.

Bik :

Savršeno surađujete poslovno, što je dobro jer su česte situacije u vezi da zajedno trebate riješiti neke stvari. Bilo gdje da idete vrlo ste zapaženi jer ste prelijep par, Bik muškarac i Blizanac žena, a i prema fizičkom izgledu savršeno se uklapate. Probleme jedino imate u sexualnom smislu, pošto su drugačiji zahtjevi s kojima se teško nosite. Naravno, ako obratite dovoljno pažnje na drugoga neće biti problema, ali je potrebno vezu njegujovati. Ako je ljubav velika,to se rješava skoro samo od sebe jer ćete sve zajedno rješavati.

Blizanci :

Kažu da se slični, tvrdoglavi ljudi teško slažu. Ipak bih se to moglo opovrgnuti jer u uspoređivanju znakova samo je donekle loše ako su oba znaka Blizanaca zajedno u vezi. Potpuno su u mogućnosti čitati misli jedno drugome, ali neki zajednički posao se već teže pokreće. Pošto je dupli znak u pitanju, i svaka ličnost ima dvije strane, u ovom slučaju priča se o četiri strane. Pitanje je tko je u kakvom raspoloženju. Ova veza ne trpi baš probleme, zato ako dođe do toga ide se iz krajnosti u krajnost. Preovladava razum ili čak nemarnost u vezi kod oba partnera jer jedan iz drugoga uvijek neku krajnost izvuće. Veza može funkcionirati, ali morate stajati na čvrstom tlu i imati obezbijeđenu materijalnu stranu.

Rak :

Ova dva znaka se jako dobro slažu, ali jedino kada je osoba rođena u znaku Blizanaca zaslužna za početak i kordinaciju u vezi, a Rak ga prati. Drugačije ta veza neće funkcionirati jer će Blizancu Rakovo ponašanje biti nerazumljivo. Smatrat će da pretjeruje u nekim stvarima i nakon izvjesnog vremena će postati prema njemu nepovjerljiv. Rakovi su skolni uvijek napomenuti neke stvari kao primjerice da se vežete u automobilu jer jedino to ne rade kad oni voze. Ove sitnice izluđuju Blizance i zbog toga to je jedino moguća ova veza kada Blizanac upravlja vezom, a Rak prihvaća to. Ako se veza ovako odvija onda će biti harmonije i idiličan porodičan život u kojem će i djeca odrastati u sreći. Kad su Rakovi nesretni, skloni su prijevari da prikriju stvari. Upravo zbog toga je bitno da im sreća bude nesmetana i da se mogu skoncentrirati  na svoje stvari. Ograničenja ni jedan od ova dva znaka ne toleriraju.

Lav :

Jako lijep spoj. Rođeni u znaku Blizanaca mogu držati pod kontrolom, iznenaditi, očarati i najdivljeg Lava ako baš tako žele. Bilo koja kombinacija, je li partner muškarac ili žena tih znakova, jako su lijep par. Lavovi vole ako se s partnerom mogu bilo gdje pojaviti,da je njihov partner uvijek elegantan, a Blizancima je prirodno da su takvi. S druge strane, Blizanci vole u svojemm partneru vidjeti snagu, držanje. Međutim, ne vole kukanje, žaljenje, pa je stoga dobro ako je Lav uspješan, pošto on bez pobjede nikome ne bi predstavio podnošljivog partnera. Ova dva znaka se lijepo dopunjuju u svakom smislu, čak dopunjuju nedostatke jedan drugog. Blizanac zna biti i suzdržan, ali zbog inatljivosti zahtjeva Lavljevu divljinu, ponekad bezobzirnost. Zahvaljujući tome ponekad zajedno uskaču u životna iskušenja.

Djevica :

 

Teško se uklapate jer se Blizanci znaju ponekad instinktivno ponašati, dok Djevica voli živjeti unaprijed isplaniran život. Blizanci isto vole red, ali za razliku od Djevice imaju i buntovničku stranu koja je sklona pregledati i kroz kaos ako im je takva volja. Ne trude se održati besprijekoran red. Sigurno je da su među ovim znacima česte svađe, najčešće zbog sitnica. Jedan znak voli putovati, dok drugi teško podnosi i najmanje promjene. Zapravo, niti jedan od njih nije tip vođe, premda u Blizancima postoji naklonjenost za upravljanjem, ali možda bi im tipična Djevica zadala muke u tome smislu. Ako su međutim spremni mijenati običaje i obratiti dovoljno pažnje jedno na drugo, moguća je iznenađujuće jaka i stabilna obiteljska atmosfera. Astrologija je jednostavno takva, što je više prepreka pred ljudima koje trebaju savladati, veća je vjerojatnost da će imati stabilan i sretan zajednički život. Kao da ih zbog toga zvijezde nagrađuju.

Vaga :

U suštini, veza između ova dva znaka lako je sklopljiva. Blizanci i Vage su dupli znakovi, oboje vole slijediti svoje puteve. Vage su manje inatljivije od Blizanaca, te ih zbog toga ne mogu u potpunosti razumijeti. Pripadnici ovih znakova znaju se odbijati, ali ljubav je ipak spremna pobijediti sve prepreke. Oboje rade na dubokoj, intelektualnoj vezi, samo je tu problem što će jednom znaku to kasnije dosaditi. Žudjet će za promjenom i strašću, dok bi drugi još uvijek gledao zvijezde i kopao po vrtu. Zahtjevi se samo površno podudaraju. Blizanci vole odlučnost, kada se iznesu mišljenja, ali da čuju to što bi oni htjeli. Zbog toga da im bude po volji jedino Lavovima ide od ruke. Vage će također odlučno iznijeti svoj stav i mišljenje, ali s time neće imponirati Blizancima.

Škorpion :

Računajte na strastvenu, vatrenu i jako promjenljivu vezu kada je riječ o Blizancima i Škorpionima. Blizanci će sve što traže naći u muškarcu Škorpionu. Žena Blizanac se može jako zaljubiti u muškarca Škorpiona, ali iskreno, nikada neće biti sretna pored njega jer će uvijek nešto postojati što će je uznemiriti. Blizanci, koliko god da su inatljivi, potrebna im je stabilnost, slika o budućnosti. Škorpion je što se toga tiče odlučan, ali ne planira unaprijed, prije će živjeti za danas i ostvariti snove, ali ne priča o tome. Blizancima je potrebna vatrenost Škorpiona, u većini slučajeva niti ne mogu odoljeti jedno drugome, oboje u drugom vide nešto. Poslije toga koliko brzo je planula ta vatra, tako će se i brzo ugasiti, ali bilo kad može ponovo od iskre nastati vatra. Ako želite samo flert, potpuno ste stvoreni jedno za drugo, ali ozbiljnije veze lako izblijede i postaju dosadne. Zato je tada uvijek potrebno voditi računa o vezi.

Strijelac :

Intelektualni spoj je odličan, čak Strijelac i nije loš ljubavnik. Između ova dva znaka moguće je izgraditi duboku vezu. Bolja je varijanta kad je žena Blizanac, a muškarac Strijelac jer se ovako njihove najbolje osobine susreću. Strijelac muškarac je dalekovidan, ima planove, ostvarivačkog je tipa i voli da je glavni, dok je Blizanac žena prava domaćica, razumljiva, suosećajna, također je dovoljno strastvena da postigne da Strijelac muškarac zaboravi stresove s posla. Jedini problem je u tome kada je muškarac rođen u znaku Strijelca jer je sklon idealizmu, teško će primijetiti ako dođe do negativnih promjena kod njegovog partnera. Teško će čitati između redova kada je riječ o emocijama, uvijek jednako gleda partnera i zato djeluje bezosjećajno, međutim, riječ je o tome samo da on svoju pepeljugu gleda kao da je kraljica. Ako je moguće naći emocionalnu i intelektualnu realnost, prema horoskopu izuzetna veza Vam predstoji.

Jarac :

Jarac se  može svima prilagoditi, kažu to o sebi Jarčevi. Prema Blizancima znaju, ali primjerice s lijenim Lavom bi to već bio problem. S Blizancem će imati potpuno svakodnevnu vezu. Problem će nastati tako što će Blizancu biti u toj vezi dosadno, pa će zbog toga morati naći hobi. Voli predvidljivost i mir, a pored partnera Jarca će to i dobiti, izuzev tada ako zajedno rade. Ljubav s posla između ova dva znaka je nemoguća, čak ni u istoj struci ne mogu zajedno raditi jer je Jarac spreman svoje poslovne veze iskoristi da na poslu dođe u prednost. To kod njega nije svjesno nego instinktivno, zato se braniti protiv toga ne može, samo je potrebno strpljenje i pažnja.

Vodenjak :

 

Oba znaka su sklona za jaku ljubav ako se sretnu. Teško će se naći, sprijateljiti se i razgovarati, ali ako se to nekim čudom i dogodi, poslije se ne mogu zaustaviti. Njihova ljubav može biti i vječna. Nije to ljubav na prvi pogled kao s Lavom, prije će to biti duboko sudbinska, ali isključivo tada kada već prođe neko vrijeme koje oni provode jedno pored drugoga. Blizanci i Vodenjaci u početku se odbijaju. Zbog toga je potrebno uložiti puno energije da se upoznaju i da primijete u drugom dobre osobine. Čim se to dogodi slijedi iznenađenje, plane simpatija i pokreće lavinu, a od toga je sve moguće. Kad se Blizanac sretne sa Strijelcem, bitno je da nitko od njih ne sudi na prvi pogled. Posvetite vremena i energije za upoznavanje i možda ćete upoznati životnog partnera.

Ribe :

Blizancima je dosadno u društvu Ribe, ako nije riječ o njima. Prijateljstvo odlično može funkcionirati među njima jer se Riba uvijek trudi sasluštia prijatelja, prijateljicu Blizanca. Ljubav je već sasvim drugo. Prema usporednom horoskopu se ne odbijaju, niti se oduševljavaju da budu zajedno. Bez obzira na ovo, moguće je da funkcionira i ovakva veza, samo je potrebna pažnja. Na ovo su oba znaka sklona, oboje su strpljivi, a i intelektualna obazrivost i pažnja je njihova vrlina. Ribe vode njihove emocije i srce, dok Blizance želja i volja, ponese ih strast ako ne slušaju razum. Ribe uvijek gledaju ljudsku stranu u svemu. Zato su razumljivi, čak i tada ako im se partner nalazi u emocionalnoj krizi.

 

Ako i dalje sumnjate u spoj između gore navedenih horoskopskih znakova i želite još dokaza o međusobnom slaganju, nazovite nas bilo kada u toku 24 sata . Naši savjetnici čekaju na Vaš poziv!

Pročitajte još: 

Veliki horoskop za seks: Blizanci, Rak i Lav!

Kako se međusobno slažu horoskopski znakovi!

Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika