Upoznajte anđele: Sveti arkanđeo Mihael | ASTRO24h

Upoznajte anđele: Sveti arkanđeo Mihael

Mihael_arhandeo

Arkanđeo Mihael je Božji pomoćnik i zaštitnik. On je čuvar astralnog tijela, vatre i pupčane čakre.
Izvorna boja arkanđela je tamnoplava. U meditacijama se najčešće javlja u tamnoplavoj boji ili u crvenom vatrenom stupu s plamtećim plavim ili gorućim crvenim mačem, a kod pupčane čakre u žutim bojama.
Osnovni zadatak arkanđela Mihaela je da otjera energiju straha nižeg stupnja. Po knjizi Postanka, poslije pobune Satanaela – prvog Božjeg anđela, predvodio je Nebesku vojsku anđela vjernih Bogu protiv pobunjenih anđela. Nakon prve izgubljene bitke tražio je i dobio od Boga novu snagu i sposobnosti te je poslije pobijedio pobunjenike i po Božjoj zapovijedi otjerao ih u Pakao.

Značenje imena Mihael (Mihovil) je “Tko je kao Bog” što se odražava u tome kako su se pobunjeni anđeli htjeli usporediti s Bogom, ali takve sile i sposobnosti nema nitko.

I sada smo stigli do drugog važnog Mihaelovog zadatka koji nas uči i odnosi se na jačanje poniznosti u nama. Arkanđeo Mihael nam pomaže da upoznamo i nađemo životni smisao – ako ga molimo za to. Pomaže nam da se zaštitimo od životnih situacija u kojima ne želimo sebičnost, žudnju za tuđim materijalnim dobrima, taštinu i da ne padnemo u razna iskušenja. Ukoliko ipak dospijemo u takvu životnu situaciju zbog naše slabosti, arkanđeo Mihael nam pomaže da ne upadnemo u klopku i izađemo snažniji iz takve situacije.
Ali, kao i svi anđeli pomoćnici, UVIJEK POMAŽU SAMO AKO IH MOLIMO!
Običaj je da se traži od njega da odstrani štetne energije iz našeg okruženja.

Također trebamo znati da anđeli i arkanđeli NE SMIJU PRISTUPITI LJUDIMA! Osim u iznimnim i posebnim situacijama! NAŠ ZADATAK JE, nas ljudi, da ULOŽIMO SVE napore da bi uklonili poteškoće i tada Svijet Anđela DAJE NEBESKU POMOĆ našim ostvarenjima. Zatim kada smo sve učinili kako bismo uklonili negativnu energiju, tražimo Nebesku Pomoć da nam pošalju stručnu osobu koja je sposobna ukloniti negativne energije uz pomoć arkanđela Mihaela. I kada nakon ovakvog čišćenja dobijemo potrebnu zaštitu, štitit će nas da Crna Strana ne obuzme ponovno negativnom energijom naše tijelo i energiju.

Ali ona nas ne štiti od nas samih!

Negativnoj energiji šaljemo „pozivnicu“ svojim crnim mislima, negativnim govorom, zlobnim djelima te drugima štetnim djelovanjem. U tom slučaju arkanđel Mihael NAS NEĆE ZAŠTITITI. I tada nam ne preostaje ništa drugo nego da ponovno zatražimo stručnu osobu da nas očisti…

Zatražite pomoć stručnih savjetnika koje možete pronaći na slijedećem linku: https://astro24h.hr/savjetnici/

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika