Upoznajte anđele – Arkanđeo Gabriel | ASTRO24h

Upoznajte anđele – Arkanđeo Gabriel

AngelStatue

Arkanđeo Gabriel je jedan od sedam arkanđela. Prema kršćanskoj, jevrejskoj i islamskoj vjeri, on je jedan od dva najviše rangirajućih anđela.

Značenje njegovog imena je : BOŽJA sila, božanska moć, Bog je moja snaga, jačina. Najčešće objašnjenje njegovog imena, prema kojem njegovo ime potiče od imena Gibor “Bog je moja snaga”. Ovo značenje krije u sebi poruku da nije bitno odakle dolazimo, Božja snaga uvijek prostruji kroz nas. Gabriel nam pomaže u tome, da ne znajući za strah, ipak se usudimo koristiti tu Božju snagu. Uprkos tome, ne pamtimo ga po ratničkom ponašanju i u priči stvaranja ne vežemo samo tu osobinu za njega. On je taj koji govori važne vijesti ljudima, zato ga zovu anđelom vjernosti, slugom vjernosti, odnosno nositelju dobrih vijesti. On je Božiji glasnik koji prosljeđuje važne poruke čovječanstvu. Gabriel je odnio vijest Zaharijiu o rođenju Svetog Ivana Krstitelja; on je također rekao Mariji da je začeta po Svetomu Duhu i da će uskoro postati Isusova majka; kao što je i Mohamedu odnio prvu suru od Korana. Preko njega stižemo i do Svetoga Duha. Gabriel je taj anđeo koji će zasvirati i na trubi presude.

astro portal, regija, savjet, savjetnik, novo, prebačeno, zapisano u zvjezdama, 24astro.tv

Pored ostaloga, Gabrielov zadatak je: putokaz i  buđenje čovječanstva. Da nas osvijesti po kojem duhovnom putu trebamo krenuti dalje, koji nas put vodi bliže našim ciljevima. Može nam pomoći i u tome da mi sami funkcioniramo na višoj razini vibracije – zato u današnje vrijeme, kada nas okružuju negativne energije, Gabriel nam čini vrlo veliku uslugu. Kada nam se taj anđeo pojavi, uglavnom ga možemo vidjeti u srebrnom ili bijelom izdanju.

Ako uspijemo kroz meditaciju stupiti u kontakt s Gabrielom, on će nas podsjetiti koji su naši ciljevi i reći će nam što točno trebamo učiniti kako bih postigli te ciljeve. Tko se još nije sjetio ili je sklon zaboraviti, onda je pravo vrijeme prizvati k sebi Gabriela! Pomoć od naših –>SAVJETNIKA<–  uvijek možete zatražiti!

poziv, dodjite pogledat, kliknite, Savjet, Astro, Astro Centar, Zapisano u zvjezdama, 24astro.tv , poziv, novo

Trebamo slušati osobnu intuiciju i prepoznati urođene mudrosti u svojim instinktima!

Želite li upoznati i ostale anđele, možete samo jednim klikom na Anđela ispod!

Arkanđeo Sariel

Arkanđeo Jehudiel

Anđeo Sealtiel

Arkanđeo Raguel

Arkanđeo Uriel

Arkanđeo Rafael

Arkanđeo Mihael

Ne znate kako biste krenuli dalje i kako stupiti u kontakt s Arkanđelom Gabrijelom, nazovite naše stručnjake u Astro centru na broj telefona, 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, sigurno će Vam pomoći. 

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika