Upoznajte anđele, anđeo Jeremiel | ASTRO24h

Upoznajte anđele, anđeo Jeremiel

Upoznajte anđele, anđeo Jeremiel

Anđeo Jeremiel (može se još pronaći pod imenom Ramiel, Remiel), prema nekim izvorima je arkanđeo, ali zapravo je jedan od visoko rangiranih anđela.

Značenje njegovog imena : Božja milost.

Boja : Tamno patlidžan ljubičasta.

Za arkanđele prema judizmu – kršćansko religioznom sistemu kažu da su glavni anđeli, Božji glasnici, više rangirani anđeli. Židovska i kršćanska vjeroispovjest poznaje sedam, dok muslimanska poznaje četri arkanđela.

Prema muslimanskom religioznom sistemu postoji četri arkanđela, koji su ista kao i prva četri arkanđela iz kršćanske religije (Mihail= Mikail, Gabriel=Džibril, Rafael=Israfil, Sariel=Azrail). Zapravo, u katoličkoj i pravoslavnoj religiji, Biblija samo spominje Mihail-a , Gabriel-a i Rafael-a ( naravno u Starom zavetu), dok u Bibliji koju koriste protestaniti i židovi samo spominju Mihail-a i Gabriel-a.

Imena Uriel-a, Sariel-a, Raguel-a, Ramiel-a(Jeremiel) samo se u apokrifu mogu pročitati ( u opisima iz vremena ranog kršćanstva koje stare crkve nisu prihvatile), ali kršćanski religiozni sistem ih ipak prihvaća arkanđelima.

Dada, Dada 432, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

Zapravo, kako smo već i ranije pisali o tome , Jehudiel je sedmi arkanđeo koji pripada arkanđelima, Jehudiel je anđeo višeg ranga, ali je samo anđeo ne arkanđeo. Jedan od najpoznatijih anđela.

Njegov moto i vjerovanje je : “Sve je dobro kao što jeste, sve se točno tako događa kako treba.” I “Skrivena blaga će se uskoro otkriti.” U prvim – duhovnim krugovima – jedan je od najcitiranijih rečenica. Samo što malo ljudi razumiju njegova učenja.

Kao prvo, za ovo se mora shvatiti Jeremielova funkcija : On (uglavnom) daje utjehu i pomoć svima onima koji se nakon završetka zemaljskog svijeta vrate u Kuću Svjetlosti. Često nakog grešnog života – povratnim dušama daje utjehu.

Svaka duša se rodi na ovaj trodimenzionalni svijet da se tu suoči s tim zadacima, često s poteškoćama koje, ako riješi, bit će mudriji i s razumijevanjem situacije napredovat će u duhovnoj evoluciji.

Što je najvažnija utjeha : Ako razumijete da ste često mogli ići drugim putevima, često ste išli putevima koji su teži, čak Vas možda nisu ni vodili do Vašeg pravog cilja, ali ipak je to tako bilo dobro kako se dogodilo. Čak je i to moguće da ste često patili, možda ste patnju nanijeli i drugima, ali ipak : AKO SHVATITE, RAZUMIJETE da mnogi očigledni slijepi putevi služili Vašem napretku i davali Vam nove zadatke, a ZADATAK JE UVIJEK MOGUĆNOST, jer se jedino rješavanjem toga može doći do napretka.”

To je već značaj druge rečenice : puno ponavljanja i dosta poteškoća – ako ih uspijemo napokon riješiti – unapređuje Vas na Vašem putu. Jer kao i u školi, postoji dijete koje odmah shvati zadatak i to rješava s lakoćom, i u svijetu postoji duša koja s lakoćom nalazi pravi put, ali postoji i takva koja s puno ponavljanja i kroz praksu će riješiti dati zadatak. A kada se netko uvijek s istim problemom suočava, dobro je ako zna da još nije savladao rješenje toga, nije naučio tu lekciju, zašto su taj zadatak primijenili njemu. Ali svaka vježba unapređuje.

Vrlo često u trenutku, ne možemo vidjeti zašto nismo uspjeli po našem planu riješiti svoje životne probleme i tek samo kasnije, često tek nakon našeg zemaljskog života pokazuje dušama čak i Jeremiel ili neki drugi nebeski pomoćnik, zašto su se neke stvari baš tako dogodile i kako je to na kraju krajeva doprinijelo našem razvoju.

Međutim, to Vama ne daje odobrenje jer je Vaše zadatke potrebno rješavati SADA i OVDJE. Ako se vadimo na to umjesto truda i borbe, da će nas Jeremiel kasnije naučiti , kao utješno učenje, to je isto kao što se dijete koje ponavlja razred raduje jedinici, jer onda svakako mora ponoviti razred. Već četvrti put….

Znači, molimo se Jeremielu isključivo tada i zatražimo njegovu pomoć kada već imamo osjećaj da bez njega ne možemo da shvatiti osobne životne probleme. On će pomoći da prihvatimo situaciju, i razumjeti učenje koje se krije u njemu.

On će pomoći da shvatimo :

Ono što se manifestira u problemu, ponekad je u stvari prerušen odgovor na Vaše molitve. Kada zatražite pomoć, događa se da Nebo sruši ono staro da bi dao prostora novome. Sada je vrijeme za promjenu. Izvedite vježbe istezanja, primjerice, bavite se jogom ili dišite duboko, vježbajte i meditirajte. Obratite nam se da tranziciju učinimo glatkom i harmoničnim za svakoga. I znajte da će ova promjena ići u Vašu korist!”

Njegovu ljubav i pomoćnu energiju najjače predstavlja ametist, znači ako se njemu molimo može nam pomoći nekoliko divno svijetlećih ametist kristala, koje možete nositi u ruci ili oko vrata, bitno je da se nalazi u Vašoj auri dok izvršavamo ritual.

Ako osjećate da je rješavanje Vašega problema ili lekcija istog suviše teško razumljiva za Vas, slobodno nazovite savjetnike iz Astro Centra, da Vam oni uz pomoć Jeremiela pomognu u razumijevanju i rješavanju pred Vama nagomilanih problema, kao i da Vam otkriju u njemu skrivajuća učenja!

Stoja, Stoja 520, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

Anđeli su uvijek s nama i pomažu nam da nam se život razvija u pozitivnom pravcu, samo moramo vjerovati u to i tražiti to! Ako ne znate kako tražiti pomoć anđela, onda će Vam naši savjetnici pomoći u tome! Nazovite ih na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, čekaju na Vaš poziv!

Želite li upoznati i ostale anđele, možete samo jednim klikom na Anđela ispod!

Arkanđeo Sariel

Arkanđeo Jehudiel

Anđeo Sealtiel

Arkanđeo Raguel

Arkanđeo Uriel

Arkanđeo Rafael

Arkanđeo Mihael

Arkanđeo Gabriel

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika