Upoznaj svog anđela – Arkanđeo Rafael | ASTRO24h

Upoznaj svog anđela – Arkanđeo Rafael

Rafael

Arkanđeli su na osmoj razini u hijerarhiji anđela.

Njihov posao je prosvijetliti i usmjeravati skupinu anđela koji pripadaju devetoj razini te služiti čovječanstvu. Svaki Arkanđeo i anđeo ima zadatak da pomaže nama ljudima. Stoga ih možemo pozvati u pomoć kod svakog našeg problema.

Svaki Arkanđeo je “specijaliziran” za određeno područje.

Arkanđeo Rafael je emotivni i psihički iscjelitelj. Glavno područje njegovog djelovanja je liječenje. On pomaže iscjeliteljima u radu kao i svima koji su bolesni. Zadužen je za iscjeljivanje Zemlje i svih njenih stanovnika.

I korijen njegovog imena “RFA” na hebrejskom znači: “Bog iscjeljuje.”

Rafaela često prikazuju kao putnika, u sandalama s plaštom u ruci jer je on i zaštitnik putnika.

Prikazuju ga u svijetlo zelenoj boji koja se najčešće podudara s bojom čakre srca.

Bolest se javlja na fizičkoj razini, a uzrok je duže razdoblja negativnog razmišljanja, povrijeđenosti, tuge, neopraštanja, kritiziranja, ljubomore i nezadovoljstva sobom i drugima. To pokazuje da je ključ za ozdravljenje ljubav. Iscjeljenje dolazi najprije na duhovnoj, mentalnoj i emotivnoj razini, a onda se spušta na fizičku.

Stoga i nije slučajno da većini duhovnih isceljitelja, koji se bavi zdravljem, aurom dominira pretežno svijetlo zelena nijansa.

andjeo

Rafaela možete prizvati kad god ste zabrinuti za nečije zdravlje i jednostavno ga možete zamoliti za posebnu njegu. Ako tražite Rafaelovu pomoć, on će Vam uvijek pomoći!

No, to ne znači da će odmah istog trenutka nestati svi problemi. Naše bolesti uvijek signaliziraju tijelu probleme naše duše i upozorava ljudsku svijest o načinu života koji je drugačiji od izvorne namjere naših duša. A ako te pogreške ponavljamo dugi niz godina, trebat će puno vremena da se promjene. Ne možemo odmah ozdraviti.

Rafael pomaže promjeniti naš tjelesni energetski sustav te također pomaže poboljšati zdravlje. On pomaže oživjeti snage samoizlječenja, eliminirati tjeskobu i depresiju, pomaže u prevladavanju ovisnosti. Može pomoći da se otvori naše treće oko, u smislu da vidite izvan percepcije naših osjetila.

Njegova snaga prožima i podržava iscjelitelje i liječnike, pomaže usmjeriti u pronalaženju najboljeg lijeka, vodi ljude kroz unutarnje i duhovne puteve.

I kao PRAVI POMOĆNIK (u duhovnoj sferi  u trodimenzionalnom svijetu) poštuje i čuva Vaš slobodan izbor te pomaže samo ako ga zatražite. I naš nebeski i duhovni pomagač, ponekad posve neočekivano pomaže.

Prema tome NEMOJTE OGRANIČITI pružanje pomoći, nikada mu nemojte reći koliko ili kako da Vam pomogne!

Rafaela možete prizvati kada ste zabrinuti za nečije zdravlje i jednostavno zamoliti za posebnu njegu i ozdravljenje oslabljenog bića

Jednostavno Vi zatražite pomoć, a on će učiniti ostalo!

Bilo da tražimo ozdravljenje ili jačanje sposobnosti lječenja, Rafael se često javlja u mislima, snovima, šalje znakove ili signale u obliku vizije. Ova vrsta božanskog vodstva naznačava da je Arkanđeo Rafael s nama.

Dakle, ako osjećate unutarnji poriv da se bavite zdravstvenim pitanjima, treba duboko istražiti jer je vrlo vjerojatno da Vam Rafael skreće pozornost na tu temu.

Ako potražite savjetnike Astro centra i zatražite pomoć, TO SIGURNO NIJE SLUČAJNOST!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika