Upoznaj anđele – Arkanđeo Sariel | ASTRO24h

Upoznaj anđele – Arkanđeo Sariel

Andjeo astro24h, zapisano u zvijezdama

Prema Talmudskom objašnjenju, ime arkanđela Sariela znači : “ Božansko lice ili anđeo prisutnosti”. Jedan je od svih arkanđela o kojemu jako malo znamo.

Čak ni o njegovoj ulozi u anđeoskoj hijerarhiji nemamo puno informacija. Često ga pomiješaju sa Shariel anđelom, čiji je zadatak stražarenje i održavanje budnosti pri pretjeranoj iscrpljenosti. Zadatak mu je u toj situaciji pružanje pomoći pri dugim noćnim vožnjama, tada se njemu možemo moliti. I pored toga, dosta netočnih znanja se veže za njega. Neki ga LAŽNO svrštavaju među “propalim anđelima”. U stvarnosti, prema Enok knjizi, on je peti arkanđeo “vladar nad duhovima, koji krše Božiji zakon”. Arkanđela Sariela u bibliji i drugim svetim i apokrifnim literaturama spominju na bezbroj imena kao primjerice Suriel, Suriyel, Seriel, Sauriel, Surya, Saraqael, Sarakiel, Suruel, Surufel és Sourial.

Dora, Dora 903, tarot, proricanje, gatanje

Međutim, što je i od ovoga važnije koliko funkcija pripisuju njemu. On je bio taj kojemu je Bog zapovijedio, kada je istjerao Adama i Evu iz Rajskog vrta, da odnese što je donio i da preda Adamu, da ih obuče i odvede s visokog vrha planine U pećinu Blaga  . Božju zaštitnu i ljekovitu moć vežu za njega. Sariel je bio taj koji je odnio Božansko znanje Mojsiju, on je bio taj koji je – na Božji zahtjev – pratio jevrejski narod i Mojsija kada su prešli kroz (razdvojeno) Crveno more. Što je sigurno i istinito, njega zovu “Anđelom smrti”. To zapravo znači da grupa anđela koja pripada njegovoj kontroli, nazivaju se “sarielite” pomažu da duše odvedu u vječni dom. Kad “nam dođe vrijeme”, njemu se možemo moliti i od njega možemo tražiti da nas što humanije i brže ( naravno ako to želimo) prevede i pomogne u trenutku smrti.

Kada jednom čovjeku umre fizičko tijelo, duša mu izađe iz tijela sa zadatkom da se vrati u “Dom svjetlosti”, u taj četverodimenzionalni prostor, gdje se naša duša nalazi između dvije inkarnacije.

Tada njegova duša ima još otprilike 40 dana energetske rezerve. Za to vrijeme je duša i sama sposobna vratiti se u “Dom svjetlosti” – to znaju i reći da “otprilike 40 dana su vrata otvorena”. Te duše koje teško krenu na taj put, da li zbog svjesnosti ili su ih zbunili okolnosti oko smrti, ili su pak neiskusni ( početne duše ), slabi, pomoću putokaza arkanđela Sariela i njegove grupe anđela, stići će do “Doma svjetlosti”.

Tonka, Tonka 126, urok, prokletstvo, crna magija

Kao što pomaže i dušama koje zbog nekoga razloga zakasne taj dati period od 40 dana, i “zaglave se ovdje”, u među dimenziji. To su te duše koje nas plaše kao “duhovi” i koriste životnu energiju ljudima, za čije tijelo ili za mjesto boravka su se zalijepili. U tom slučaju, već samo stručnjak s arkanđelom Sarielom i njegovom grupom anđela može pomoći da otprate kući zaglavljene duše.

Želite li upoznati i ostale anđele, to možete napraviti samo jednim klikom na ime anđela ispod:

  1. Anđeo Jehudiel
  2. Anđeo Sealtiel
  3. Arkanđeo Raguel
  4. Arkanđeo Uriel
  5. Arkanđeo Rafael
  6. Arkanđeo Mihael

Ako osjećate umor bez razloga i slabost, redovno se umorno budite ili pak osjećate prisustvo “duhova” u vašoj okolini, nazovite naše >>STRUČNJAKE<<  u Astro centru na broj telefona, 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, kako bih pozvali grupu sarelitinih anđela u pomoć.

lajk, facebook, pratite, svidja mi se, zapisano u zvjezdama

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika