Usporedni horoskop - Rak i 12 horoskopskih znakova | ASTRO24h

Usporedni horoskop – Rak i 12 horoskopskih znakova

cancer.zodiac

Rak – Ovan:


Osjetljiva, sentimentalna, romantična osoba, Ovan je pregrub, lako i često povrijedi Raka i gazi po njegovoj duši pa se on lako uvrijedi. Mnogo je sukoba između ova dva znaka. Ovan je vrlo samostalna osoba, voli slobodu, teško tolerira da Rak 24 sata dnevno želi biti s njim,  ne želi ga vezati za sebe. Ovan ne može disati od Raka jer se on previše priljepi. Pitanje je, koliko dugo i kako se takav odnos može održati između njih? Najbolje je napraviti osobnu usporedbu horoskopa da možete dobiti točan odgovor.

Rak – Bik:

Najuporniji par od njih će svakako stići do braka. Dobro se slažu jedni s drugima, mogu živjeti u harmoniji, a ipriroda im je vrlo slična. Oboje su tihi, mirni, strpljivi, vjerni, privrženi. Budući da su oboje skloni od prevelikog vezanja za partnera, to ih ne smeta. Oboje se trude imati stabilan i miran život. Čak i to može biti problem jer veza postaje previše dosadna i monotona, no ipak i tako mogu zajedno proživjeti život zajedno.


Rak – Blizanci:

Nije najidealnije uparivanje. Njih dvoje su vrlo različiti. Malo su u kontaktu, doslovno i  figurativno. Rak  stalno sjedi kod kuće, zajedno provodi vrijeme s obitelji, podizanje  djece je prioritet, brine o domu. Blizanci su slobodni kao ptice, stalno su u pokretu.
Pokušavaju zadovoljiti svoje potrebe za kretanjem i glad za novim informacijama. Nakon posla se druže sa prijateljima, idu na tečajeve, te kasno u noć sižu doma. Sigurno im  nije dosadno  jedni s drugim, ali nemaju puno zajedničkih tema.

Rak – Rak:

Oni plaču zajedno i smiju se zajedno. Oboje su vrlo osjetljivi i emocionalni. Oboje su majčinskog tipa, vole djecu, obitelj je važna za njih. Ali je neminovno da se ponekad posvađaju i tada se zatvore  u sebe. Uvrijede jedan drugoga i nitko od njih ne zaboravlja to. Rak teško popušta,  pogotovo u emocionalnim  sjećanjima. I muškarci i žene također vole biti doma. Zajedno peku i kuhaju, dobro se zabavljaju u toplini doma.

Rak – Lav:

Ako je žena Rak, a čovjek Lav, to je dobro. Rak je ženski tip, Lav je muževan i tako su uloge na svome mjestu. Rak ni slučajno ne želi nositi hlače.  Rak drage volje ugađa svom partneru Lavu,  ona se ugleda na njega, pruža podršku u njihovim životima, dok je Lavu najbitnije da bude u centru pažnje, da se svi ugledaju na njega i da mu ugađaju. S druge strane, situacija je problematična, ako je žena Lav, a čovjek Rak. Tada se muško – ženske uloge lako pomiješaju.


Rak – Djevica:

Dobro uparivanje, stvarno je malo sukoba među njima. Obojima je važna obitelji, djeca, odani su i sentimentalni, pogotovo Rak. Djevica malo manje jer je on više intelektualan i racionalan znak, a ne toliko emocionalan. To ne uzrokuje nikakve ozbiljne nesuglasice između njih, zapravo, međusobno se nadopunjuju dobro. Vole čistoću i red, a oboje su vrlo ljubazani prema svakome. Prema ljudima se jako vežu i teško ih puštaju. Jedan od problema može biti Djevica koja je vrlo kritična jer kaže sve što misli, a Rak ima osjetljivu dušu koju je lako povrijediti, teško zaboravlja i teško ga je umiriti.

Rak-Vaga:

Ovo je emocionalno, romantični susret dva znaka. Zajedno su dovoljno dobro jedni s drugima, barem do rođenja djeteta. Ako su djeca rođena, onda problem može biti da Rak uzima vrlo ozbiljno majčinstvo, bavi se isključivo s djetetom i tako manje energije ostaje za Vagu. Međutim, Vaga zahtijeva maženje, fizički dodir, milovanje. Trebate obratiti pozornost ,ako već niste samo Vas dvoje, da Rak ne zameruje svojega partnera Vagu, brinite o njemu kao i prije.

Rak-Škorpion:

Poaspektu astrologije ova  dva znaka skladno žive jedan s drugim, ali između njih može biti problema. Oba znaka su vrlo emotivna, osjetljiva i vrlo lako se  uvrijede. Lagano ulaze  u osjetljivu dušu onoga drugog, pogotovo Škorpion zna to činiti Raku. Teško otpuštaju svoje predrasude. To bi mogao biti glavni uzrok napetosti između njih dvoje. Uvrijede jedan drugoga i svatko se drži samoga sebe, ne popuštaju.

Rak-Strijelac:

U ovom slučaju, ssusreću se jedan vatreni i vodeni znak. To može biti dobro jer se ispunjavaju. Međutim, lako može biti slučaj “slon u porculanskoj radnji”, Strijelac redovito ušeta u siromašnu dušu Raka. U aspektu obitelji, bolje je ako je Rak žena, a Strijelac muškarac. Rak je kod kuće, vodi brigu o djeci, kuha, pere, čisti, a Strijelac zarađuje novce, druži se s prijateljima, odlazi dolazi, živi relativno slobodan život koji njemu očajnički treba. Ako je suprotno, lako može doći do miješanja uloga, i žena Strijelac započne nositi hlače.

Rak-Jarac:

Ova dva znaka imaju jako dobar odnos jedan s drugim, jako lijepo dopunjuju jedan drugog. Rak od Jarca traži sigurnost na koju se može integrirati jedna stabilna obitelj. Ali u emocijama mogu imati problema. Prema osjetljivom, sentimentalnom, romanticnom Raku, Jarac je previše hladan, bezosjećajan, ne može mu se “žaliti” kada bi htio i ponekad mu biti važno za njega. Ponekad mu je potrebno da otvori svoje srce, htio bih podijeliti sve o prigovorima, ali o tome se s Jarcem ne može raspravljati. Ovo može biti najveći problem između njih, inače su dobar par.

Rak-Vodenjak:

U ovom slučaju je riječ o dva vrlo suprotna svojstva. U tom slučaju bolja varijacija je ako je žena rodjena u znaku Raka, a muškarac u znaku Vodenjaka. Obrnuto može biti problema jer Vodenjak voli slobodu i teško podnosi ograničenja. Raka fascinira fantastični Vodenjak, što se da usuditi odgurnuti uobičajenih stvari, tako ga poštiva, dok ga se u isto vrijeme i boji. Rak traži sigurnost, boji se svih novih stvari jer je to sve neizvjesno, a Vodenjak je uvijek u  potrazi za najnovijim vjestima u svim situacijama. Preosjetljivom Raku intelektualni Vodenjak ne može pružiti dovoljno nježnosti, to je također jedan od izvora sukoba između njih dvoje.

Rak-Ribe:

Astrološki gledano to su dva znaka koji žive u harmoniji. Zajedno plaču, smiju se, više plaču, vrlo su zabrinuti, previše osjetljivi, teže pesimizmu oboje. Emocionalno su vrlo usklađeni. Oni su vrlo emotivni ljudi koji se stvarno vole. Jedini problem može biti da niti jedan od njih nije dovoljno jak, teško odlučuju i nisu baš praktični. U svakodnevnom životu, kad su odluke u pitanju, trebaju biti čvršći, odlučniji i onda dolazi do problema, nema večera uz svijeće.

 Pročitajte i usporedni horoskop blizanca i 12 horoskopskih znakova OVDJE!

Ako Vas zanima detaljnija analiza uklapanja Vaših zvijezda, nazovite naše savjetnike u Astro Centru na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, čekaju na Vas 24 sata na dan!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika