Uporedni horoskop - LAV i 12 horoskopskih znakova | ASTRO24h

Uporedni horoskop – LAV i 12 horoskopskih znakova

Free Clipart Of A Horoscope Astrology Zodiac Lion Leo

Lav i Ovan

Oboje ste velike ličnosti, skloni vodstvu. Rijetko, ali ipak se događa između ova dva znaka da se ne bore, već zbog jake seksualne želje razvija se posebna harmonija. Srodne su duše, sposobni su da u braku ili u vezi usreće jedno drugoga. Nije rijedak slučaj da u društvu Lava, Ovan odjednom primijeti da je na rubu finansijskog stečaja jer Lav obožava elitna, skupa mjesta i vedriju stranu života. Lav se raduje entuzijazmu i sposobnoti Ovna, premda povremeno vidi u njemu previše tvrdoglavo i nekompromisno stvorenje koje bi moglo puno bolje napredovati, samo da je više uporan. Veza im može biti dugotrajna, ako se bore za iste životne ciljeve. U principu, Ovan je taj koji osvoj,a a Lav koji uživa u postignutim stvarima. Lav zahtijeva puno pažnje i očekuje da ga gotive, uvijek želi biti u centru pažnje, važno mu je da se ugledaju na njega. Ovan treba učiniti tako da Lav osjeti da mu je važan, da ne može bez njega i da se ugleda na njega. Ako se oboje međusobno poštuju i priznavaju vrline jedno drugoga, onda mogu izvući ono najbolje iz drugoga. Tipično je za oboje da su izuzetno tvrdoglavi. Najbolje je ako oboje nauče popuštati, da život ne bi ličio ne vječitu borbu. Ako Lavu povrijede čast, onda se može jako naljuti, a Ovan bi svu svoju snagu trebao iskoristi da bi ga utješio.

Lav i Bik

Mirni Bik je isto toliko tvrdoglav kao i Lav. Borba za vlast obično brzo stavi točku na baklju osjećanja. Nisu dobri pogledi ni za vezu ni za brak. Veza je snažna i strastvena. Odlično se nadopunjuju. Bik ima nevjerojatnu snagu izdržljivosti, dosljedan je i uporan, zadovoljava ga što može partneru osigurati spektakularnu pozadinu. U financijskim pitanjima može doći do nekakvoga nesporazuma, ali brzo pronalaze zajednički jezik. U ovoj vezi oboje žele ulogu vođe za sebe. Lav jasno vjeruje u to da njemu pripada kontroliranje, stoga je on nasilniji. Ali, ne treba se brinuti niti za Bika. Ako se treba boriti za nešto, on je zaista majstor za to. Tko pobjeđuje? Najbolje je ako sklopite kompromis jer inače zaista možete formirati odlučnu vezu. Umjesto svađe, divite se jedno drugome međusobno. To je pitanje manjeg kompromisa . U drugim područjima života također možete zajedno puno toga postići. Imate odlična seksualna iskustva zajedno. Očarava Vas senzualnost i genijalnost Bika, a istodobno je i vrlo zadovoljan s Vašim izvođenjem.
Ako Vas zanima usporedni horoskop Bika s ostalim znakovima, kliknite OVDJE!

Lav i Blizanci

Na početku upoznavanja od velikog je utjecaja na Lava Blizančeva sposobnost za promjenom i duhovitošću. Bez obzira na to, ova veza i nije najsretnija. Jedno iz drugoga dovodi na vidjelo samo najgore osobine jer su u principu oboje tvrdoglavi i sebični. Lav smatra da je njegov partner Blizanac previše oštrog jezika, pa makar to i osjećao zbog ljubomore. Međutim, Blizanac već ima drugačije mišljenje, ima osjećaj da je Lav uobražen i zbog toga stalno vrijeđaju jedno drugoga. Blizanac zapravo ne tolerira skolonst Lava za vodstvom. Pored toga, od Blizanca niti ne dobija ono divljenje koje jedan Lav misli da ga uvijek i u svakoj prilici slijeduje. Ako su u istom društvu, vječito se natječu u tome tko je zanimljiviji. Ljubomorni su na tuđe uspjehe. Ova veza ih više ometa nego unaprijeđuje. Međutim, ne može se izjaviti niti tvrditi da im je u vezi ili jedno pored drugoga dosadno.
Ako Vas zanima usporedni horoskop Blizanaca s ostalim znakovima, kliknite OVDJE!

Lav i Rak

Niti jednom od njih dvoje nije lako, oboje žele svjetlucati ispred drugoga, čak i u krevetu. Neki Lavovi blagoslovljeni su strpljenjem, pa tako u izuzetnim slučajevima ovakva veza može funkcionirati. Iako su kao vatra i voda, možda se upravo zbog toga privlače toliko. Rak gotivi svoga partnera s ljubavlju i okružujr ga brižnošću. Vama ne bi bilo na odmet posvetiti malo više pažnje svojem partneru. Poštujte svoga partnera i cijenite ono što dobijate od njega. Sigurno nećete loše proći, s kamatom će Vam se to vratiti, ako ćete biti malo brižniji prema partneru. Jedan Rak je nesebičan i požrtvovan, ali je vrlo ranjiv i osjetljiv čovjek, zato zahtjeva puno brige i strpljenja. Pokažite mu Vaša osjećanja bez stida. Nećete biti slabiji ako kažete partneru koliko ga volite. Ako ga napunite energijom, i Vi ćete samo dobro proći. Vjernoga i odanog partnera naći ćete u njemu, koji će se ugledati na Vas, gotiviti i prihvatiti da je uloga vođe upravo u vlasništvu Lava u ovoj vezi, a Vi upravo ovo želite.
Ako Vas zanima usporedni horoskop Raka s ostalim znakovima, kliknite OVDJE!

Lav i Lav

Samouvjerenom Lav muškarcu, odgovarajući partner može biti Lav žena u slučaju da je njegovoj osjećajnoj duši potrebna uzajamna suosjećajnost. Ako je jedan Lav podređen drugome, u tome slučaju veza će biti strastvena, a brak idiličan. Međutim, može se dogoditi i suprotno zbog rivalstva. Znači, to može biti i jedan opasan susret. Tada kažu da je to nezamisliva veza. Dvije jake ličnosti ne mogu živjeti jedno pored drugoga. Koji su rođeni da vladaju. Stalno se bore jedni a drugima, potrebna im je velika volja i samokontrolna da ne bi povrijedili drugoga. To im baš i ne uspijeva. Oboje žele kontrolu u svojoj ruci, i biti ispred drugoga. Nepodnošljiva je i sama pomisao za Vas oboje da netko želi zgrabiti vaše mjesto i uživati u Vašim uspjesima. To ovako nije jedna romantična i harmonična veza. Oboje posjedujete ljubav i ljubaznost, čak to možete i pokazati prema drugome, ali vječito rivalstvo i vrijeđanje drugoga prije ili kasnije ubija ljubav. Teško je zamisliti da ćete jedno pored drugoga ostariti. Ako se volite, onda morate vjerovati u čuda.

Lav i Djevica

Djevica ima puno razloga za kritiku jer prenaglašena seksualna želja Lava, duboko uznemiruje Djevicu po prirodi. Lav posjedovati i dominirati nad Djevicom, ali to Djevica odlučno odbacuje. Ljubav, a niti brak upravo zbog toga neće biti dobar. Jedna Djevica bez problema može nekome biti na usluzi i biti vjerna, vrijedna, poslušna osoba, ali jedno ne očekujte od nje, da sve to čini i bez jedne riječi. Ako tolerirate sve njene komentare i to da se vejčito uznemirava što je Lav neuredan i nemaran, onda očekujte jednu stvarno korisnu i praktičnu vezu. Ali, opreznost je poželjna jer ako je naljutite, sa svojom ledenom logikom i skolnošću da se pokaže bezdušnom, može lišiti Lava dominancije. U tome ćete se Vi i psihički i fizički uništiti. Morate naučiti da Vašega partnera treba poštivati i ponekad pohvaliti njen trud s čime Vas služi. Djevica uvijek sve analizira, a ako se Vaša trvdnja u najmanju ruku ne uklapa s njenom idejom, analizom, onda već sumnja u zlonamjernost i laž. Ključna riječ za Vašu radost je povjerenje.

Lav i Vaga

Lavovi s lakoćom mogu osvojiti Vage. Ako se Lav malo obuzda, onda se ova veza mož formirati u dugoročnu, sretnu ljubavnu vezu. Romantična, ugodna veza. Skladni par u ljubavi. Ljubav Vage čak i srce Lava može omekšati. Pravi je partner za Vas, zaštićuje Vas i udvara Vam se. Elegantno odaje poštovanje, ali morate znati da nikada neće biti podređen Vama. Vage su vrlo osjetljivi i ponosni ljudi, ljubomorno čuvaju svoju nezavisnost, svoj poseban svijet. To nije na odmet prihvatiti. Nemojte poželjeti da ih vežete ili zarobite, nego budite zadovoljni s time što dobijate od Vage, a podređene tražite na drugim mjestima. Stvar koja Vam može narušiti međusobnu dobru vezu je, neuspješnost. Ako itko od Vas osjeća da Vam stvari više ne idu dobro, kao ranije, onda ćete zbog svoga neuspjeha početi zadirkivati drugoga, a to lako može prouzrokovati i kraj vaše veze. Kod Vas za oboje relevantno pitanje, koliko možete sebe samog voljeti jer upravo od toga zavisi kako ćete se ponašati jedno prema drugome. Volite se, volite sebe i radujte se životu. Dajte više prostora zadovoljstvima. Budite razigrani, opušteni i čuvajte se međusobno kroz cijeli život.

Lav i Škorpion

U seksu se može dogoditi ogromna i blažena eksplozija među Vama, iako Škorpion nikada ne pokazuje spremnost za zavidno divljenje Lava, naprotiv očekuje da prepozna i prihvati njegovo vođenje. Ubrzo nastaje problem. Može bitie jedna vrela veza, ali bolje da se odreknete braka. Nepredvidljiva i misteriozna veza. Privlačite jedno drugoga, imate puno sličnosti, kao i mnoge zajedničke točke. U puno pitanja ste na istoj valnoj duljini, ali ste vrlo različiti u smislu svojih metoda. Lav živi u velikom stilu, želi vladati i otvoreno dirigirati ljudima, dok Škorpion tiho i neprimjetno postiže sve to što želi. Međutim, budite oprezni. Slušaje više Vaše instinkte, i ne igrajte se neodgovorno s jednim Škorpionom jer su oni skloni osveti. Ako ne želite jedno drugoga formirati na svoju sliku, onda ova veza može biti izvor velike sreće. Vjerojatno često ne razumijete zašto drugi djeluje tako kako upravo djeluju u nekim situacijama. Prema Škorpionu, ne treba uvijek svima sve reći. A Lav misli da on može najbolje procijeniti kome i što može reći. Ne razumijete što Vaš partner očekuje iskrenost, kad je i on sam uglavnom tajanstven i dvoličan. Među Vama uvijek vibrira neka tenzija, a to je sasvim dovoljno da biste drugoga smatrali uzbudljivim. U seksu se odlično razumijete, pod uvjetom da ne živite upravo u depresivnoj fazi života.

Lav i Strijelac

Oboje ste avanturisti, u osnovi jednostavni do površnosti. Volite se prepustiti brzim seksulanim impulsima. U svakom pogledu se slažete kada je riječ o seksu, bilo da je to u krevetu ili na trkačkoj stazi. Vrlo su dobri izgledi za ljubav i brak. Zanimljiva i uzbudljiva veza. Oboje odlikujete dobrim raspoloženjem, vedrinom i optimizmom. Iako oboje imate tendenciju da posjedujete ulogu vođe, među Vama se može razviti zdrava ravnoteža. Strijelac je uglavnom proaktivan, vrsta čovjeka sa puno ideja, dok ste Vi zauzeti sa održavanjem Vašega carstva. Možete formirati odlično partnerstvo, ostvariti velike stvari, pored toga oboje posjedujete tu sretnu osobinu, da umijete cijeniti postignuti uspjeh i plod Vašega rada. Među Vama prijateljstvo će uvijek ostati, bez obzira hoćete li živjeti zajedno ili ne. Za to je jedino potrebno da Strijelac od Vas dobije neophodnu slobodu i povjerenje, a on će Vam za uzvrat dati dužno poštovanje i priznanje. Ako ne pritišćete do iznemoglosti jedno drugo i ne borite se za vlast, u tom slučaju možete biti ravnopravni partneri, savršeni prijatelji i strastveni ljubavnici.

Lav i Jarac

Jednom sjajnom i razuzdanom Lavu, Jarac je pomalo dosadan. Lav uvene pored Jarca koji se često povlači, koji Lavove avanture po prirodi ne može razumjeti. Veza im je kratka, a brak među njima je skoro nezamisliv. Teška, ali značajna veza. Pored očiglednih različitosti među Vama, imate puno zajedničkih osobina. Čvrsti i uporni ste oboje, kao što imate i nevjerojatnu snagu volje. Jarac je vrlo savjestan i vrijedan. Po ovom pogledu odlično dopunjava Lavovu lakoću i lijenost, koja bi mogla biti korisna za Vas oboje. Dvije vrlo jake ličnosti stoje rame uz rame i nadamo se ne jedno nasuprot drugoga. Ako se suoče jedni s drugima, od toga može nastati rat. U ovoj vezi Jarčevi trebaju biti veliki diplomati, sofisticirani jer Lav jednostavno ne podnosi ako ga netko želi kontrolirati. Za koga je očigledna činjenica da vođa isključivo on može biti. Partnera doživljava suzdržanim i hladnim, volio bih da mu se malo dodvori i malo ugodi. To međutim Jarcu vrlo teško pada, njegova priroda nije takva.

Lav i Vodenjak

Vodenjak sa svojim seks idejama na početku uzbuđuje Lava. Ali vrlo brzo će ići na živce Lavu jer će otići predaleko. Na kraju već strastveni seksualni život Vodenjaka će iritirati zapravo konzervativnog Lava. Ovaj par ukazuje na jednu prolaznu vezu. Ali, dok traje potiču jedno drugoga i veza je vrlo plodna. Vodenjak ima sposobnosti vođe, zbog čega mogu nastati problemi među Vama. Dijeliti ćete zajedno zbudljive, raznovrsne i intimne trenutke. Bez obzira na to, veza ili brak se neće dobro završiti. Pošto je Vodenjak sličan Lavu po voditeljskim naklonostima, zato će nastajati problemi u zajedničkom životu. Oboje se morate žrtvovati i donijeti kompromise radi zajedničkih ciljeva. Ako ste spremni za dogovor, odlično prijateljstvo, odličan radni odnos i zajednički jak savez Vas može povezati. Često zavidite i ljubomorni ste na drugoga, ali na sreću, poštujete i cijenite drugoga. Prije je to među Vama zdravo rivalstvo nego krvava borba. Međutim, u onome u čemu se razlikujete, to Vam ne razdvaja vezu nego ju čini jačom. Vama je vrlo važno da sačuvate Vaše dostojanstvo, a Vodenjak se prilično voli glupirati. Ako to ne radi na Vašu štetu, u tom slučaju takvo njegovo ponašanje smatrate smiješnim i zabavnim.

Lav i Ribe

Povučena Riba uprkos jakoj seksualnoj privlačnosti, ne zna što učiniti s velikom djelima Lava. Duhovno ima potrebu za ljubavnom podrškom koju Lav ne zna, niti želi pružiti. Udobna, ali i dosadna, čak je i jednostrana veza. Riba u toj mjeri predaje vlast Lavu da on radi s njom što god poželi. Vama je suviše lak plijen, zato i ne cijenite niti uzimate za ozbiljno jednu osjetljivu Ribu. Ne možete podnijeti kada cvili, žali sebe, da bi s time iznudio sebi malo pažnje i brigu. Ne primajte to toliko olako jer Ribe čine sve da Vam udovolje. Spreman je da skoči svakoga trena, čim čuje Vaše naređenje. Ribe vole jako brinuti o nekome, posebno kada je riječ o osobi koja ga može podići visoko i u koga se može ugledati. Međutim, Lavovima je to prirodno očekivanje i ne pada im ni na kraj pameti da svu tu ljubaznost ponekad i vrate, a da ga ne koristi samo radi svoje udobnosti. Zbog toga Riba do te mjere pati, da ne trpi do krajnosti i na kraju Vas ostavi. Nemojte činiti to s drugom osobom, što ne biste ni Vi htjeli da rade s Vama.

Zanima li Vas nešto više o Vašem odnosu s određenim horoskopskim znakom, slobodno nazovite naše savjetnike na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, rado će Vam pomoći!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika