Turska magija | ASTRO24h

Turska magija

Turska-magija

Magični islamski Istok predstavlja riznicu tajni koje nas vode u čaroban svijet legendi, bajki i magija . Istočne kulture su oduvijek privlačile mnoge po svojoj egzotici, povijesti i nekim drugačijim pogledima na svijet, počevši od perzijskih careva do turskih sultana. Zemlja koja je Europi približila magiju Istoka svakako je Turska , koja je putevima moćne grčke Bizantije ostavila svoj trag u pojedinim europskim područjima.

Turska magija i dalje postoji na Balkanu, a ogleda se u brojnim običajima, vjerovanjima, po nekim shvaćanjima praznovjerjima, a među njima možda najvažnije mjesto zauzimaju turska gatanja. Kao što je već poznato, na ovim prostorima je još uvijek popularno proricanje budućnosti tehnikom gledanja u šolju, koje je ovdje prisutno iz perioda slavnih turskih vremena. Međutim, postoje i mnoge druge tehnike koje se i danas koriste, ali koje nisu toliko poznate širim masama. Pogledajte  OVDJE  kako napraviti sami magiju za sreću!

Jedna od njih je svakako turska magija za ljubav. Pogledajte kako napraviti osobnu novčanu magiju  OVDJE. Ovoj čaroliji pomažu dzinovi  koji se prizivaju noću kad su najaktivniji i najuslužniji, pomoću šifriranih zapisa Kurana i uz pomoć vidovnjaka. Tilsumi ili šifrirane poruke, pišu se na različite načine. Neki se od njih ispisuju na staroj odjeći voljene osobe ili na listu bijelog papira. Važno je naglasiti da je za što bolje djelovanje ove turske magije, čija je svrha natjerati nekoga da se zaljubi i uzvrati ljubav, najbolje je da se tilsumi pišu na jajetu crne kokoške. Nakon toga to isto jaje treba skuhati i zakopati u pepeo vatre na kojoj je bilo kuhano. Četrdeset dana kasnije, turska magija čini da se i potpuno nezainteresirana osoba zaljubi.

Ono što je svakako poznatije, jeste čuveni “hodžin zapis ” za kojeg se misli da koristi samo crnoj magiji . Ovi zapisi, koji tvore dijelove Kurana, su zapravo zapisana molitva i svete riječi, pa služe i kao zaštita. Saznajte OVDJE  kako molitva možebiti lijek! Hodžin zapis može pomoći ili odmoći u zavisnosti od namjene. U našim krajevima više je poznat po svom negativnom djelovanju, a obzirom da su Turci vrsni poznavatelji magijskih učenja, većina obreda je nepoznata širim masama, pa je snaga ove magije nekontrolirana, najviše zahvaljujući njenim šamanskim korjenima. Kako turska magija spada u najmoćniju, njene čini se ne skidaju na klasične načine, već imaju svoja pravila i obrede koji su poznati samo vrhunskim iscjeliteljima i vidovnjacima.

Još jedan ostatak turskih magijskih vjerovanja na ovim prostorima jeste postojanje urokljivih očiju . Do danas se sačuvalo uvjerenje da ljudi, a posebno žene, posjeduju moć pogledom, promatranjem ili samim svojim prisustvom i da izgledom mogu nanijeti zlo svima onima koje ne vole. Biljka koja posjeduje magijsku moć jeste demir bozan, a koristi se u iscjeljivanju i skidanju crne magije, te predstavlja svojevrsnu zaštitu od urokljivih očiju .

Ma koliko nekima ovo zvučalo kao praznovjerje ili paganizam, činjenica je da turska magija posjeduje duboko ukorjenjenu povjesnu zaostavštinu i da kao takva zaslužuje divljenje mnogih vidovnjaka, ali i obožavatelja nekada moćnog turskog carstva. Saznajte OVDJE kako jos mozete proricati budućnost!

Ako ste zainteresirani za tursku magiju i želite saznati kako ju upotrijebiti, nazovite savjetnicu Ognjenu, kod 411, na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob.8,41kn/min. Na raspolaganju je 24 sata dnevno!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Komentari korisnika (1)

Karmen on June 11, 2013 Odgovori

:)

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika