Tumačenje snova 1. Dio- Upozoravajući snovi | ASTRO24h

Tumačenje snova 1. Dio- Upozoravajući snovi

Astro24h, advisor , Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Jako puno poziva dobijamo na Astro liniji gdje nam postavljaju pitanja oko snova. Svaki san je drugačiji, ali postoje određene vizualne karakteristike s kojima rade tumači snova. Među kozmičkim simbolima, ima i onih iz kojih se može zaključiti da rizik od nesreće kruži oko Vas.

Što znači ako sanjate jednu određenu nesreću? Kada sanjate o nesreći, onda morate obratiti pozornost na detalje. Ponekad san ne ukazuje točno na ono što vidite, to je samo jedan simbol. Primjerice, ako nekog u snu udari crveni automobil, to može značiti da su se u nedavnoj prošlosti stvari događale protiv vaše volje. Nešto Vam je nametnuto. Ako sanjate padanje, znači da padate od negdje. To također može značiti i gubitak samokontrole. Imate osjećaj da Vam sve klizi iz ruke. Postoje mnogi posebni  i jedinstveni slučajevi s kojima ste se susreli. Primjerice, u snu su Vas slučajno upucali ili Vas je povrijedio prijatelj, naravno ne namjerno jer to spada u jedno drugo područje snova. U mnogim slučajevima, neki potisnuti osjećaji izazivaju Vašu podsvijest ili se samo pokušavate pomitiri s nečim. Jedan primjer, u snu Vas operiraju i liječnici nešto pokvare što će Vam uzrokovati probleme. Dakle, svi ti snovi ne moraju značiti da ćete doista imati nesreću. Potrebno ih je dublje analizirati kako biste riješili blokove na duši. Na Astro liniji su uvijek dostupni tumači snova i ako usnijete sličan san, nemojte čekati jer je poruka uglavnom važna. Vaša podsvijest pokušava podići svijest u vama.

Astro24h, advisor, Dada, Dada 432, kod 433 , Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Koji su to snovi koji ukazuju na stvarnu prijetnju? I na ovom području je teško generalizirati, ali kao sto sam obećala, napisat ću par primjera. U snovima, simboli koji ukazuju na opasnost, mogu biti oštri predmeti. Primjerice, škare, noževi i drugi alati koji nisu očiti naizgled u snu, ali ih mi ipak primjetimo. Slični simboli mogu biti ogromna čudovišta, strojevi ili zgrade koje  se nadvijaju nad našim glavama gdje nas obuzima osjećaj kao da nas hoće zgnječiti. Općenito, u snovima koji ukazuju na nesreću,ne dogode se sami problemi, nego stiže upozorenje.

Vrijedi što više obratiti pozornost na sebe, prije nego što bi tumačili značenje sna, i razmisliti o svemu što nam znači sve to što smo vidjeli u snu. U snu kuhara, nož je poznati alat, tako da to nije tako opasno, dok traktor već simbolizira opasnost u snu jednog frizera. Samospoznaja je bitna kako biste Vi i Vaš savjetnik znali prepoznati, čak i zajedničkim naporom pravi smisao sna i moć upozorenja.

Astro24h, advisor, Žuži, Žuži 875, kod 875, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Prediktivni snovi su vrlo rijetki, ali ne možemo ne spomenuti one snove u kojima vidimo stvari točno na isti način kao što će se dogoditi. Ove snove možemo prepoznati tako što nam je sve vrlo poznato u njima. Naizgled su nevažni, dok se ne dogodi glavni događaj. Trebamo spomenuti, da od milijun snova, samo jedan je takav. Dakle, stvarno je jako rijetko i uvijek se događa s razlogom. Nemojte misliti da je sve nepromjenjivo i urezano. Kada biste mogli vidjeti u budućnost, makar malo, dobili biste priliku da to učinite drugačije. Međutim, takve snove općenito zaboravljamo. Dok se oni obistine, puno vremena prođe između usnivanja sna i realizacije. Zato je potrebno razgovarati sa profesionalnim licem ako smatrate da ste nešto značajno vidjeli predhodnu noć, jer ako odgađate stvari, zaboraviti ćete važne osjećaje i slike, trajno…….

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika