"Treće oko" - za što nam služi i kako ga "otvoriti" | ASTRO24h

“Treće oko” – za što nam služi i kako ga “otvoriti”

trece_oko

„Oči su ogledalo duše“ je poznato stara, ali istinita izreka. Preko očiju proslijeđujemo mnoštvo informacija okruženju iako nismo ni u potpunosti svjesni toga. Još više toga i primamo, ali da li smo svi svjesni svega što nam naše oči govore ?

Sposobnost gledanja, odnosno vizije nije samo rezultat dva fizička oka. Otvaranje „trećeg oka“ omogućava za inicirane vidovitost i sposobnost vizija. Upotreba trećeg oka nije tako jednostavno iako je sposobnost data nekima, za mnogo njih to je teško ostvariti. Potrebna je dugotrajna vježba da bi se mogao koristiti tim darom s uspjehom. Ako je i „treće oko“ otvoreno, tumačenje vizija zahtijeva konstantni razvoj jer, ako netko zaglavi na razini magije, lako može krivo tumačiti proročanstvo ili viziju.

„Treće oko“ nije stalno otvoreno. Samo magovi ili učitelji koji su svoj život posvetili tome su u stanju držati ga otvorenim cijelo vrijeme. Ali i Vi možete svjesno u tom pravcu napraviti korake da ih otvorite i koristite za određene ciljeve. Koji ciljevi to mogu biti?

Vidovitost
Ovo je zapravo pogled na istinu koju iz okruženja ne bi vidjeli. Uslijed jake koncentracije možete osjetiti ili vidjeti sve što je od Vas daleko, pa čak i u vezi Vaše voljene osobe. Sve se to događa s vremena na vrijeme i spontano. Mnogi osjete, ako o njemu pričaju ili eventualno misle o njemu.

Proricanje
Kada promatramo budućnost i tada “treće oko” „radi” s obzirom da nije dovoljno da od pretpostavki sastavimo sudbinu. Moramo se uživiti i moramo pustiti da misli slobodno lete. Za ovo je praktično da oba fizička oka zatvorimo kako bi što oštrije vidjeli viziju koju ćemo kasnije rastumačiti.

„Priziv sreće”
Da bi utjecali na sreću potrebno nam je puno stvari. U životima mnogih nema spektakularne sreće no „trećim okom“ možete malo utjecati i na ovo područje, ako ste dovoljno odlučni i raspoloženi za igru. Isplati se meditirati na LOTTO brojeve, ili lijevom rukom odabrati srećku. Ali nemojte zaboraviti da vidovitost djeluje jedino, ako niste u grču ili očekivanju.

Prepoznavanje opasnih situacija
Ako nas vreba neka nesreća ili opasnost događa se da se “treće oko” otvori i upozori nas. Tada je moguće da nekoliko sekundi prije osjetimo nevolju i onda nekom promjenom pokreta ju izbjegnemo. I iza straha se često krije ovakav instinktivni predosjećaj, ali neovisno o tome ne smijemo biti paranoični i u svemu otkrivati znakove, jer ćemo se tako učiniti nesretnima.

Spiritizam, prizivanje duhova
U komunikaciji s duhovima i ostalim onostranim bićima opet prizivamo i koristimo pomoć „trećeg oka“. Ovdje moramo zapamtiti da bez iskusnog učitelja ili voditelja nikome se ne preporuča tražiti komunikaciju s anđelima ili ostalim entitetima. Ovo područje može donijeti opasnost nama samima.

Ukoliko je kontakt spontan i vizija sama po sebi djeluje i doživljavate nadnaravne stvari, preporučljivo bi bilo da potražite maga, spirituista kako bi Vam pomogao razjasniti ono što Vam „treće oko“ želi reči.

Spirituiste možete pronaći na našoj listi savjetnika: https://astro24h.hr/savjetnici/specijalnost/smisao-zivota/

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Komentari korisnika (1)

Danijel Salijević on July 23, 2014 Odgovori

Lijep članak. Ipak, moram napomenuti kako je opasno otvarati čakre “na silu” kad nismo spremni za to. Čakre predivno prate naš razvoj i same se otvaraju kad nam je to najviše potrebno il kada smo spremni. Postoje tehnike kojima ljudi forsiraju i učine više štete nego koristi.
Stoga, ponovno izdvajam iz članka dio u kojem autor kaže:
” Potrebna je dugotrajna vježba da bi se mogao koristiti tim darom s uspjehom”

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika