Tko je Vaš anđeo pomoćnik? Izračunajte pomoću datuma rođenja. | ASTRO24h

Tko je Vaš anđeo pomoćnik? Izračunajte pomoću datuma rođenja.

andjeli1

Vaš anđeo pomoćnik je s Vama od trenutka Vašega rođenja i bez obzira na ličnost, pomaže Vam u formiranju sudbine. Svako ima svoga anđela pomoćnika i može se izračunati prema datumu rođenja. Mnogi moji klijenti su već iskusili da im anđeli šalju poruke u snovima ili kada su bili budni. Nakon toga smo zajedno pogledali tko im je anđeo pomoćnik i od tada je anđeoska komunikacija među njima puno bolja.

Zato želim podijeliti s Vama dragim Čitateljima kako izračunati i saznati tko je vaš anđeo pomoćnik! Naravno anđeoska poruka nije uvijek jasna, događa se da poruku šalju u slikama ili osjećajima. Stoga ako osjećate da Vaš anđeo želi stupiti u kontakt s Vama, potražite stručnjaka da ne bi neki drugi entitet ili zli duh pokucao na Vaša vrata!

Prvenstveno trebamo upotrijebiti numerologiju. Kako biste saznali tko je Vaš anđeo pomoćnik koji Vas čuva, trebate izračunati svoje ime pomoću brojeva. Pomoć kod računanja možete naći OVDJE

No ako već imate broj svoga imena, tada nastavite čitati i pronađite Vašeg anđela pomoćnika:

1.Anđeoski broj: Ariel

Ovaj anđeo pomaže svim živim i postojećim bićima, ali Vama je baš osobni anđeo pomoćnik. Najbolje možete stupiti u kontakt sa svojim anđelom ako izađete u prirodu jer joj je jako bliska. Često šalje poruke da učinite nešto za svoju okolinu i za očuvanje čistoće prirode. Ako se i Vi bavite očuvanjem prirode ili ako štitite životinje, tada je srce Vašega anđela puno radosti. Ariel poručuje da ne mislite koliko opasnosti vreba oko Vas, nego koliko je toga u Vama, a čime si možete uljepšati i poboljšati svoj svijet!

2.Anđeoski broj: Chamuel

Chamuel je anđeo unutarnjeg mira te ste blagoslovljeni ako Vas on čuva! Što god da se dogodi s Vama ili oko Vas, zbog njega ćete se uvijek osjećati Božijim djetetom. S njime se ništa ne događa slučajno. I u najtežim situacijama će Vam pokazati svjetlost na kraju tunela, slat će Vam poruke preko snova te uz takvu pomoć Vi održavate svoju vjeru. Chamuel unosi svjetlost i u tamu, to je njegov posao. On je sama nada, svoju ljubav usmjeri uvijek gdje je najpotrebniji. Preko njega i Vi možete postati pomoćnik, Vaša karizma zrači mirom gdje god se pojavite. Poruka anđela Chamuel za Vas je: nikada ne sumnjaj u sebe!

3.Anđeoski broj: Gabriel

On je anđeo je velike snage i kao tvoj anđeo pomoćnik daje Vam podršku da prihvatite sebe i svu snagu i ljubav koja se krije u Vama uz posvećenost da budete zabranik svoje sudbine. Vjerovatno ćete u životu učiniti velika djela, a gdje će Vam pomoć anđela Gabriela dobro doći da očuvate svoju ravnotežu i ostanete u službi Svjetlosti. U biti je i put do pakla popločen dobrim namjerama, ali ipak je potreban ponekad neki putokaz. Anđeosku komunikaciju možete pojačati noseći nakit od bakra.

24astro.tv , bolje, novo, prelazak , pogledajte, astro, astro centar, savjetnici, savjet, Zapisano u zvjezdama

4.Anđeoski broj: Haniel

Anđeo prihvaćanja koji je izuzetnom osjetljivošću sposoban za sitne, čudesne pomoći. Ako je on Vaš anđeo pomoćnik, vidio je u Vama sposobnost da osjetite promjenu vibracija u svemiru. Bilo kakvo raspoloženje kao i svaki ritam života lako doživljavate i možete uz pomoć Haniela pomalo utjecati na svoju okolinu. Ako je uspješna anđeoska komunikacija s Hanielom, to je isto kao da ste uzeli lijek koji brzo djeluje i da Vam duša ponovno poleti. Anđeoska poruka koju Vam šapuće na uho: tvoje čulo je blagoslov, a ne prokletstvo i doživljavaj to tako!

5.Anđeoski broj: Jophiel

Razboritost i strpljenje su najbitniji da iskusite Jophielovo čudo. Ako žurite, ne ostavljate si dovoljno vremena da sve doživite u njegovom ritmu njegovu pomoć nećete tada lako osjetiti. Anđela Jophiel možete prizvati tijekom meditacije jer njemu je bitno da ste spremni da ga prihvatite. Mada čim ste uspostavili anđeosku komunikaciju, reči će ti ako pristupite svemu s mirnoćom, tada nemate nedostižne želje, pokazaće Vam i put koji vodi naprijed. Njegova poruka: Ne žuri, uživaj u svakom trenutku života koji ti je podaren!

 24astro.tv , bolje, novo, prelazak , pogledajte, astro, astro centar, savjetnici, savjet, Zapisano u zvjezdama, Astro portal

6.Anđeoski broj: Metatron

Metatron pomaže da u životu primjetite bitne stvari. Prema legendi je davno živio na zemlji kao čovjek i poslije smrti je postao Božiji činovnik. Kao anđeo pomoćnik prvenstveno usavršava sposobnost sami precizno i sistematski napredujete u životu. Preko njega ćete lakše vidjeti stvari iz svijeta i iz svoje okoline koje služe samo tamnoj strani ili kako Vas sile žele skrenuti s Vašega puta. Pomaže u organizaciji i da se posvetite pravoj životnoj karijeri. Uostalom kao i svi, i Vi ste došli na ovaj svijet s nekom misijom. Anđeoska poruka za Vas: uvijek se koncentrirajte na dragocjene stvari!

7.Anđeoski broj: Mihael

On je mač protiv sile tame, on je kroz suze uništio Sodomu i Gomoru jer ni jedan anđeo nije sretan ako ne može spasiti Božju janjad. Ali nije on uvijek tako zastrašujuć, često je svjetlost koja daje snagu, a naročito Vama čiji se broj imena slaže s njegovom duhovnošću. Jedno je sigurno, uz njegovu pomoć nikakva zastrašujuća ili mračna stvar Vam ne može predstaljati prepreku. Možete stupiti u kontakt sa svojim anđelom kada iz sebe istjerate sve strahove i zamjenite ih čvrstom vjerom koja se usmjerava prema Bogu i u Vašu sudbinsku misiju.

8.Anđeoski broj: Rafael

Tvoj anđeo pomoćnik je nebeski iscjeljitelj koji Vam pomaže ne samo u fizičkim stvarima, nego Vas i blagoslivlja. Preko njega i Vi doprinosite da ljudima u Vašoj okolini bude bolje, da zaštite zdravlje ili ga poboljšaju. Odobe kojoma je broj imena 8 posjeduju sposobnost liječenja! Naravno ne odnosi se na sve njih da odgovaraju za tuđe fizičko i psihičko zdravlje, ali sebe moraju držati u ravnoteži i skladu da ispune svoje zemljske obaveze. Zato Rafael ima poruku za Vas: obrati pažnju na poruke svoga organizma, hrani se zdravo, ako treba budi vegetarijanac da nikog živog ne diraš, bavi se sportom koliko god možeš!

9.Anđeoski broj: Uriel

Ime Uriela znači: Božje nadahnuće. Ako je on Vaš anđeo pomoćnik i ako razmišljate o bilo čemu vezano za Vaš život, dovoljno je da samo jako mislite na njega i poslat će Vam odgovor u nekom obliku. Uriel je anđeo prosvjetljenja, s njim je najlakša anđeoska komunikacija. Dovoljno je uplaiti jednu svijeću i zatvoriti oči, i odmah Vam šalje poruke kroz slike. Kada mislite da nemate izlaza iz neke situacije i kad Vas zarobe obaveze, pozovite ga u pomoć i on će Vas odvesti do Boga, do Vašeg duhovnog centra. Poruka za Vas glasi: Nikada se ne plaši jer kakva god da je tama oko tebe, ja ti uvijek pokazujem put do svjetlosti!

To su bili najčešći anđeli pomoćnici. Naravno postoje i anđeli čuvari koji su povremeno oko Vas i postoje i oni koji su samo u nekim rijetkim težim situacijama prisutni i vode Vas do pravog puta. Jako je bitan oprez jer znamo da osim sluga svjetlosti, oko nas postoje i sluge tame – demoni i duhovi. Ne možemo hodati naslijepo misleći ako ne želimo nikome nauditi, da ni nama nitko neće nauditi. Zato ako osjećate bilo kakvu silu, obavezno nazovite svog savjetnika, ispričajte mu svoj slučaj kako biste izbacili opasne faktore iz svoga života. To je i za Vaše dobro jer je time oštećena i anđeoska komunikacija i sve dok Vaša okolina i duša nisu očišćene od sjena!

Lajk, svidja mi se , facebook, zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjet, savijetik, advisor

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Komentari korisnika (1)

SULJO AMELA GRAHOVIĆ on December 30, 2014 Odgovori

od našeg rođena.

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika