Title: Savjetnik tjedna: AVA | ASTRO24h

Savjetnik tjedna: AVA

ava

Pri predstavljanju naših savjetnika stigli smo do Ave koja posjeduje izuzetne sposobnosti  zahvaljujući kojoj je pomogla mnogima. Pitala sam ju o njenim osobnim iskustvima.

Koje su Vaše sposobnosti?

Ja sam Ava i srdačno vas sve pozdravljam! Više od 30 godina bavim se tarotom, numerologijom, sudbinskim kartama, viskom i runama.

 

Na koji način pomažeš ljudima koji traže pomoć?
Sudbina me uvijek nekako vodila prema ljudima da im budem duhovna podrška, da ih držim za ruku i da im pokažem pravi put. Poslije te spoznaje sam osjetila i shvatila da je moj životni cilj i misija pomagati ljudima. Tehnika su mi tarot, numerologija, sudbinske karte, visak i rune. Od tehnika alternativnog pružanja pomoći izvrsno baratam kristaloterapijom, reikijem, kao i bioenergijom gdje imam odlične rezultate pružanja pomoći.

tarot

Koje uspješne priče se voliš prisjećati? Ima li ih više?
Od svojih mnogobrojih priča izdvojila bih dvije. Prva je o obitelji koja me potražila i zamolila za pomoć jer su strahovali u vlastitoj kući. Ispostavilo se da im se u kuću uselio zli duh. Cijelu obitelj je uznemiravao, plašio i zlostavljao, doslovno su imali ozljede na tijelu! Naumio je malom dijetetu nauditi i zato je bilo potrebno hitno rješenje. Zahvaljujući nebeskoj naklonosti, uspjela sam ga otjerati na čemu mi je cijela obitelj i dan danas zahvalna.

Druga priča se desila u bolnici sa starijom oboljenom ženom. S obzirom na njeno stanje, dokotori joj nisu davali puno vremena. U bolnicu sam svratila radi osobnih obaveza, ali kada me ta žena ugledala, raširenim rukama i sa sjajem u očima me pozvala k sebi. Za ruku me držala otprilike 10 minuta, sklopljenih očiju i smješkala se. Sutradan kad sam se vratila u bolnicu, vidjela sam da se stanje te žene uveliko poboljšalo zbog moje energije! Doktorima ništa nije bilo jasno i smatrali su da se desilo čudo, a žena mi se plačući zahvaljivala jer je ona znala što se desilo.

Za što korisnici traže pomoć kada te nazovu u Astro centar?

I na svom radnom mjestu se želim dokazati, a svojim klijentima se trudim najviše pomoći kakogod znam. Za sve postoji rješenje i pomažem svojim znanjem bilo da je riječ  o budućnosti, prošlosti, sadašnjosti, o ljubavi, materijalnom stanju, o zdravlju. Jedna od specijalnosti mi je uklanjanje negativnih energija koje često blokiraju ljudske živote. Trudim se svakoga usmjeriti na pravi put.

numerologija

Podijeli s nama svoj omiljen citat! Zašto si baš taj izabrala?

Moj omiljeni citat je: „ O nama samima ovisi koja nam uloga pripada”. Trebamo izvući najbolje iz onoga čime nas je Bog podario.“ Ovo sam izabrala jer je svatko Božje dijete i svatko je predodređen za nešto.

Ava će i Vama pomoći ako imate bilo kakvo pitanje. Možete ju pitatu na  broj 064 640 067, njen osobni KOD je 447.
Pitajte ju o svom ljubavnom životu, kada ćete se desiti materijalni preokret, kada ćete se zaposliti jer za Avu nema tajni!

Ava, tarot, rune, reiki

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika