Tarot karte i njihova namjena | ASTRO24h

Tarot karte i njihova namjena

Tarot-karte-i-njihova-namjena

Tumačenje tarot karata  jedna je od najzahtjevnijih tehnika proricanja.Proricanje sudbine tarot  čini zanimljiv mnogima. Zbog sposobnosti karata i osobe koja s njima upravlja da prodru u klijentovu prošlost, vide sadašnjost i prognoziraju budućnost zbog čega su tarot karte  mnogima zanimljive.

Da bi se uopće moglo pravilno rukovati tarot kartama  potrebno je dobro upoznati iste, njihovu filozofiju, značenje tarot karata  i brojne načine otvaranja.

Keltski križ

Keltski križ    omogućava da se dobije cjelokupna situacija osobe koja traži pomoć. Keltski križ se upotrebljava kada treba naći rješenje za konkretan problem ili situaciju. Keltski križ  se sastoji od dva dijela – centralnog križa od šest karata postavljenih u krug i štapa kojeg čine četiri karte.

Ovo otvaranje pokazuje koje su stvari u prošlosti utjecale na sadašnju situaciju, kao i buduće utjecaje koji će se reflektirati na nju.

Tulipan

Ovo je otvaranje je najkorisnije kada želite saznati pojašnjenje i ishod konkretne situacije. Ono otkriva buduće utjecaje, ali i utjecaje iz prošlosti, kao i razvoj situacije i konačan ishod.

Zodijak

Tarot gledanje  Zodijak otkriva niz informacija o budućnosti u raznim područjima života. Otvara se 12 ili 36 karata. Karte se slažu po astrološkim kućama, tako da je analiza s 36 karata temeljitija. Ovo otvaranje otkriva i ljubavni tarot , ali donosi i informacije vezane uz posao, zdravlje, financije…

Mandala

Donosi preciznu sliku nečijeg karaktera. Donosi uvid u različite aspekte ličnosti te pojašnjava ponašanje i djelovanje osobe za koju se otvaraju karte. Pomaže da se otkriju obrasci u nečijem ponašanju koji su zaslužni za probleme koji ga muče.

Mali keltski križ

Vrlo sličan keltskom križu, ali se koristi kod manje složenih pitanja.

Intuitivno otvaranje

Koristi se izuzetno rijetko. Prakticiraju ga tarot majstori samo kada su jako sigurni u svoju intuiciju.  Nakon što se karte pomiješaju, rasprostru se lagano po stolu i gatalac izvlači jednu po jednu kartu. Svaka je karta odgovor na jedno potpitanje vezano uz situaciju koja muči klijenta.

Dilema

Ovo tarot gledanje  koristi se kada je potrebno donijeti konkretnu odluku i kad imamo izbor između dvije opcije. Za ovo otvaranje izvlačimo sedam karata. Svako moguće rješenje zastupaju tri karte, sedma karta predstavlja pogled klijenta na cijelu situaciju.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika