Tajna: Što učiniti protiv uroka? | ASTRO24h

Tajna: Što učiniti protiv uroka?

urok

Pojam prokletstva je poznat od davnina.

To je magija koja uzrokuje zlobe, ljutnje, mržnje, ljubomore, ali što je ujedno i razlog istih… i jos puno toga što bih mogla navesti, stvari s kojima sam se i sama susrela.

Dovoljno je da običan čovjek, pun napetosti zbog ljubomore prema jednoj osobi ili cijeloj obitelji, predmetima ili kući, zamišlja loše stvari koje bi im mogle naštetiti. Dovoljno je snažnom voljom i šapatom, dan za danom ponavljati te negativne misli.

Nije slučajno da riječ kletvu ili urok i blagoslov često spominju zajedno.

Oni koji ne vjeruju u negativne sile, oni se preko blagoslova i nebeskih sila znaju zaštititi, ali protiv jake negativne sile potrebna je pomoć budući da mogu doći od stručne osobe.

Ukoliko se često događa da:

  • Imate stalne neuspjehe u svakodnevnici
  • Dolazi do problema u odnosima u obitelji, harmoniji između roditelja i djece, partnera, prijatelja ili poslovnih kolega
  • Iz dana u dan imate novčani gubitak
  • Ostajete bez posla ili dolazi do sukoba na radnom mjestu
  • U kući se više stvari kvari ili propada

Upravo u takvim situacijama gubimo vjeru i strah počinje da prevladava, a to je ono što sila negativne energije i želi!

Stručna osoba će točno prepoznati na određenoj osobi gdje se nalazi i kakva je ta negativna sila. U 30 godina rada susrela sam se s raznim kletvama i urocima i iz svoga iskustva jedno sigurno znam: UROK nije igra! Zato znam kako vam pomoći.

Mnogi od vas pokušavaju na razne načine ukloniti uroke i očistiti negativne energije pomoću bijelih svijeća, raznim medaljonima, mineralima, što zapravo i nije loše uvijek imati kod sebe jer na taj način stvaramo osjećaj zaštite.

Plamen svijeće gori na poseban način i slabi ako se ta osoba susreće s ozbiljnim problemima.  U takvim slučajevima je veoma važno da ne eksperimentirate i da ne pokušavate sami ukloniti urok. Obavezno se javite stručnoj osobni jer samo tako ćete biti sigurni da ste se oslobodili svih negativnih sila. U suprotnom ukoliko sami pokušate, možete samo pogoršati situaciju, a to pojačava energiju negativnih sila.

Ukoliko se urok ukloni pomoću svemira ili božanska briga, onaj tko je bacio kletvu bit će u ozbiljnom problemu.

S poštovanjem, Tonka
Savjetnik i stručnjak za otklanjenje uroka sa preko 40 godina iskustva!

Tonka_126 TONKA : 064 640 067 kod: 126

Slobodno se obratite meni ili mojih stručnim kolegama!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Komentari korisnika (1)

AA on October 10, 2014 Odgovori

Dragi prijatelji
Ja mislim da je na mene bacen urok. Vec jako dugo mi niste neide. Puno toga sam izgubila i emocionalno, dusevno i fizicki propadam. O novcu ili meduljudskim odnosima da nit ne govorim. Neznam kako se rjesiti tog negativnog utjecaja.
Srdacno, aa.

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika