Što znače linije dlana | ASTRO24h

Što znače linije dlana

Sto-znace-linije-dlana_large

Linije koje su urezane u dlan su nesumnjivo najvažnija stavka u hiromantiji. Svaka od njih ima svoje značenje, a najvažnije su:

Linija Života : Daje informacije o trajanju života. Govori o iznenadnim događajima, bolestima i uopće o kvaliteti življenja. Ako je duga i duboko urezana u dlan znači dobro zdravlje i dugu starost. Prekidi i račvanja ukazuju na lošije zdravstveno stanje.

Linija Glave : Govori o mentalitetu i inteligenciji pojedinca. Odnosi se na percepciju i intelektualnu sposobnost čovjeka.

Linija Srca : Pokazuje naše emocionalno ponašanje, način na koji volimo i opisuje kakvi smo u vezama. Govori o ljubavi, ali više na duhovnoj razini. Također ukazuje i na interes prema umjetnosti. Saznajte  OVDJE  kako privući ljubav u svoj život!

Linija Sudbine : Odnosi se na velike događaje u životu, govori o velikim promjenama u ljubavi i poslu. Sadrži informacije o ciljevima u karijeri i o našoj prilagodljivosti.  Kako biste saznali kako proreći sudbinu kliknite  OVDJE  ! Karakteristična je po tome što se dijeli na tri dijela, a svaki od njih predstavlja jedno razdoblje u životu:

  • Od zgloba do prve horizontalne linije odnosi se na prvih 30 godina života
  • Od kraja prve do početka druge govori o razdoblju života između 30 i 45 godine
  • Od kraja druge pa sve do korijena prstiju odnosi se na godine koje slijede

Linija Sunca : Ovo je linija velike sreće. Pokazuje uspjeh u umjetnosti, znači ukus i smisao za lijepo i potencijal za uspjeh u svim sferama.

Linija Zdravlja : Uglavnom je bolje da nije prisutna na dlanu jer ukazuje na odsustvo jake volje i karaktera.

Linija Venere ili Venerin pojas : Ukoliko postoji, ukazuje na vrlo strastvenu osobu, sklonu promjenama raspoloženja. Ujedno znači i prisustvo burnih veza koje mogu imati i loše posljedice.

Linija Braka : Predstavlja stabilnu bračnu zajednicu ukoliko je snažno urezana. Ukoliko ih ima više, ukazuje na mogućnost vise brakova ili dugih i značajnih veza. Saznajte OVDJE kakav vam je ljubavni horoskop!

Linija Putovanja : Govori o kratkim putovanjima, boravku van zemlje na duži period ili životu van domovine.

Linija Marsa : Odnosi si se na prisustvo ili odsustvo životne energije, na disciplinu i materijalne dobiti.

Linija Intuicije : Rijetko se javlja ili ako i postoji slabo je vidljiva. Ukoliko se nalazi na lijevom dlanu znak je naslijeđene intuicije, a ukoliko se nalazi na lijevom znači stečenu intuiciju i sposobnost predviđanja.

Sve to možete tražiti i iz inozemstva na brojevima telefona:

Dlan je sudbinska karta koja se stalno mijenja, zapravo, svatko sebi sam kroji i mijenja sudbina! Želite li saznati nešto više o ovoj tehnici, nazovite našu savjetnicu Dadu, kod 432, na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob.8,41kn/min, rado će Vam pomoći!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika