Što vas očekuje u 2015-toj godini prema numerologiji? | ASTRO24h

Što vas očekuje u 2015-toj godini prema numerologiji?

numerologija

Numerologija je nauka koja je najbliža ezoteričkim učenjima. Numerološka prognoza je nevjerojatno precizna. Da bi ste saznali što vas čeka u 2015.godini, prema numerologiji, nemate puno posla osim da izračunate zbroj vašeg imena.

Sudbina imena sa zbrojem 1 u 2015.godini

U prvom kvartalu posao će biti najviše na dnevnom redu. Želite li postići neki veliki cilj ili želite postići nešto bolje u životu za što se borite svom snagom? Prva romantična točka će vam biti u periodu poslije uskršnjih praznika. Tada će vam pažnja potpuno skrenuti sa posla i financija. Ako do sad niste bili u vezi, onda će vam sada ljubav turbulentno zakucati na vrata. To će trajati cijelog ljeta sa različitim intenzitetom. Kroz to ćete saznati puno toga o sebi što do sad niste ni pomislili. U jesen, glavnu će ulogu dobiti učenje iako ako ste već odavno prerasli školsku klupu. Vaš posao zahtijeva da savladate neko novo iskustvo, zato se nemojte bojati usavršavanja.

Sudbina imena sa zbrojom 2 u 2015.godini

Mirno, skoro dosadno vam počinje nova godina. Ovaj vam period neće dugo potrajati. Od kraja veljače morate riješiti neko pitanje vezano za vaš privatni život koje će vam zadati mnogo glavobolje. Želite se vezati, ali niste sigurni u svoje osjećaje pa želite malo čekati. Vrijeme međutim teče. Prema numerologiji, do kraja svibnja trebate donijeti jednu važnu odluku. Ljeto će proteći mirno i konačno ćete se moći okreneuti i prema drugim životnim usmjerenjima. Promjena radnog mjesta doći će na dnevni red tek od jeseni. To radno mjesto će vam donijeti uspijeh i priznanje, ali samo ako se usudite da djelujete po tom pitanju. Do zime, zahvaljujući tome, računajte na puno posla što će vam se isplatiti!

Sudbina imena sa zbrojem 3 u 2015.godini

Nova godina za vas donosi mnogo novih mogućnosti! U poslu će vam se za redom pojavljivati nove mogućnosti. Mnogo toga nećete moći iskoristiti, zato ćete morati birati. Ne budete li tako učinili, energije će vam ponestajati i do svibnja ćete stići na isto mjesto odakle ste i krenuli. U ljubavnom vam životu ljeto obećava uzbuđenja. Više novih poznanstva može doći u obzir, a nepoznate stvari vas privlače. Problem se stvara ako ste već u vezi jer će  vas i tada privlačiti nepoznato. Sasvim je moguće da ćete sa drugom osobom provesti kraj godine, nego sa kojom ste započeli novu godinu. To naravno sve zavisi od vas. Jesen će vam donijeti jedan neočekivani izdatak, ali ako budete obratili pažnju na detalje, onda je moguće da ga izbjegnete jer uzrok tome je mala pogreška.

Sudbina imena sa zbrojem 4 u 2015.godini

Ovo će biti godina stabilnosti za vas koju možda na početku nećete osjećati. Do veljače još možete imati manje-veće financijske probleme, neočekivani izdatak, ali ništa ozbiljno. Od ožujka se nazire jedan dugoročni plan koji će vas, ne samo na financijskom, nego i na emotivnom planu, ispuniti dobrim osjećajima. Morate paziti na svoje zdravlje, naročito vezano za zglobove, biti će potrebno dodatno jačanje i istezanje. Od koristi vašem srcu i cirkulaciji biti će i kretanje. U drugoj polovici godine računajte na puno posla, ali radit ćete za obitelj i za sebe, za nešto što je važno za vas, zato to nećete doživjeti kao teret.

Sudbina imena sa zbrojem 5 u 2015.godini

Stižete u godinu kreativnosti. Ako ju uspijete iskoristiti, bit ćete veoma sretni, ali postoje mnoge prepreke koje trebate riješiti. Nije dovoljno samo poruku brojeva uzeti u obzir ni jednom numerologu, potrebno je gledati i na događaje u svijetu. Ako u svojoj osobnoj sudbini budete u stanju odvojiti vremena i energije za stvaranje, doživjte ćete ispunjenje. Sa time možete zaraditi i nešto novca. Na sve ovo ćete imati mogućnosti od svibnja, ali i tad malo, premda bi to bilo najbolje za vašu sudbinu. Vidi se da radite za obitelj i za opstanak koji inače ima dobar ishod iako ne radite ono šta biste voljeli. Početak jeseni će vam donijeti preokret u obitelji koja je na početku možda malo zastrašujuća, ali kasnije ćete shvatiti da vam se od toga bolja stvar nije mogla dogoditi!

Sudbina imena sa zbrojem 6 u 2015.godini

Budite oprezni jer na početku godine vas mogu potražiti sa naizgled dobrom ponudom. Promjena radnog mjesta u prva 3 mjeseca vam se ne bi isplatila jer lako se možete naći u goroj situaciji nego u čemu ste bili. Početak ljeta vam donosi blago financijsko poboljšanje, onda ćete imati i više sreće. U ovom slučaju nećete samo novac privući, nego i novu vezu, naročito ako ste još sami. Međutim, trebate primijetiti tko će biti vrijedan vaše pažnje jer se može dogoditi da će onaj pravi biti u pozadini i čekat će odgovarajuću mogućnost koju vi trebate stvoriti. U jeseni ćete zakoračiti u razdoblje učenja, ne u školskoj mjeri, nego ćete o sebi samoj više saznati.

Sudbina imena sa zbrojem 7 u 2015.godini

Budite hrabri i spremni za akciju! Na ovo vas moli numerologija u 2015.godini. Budete li ovako učinili, puno problema možete ostaviti iza sebe s kojima ste bili primorani da živite do sada. U poslu napokon možete doći u taj položaj koji ste oduvijek željeli. To će biti zahvaljujući vašem stavu i pozitivnom zračenju. Pošto ste postali toliko drugačiji, veseli i optimisti, drugim očima će vas gledati i predstavnici suprotnog spola. Ako ste u vezi, ovo može biti godina kada ćete se konačno skrasiti ili ponovo obnoviti svoju ljubav, a ako još nemate partnera, onda budite oprezni jer travanj neće biti samo inatljiv nego i strastven! Što se sreće tiče, listopad će biti ključan mjesec, ali i ovdje će sam ključ biti optimizam. Možete li to?

Sudbina imena sa zbrojem 8 u 2015.godini

U ovoj godini možete doći na novu razinu samopoznaje i duševnog mira. Ako do sad niste znali što želite u životu, ovoga ćete proljeća naći tu stvar kojoj biste se mogli potpuno posvetiti. U svakom slučaju, poboljšat ćete vašu okolinu. Iako će to možda biti neka vrlo mala stvar, vama će puno značiti. Međutim, u ljubavi vas sprječavaju prepreke. Nešto još morate razjasniti u sebi da bi ste mogli prijeći na slijedeći nivo, doživljavanje pripadnosti. Na sve ovo nećete imati prilike tijekom ljeta, tek na jesen, kada ćete biti u stanju da umirite srce i razum. Ako to učinite, kraj naredne godine će vas dočekati u sretnoj ravnoteži.

Sudbina imena sa zbrojem 9 u 2015.godini

Srest ćete se sa nekoliko prepreka ove godine preko kojih morate prijeći da biste odgovarali vašoj karmi. To će biti vezano za vašu prvu ljubav koju lako mogu neki poželjeti da vam ju otmu. U pitanje dolaze udvarači oko veljače i ožujka. Morate se izboriti za sebe i pokazati partneru koliko bi mu bilo bolje da ostane sa vama. Za upoznavanje, ako ste još u potrazi za partnerom, ovo razdoblje nije pogodno osim kraja ljeta, ali do tada se ne smijete zatvoriti između 4 zida. U poslu ste nekako uvijek iza drugih, do kraja svibnja morate stati na kraj tome. Ne brinite uvijek o tome da drugima bude dobro, mislite malo i na to što bi vama bilo potrebno.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika