Što preporučuju tarot karte za mjesec Lipanj? | ASTRO24h

Što preporučuju tarot karte za mjesec Lipanj?

riderwaite-spread1c

Jeste li ikada imali takav slučaj da se sve oko Vas pokvarilo, postalo neispravno? Ako još niste to doživjeli, sada u Lipnju možete. Vrlo moćne energije su oko Vas ovaj mjesec, i pozitivne i negativne energije podjednako. Susretom ove dvije energije dolazi do električnih pražnjenja, onda izbija osigurač, pokvari se perilica, a ne možete uključiti ni Vaš laptop. Također zbog “rata energija” trebate obratiti pažnju na svaki mali detalj jer karte Vas upozoravaju na nesreću, ali ne na prometnu nesreću kao u Svibnju, nego nesreću u kućanstvu i na radnom mjestu.

Sve to se može izbjeći uz malo pažnje i opreza. Prihvatite savjet starije osobe jer možete dobiti takve informacije zbog kojih ćete dobro razmisliti i revalorizirati Vaš dosadašnji život. Možda ne idete pravilnom cestom? Možda nosite teret druge osobe? Ovaj mjesec Vam nekoliko puta put presijecaju ezoterija i analize povezane s njom. Tako možete saznati koji je Vaš životni cilj, zašto ste rođeni baš u 21. stoljeću. Nemojte donositi nagle odluke u vezi partnera i obitelji. Prije nego što donesete konačnu odluku, razgovarajte s nekim tko ima potpuno različitu točku gledišta, riješenje vidi u potpuno drugačijem svijetlu. Bilo kojega savjetnika možete pitati za savjet. Ako idete na odmor ovoga mjeseca, spremite se na jedan nečekivani događaj koji bi mogao promijeniti i na koji datum krenuti. Ako niste planirali Vaš godišnji odmor ovoga mjeseca, onda ćete izbjeći reorganizaciju.

Dobar savjet tarota za Lipanj je  da posvetite više vremena lijepom izgledu, odjenete se lijepo, čak i onda ako skoknete do dućana po mlijeko jer ovaj mjesec se možete susresti s pravom osobom za Vas, pogotovo ako ste zračni znak. Naravno, i za druge znakove će doći sretan trenutak kada će Vas pronaći ljubav, ali to će Vam detaljnije objasniti naši savjetnici u okviru ljubavnog proricanja ako ih nazovete na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Također možete saznati hoćete li imati novaca ovoga mjeseca, ako tražite osobno predviđanje za financije, potražite našu  –>TONKU<– , kod 126 na broju telefona: 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Jarčevi, Bikovi i Djevice, neka se pripreme na manje dobitke koji pomoću magije mogu postati i veliki dobici i podići ih iz trenutne krize i potpuno promijeniti njihove živote. Ako želite da Vam se život promijeni iz jednog dana u drugi, onda sada nazovite naše –>SAVJETNIKE<– . Savjetnica –>AVA<– , kod 447 na broju telefona: 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min Vam može pomoći.

Pokušajte se osloboditi svega što je negativno i što Vas povlači unatrag. Odradite veliko čišćenje svojega ormara i života. Izbrišite sve ono, bilo da su to prijatelji, predmeti ili aktivnosti koji su neugodni, beskorisni za Vas. Zadržite sve što je lijepo, što Vam je drago i bavite se što više s takvim aktivnostima koje Vas čine sretnim. Tako će početak Lipnja biti svjež za nešto novo i vjesnik će uistinu biti sadržajan za nastojeće sunčano ljeto.

Vezani članci:

—>  Poruka TAROTA za ljetne mjesece <—

Nesretni ste jer se događaju čudne stvari oko Vas? Kako biste se opet osjećali sretno i bez puno briga, trebali biste se očistiti od svih negativnih energija! Zatražite čišćenje od naše savjetnice –>DADE<– , kod 432, na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koja Vam je na raspolaganju 24 sata dnevno!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika