Što poručuju tarot karte za mjesec Srpanj? | ASTRO24h

Što poručuju tarot karte za mjesec Srpanj?

Što poručuju tarot karte za mjesec Srpanj?

Ako Vas do sad nikada nisu kontrolirali, tražili od Vas dokumente za provjeru identiteta, onda je sad došlo vrijeme i za to. U ovom mjesecu više će Vas tražiti vozačku dozvolu, osobnu iskaznicu ili bilo koji dokument, nego u proteklih 5 godina ukupno. Obratite pažnju da uvijek, u bilo koje doba, svi dokumenti budu kod Vas, te provjerite datum isteka jer ako nađu bilo što što nije u redu, nećete proći samo s upozorenjem. Srpanj je mjesec kazne, ili će Vas kazniti zato što ste prakirani na zabranjenom mjestu ili možete biti i sasvim nevini. Nekakav ček za kaznu ćete dobiti koji, ako ne uplatite u roku, slijedi Vam slijedeća kazna.

Zanima li Vas kakva je Vaša karma i na koliko načina utječe na nas, OVDJE možete saznati!

Karla, Karla 997, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

Možete izbjeći ove zamke ako se strogo pridržavate pravila, obraćajte pažnju čak i na sitnice. Primjerice, psa ćete voditi u šetnju sa povodcem, nećete pušiti nigdje osim određenih mjesta, a poslije 22h ćete utišati glazbu u Vašem stanu. Ovo trebate izdržati samo mjesec dana treba ovo jer Vam kolovoz donosi novosti i obratit će Vam pažnju na potpuno druge stvari, a i stanje planete biti će drugačije.
Mjesec Srpanj je odgovarajući period za obnavljanje starih veza i poznanstava. Susretat ćete se s ljudima i situacijama u toku ovoga mjeseca koje niste niti očekivali. Obratite pažnju jer može se pojaviti neka osoba iz Vaše prošlosti koju niste baš davno voljeli, ali će Vam sada biti od velike pomoći u nečemu.
Još uvijek niste sigurni što su čakre i čemu one služe? Kliknite OVDJE i saznajte sve o njima!
Ako Vam se pokida neki kućni aparat, ne pokušavajte popraviti kod kuće jer u toku popravke, u sretnom slučaju će samo izbiti osigurač, a u gorem slučaju će Vas udariti struja. Bolje ćete proći ako kupite novi uređaj.
Za ovaj mesec uglavnom je tipična financijska stagnacija, a ako želiš saznati kada ćete imati više novca, onda zatražite financijsko predviđanje od naših savjetnika. Ako Vam netko u ovom mjesecu ponudi pozajmicu, kredit, bilo da je to pojedinac ili financijska institucija, jako dobro razmislite o tome i pročitajte dio sa sitnim slovima ili zatraži pomoć ezoterije. Tražite savjet naših >>stručnjaka<<.

Dora, Dora 903, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

Bez obzira da li ste sami ili u partnerskoj vezi, u Vašem ljubavnom životu smjenjivat će se burni valovi kao s brda do doline, što je u zabavnom parku interesantno, ali Vama trenutno to nije potrebno. Zatražite jedno ljubavno proricanje kako biste saznali možete li izbjeći tobogan efekat, i to kaotično stanje kad ste jednom gore, pa jednom dolje, da biste saznali put stabilne zlatne sredine.
Ako želite osobno predviđanje, onda možete izvuči dnevnu tarot kartu, ili možete sebi napraviti besplatno proricanje uz pomoć besplatne online proricateljske programe. Međutim, ako želite radikalnu promjenu u Vašem životu i ozbiljno Vas zanima Vaša budućnost, a ne zadovoljavate se sa općim informacijama, onda umjesto proricateljskih programa potražite pomoć savjetnika. Uz pomoć Vaših tarot karata ili s nekim drugim sredstvima za predviđanje, reći će Vam što trebate učiniti da biste imali sreću u svim životnim područjima.
Sve što Vas zanima o tarot kartama i njihovom nastanku, OVDJE možete saznati!
Što Vas čeka u budućnosti? Zanima li Vas odgovor na to pitanje? Možete ga saznati na mnogo načina, a jedan od njih je da nazovete našu savjetnicu >>ANU<<, kod 201, na broj telefona 064/640-0767, fix:6,99kn/min, mob.8,41kn/min koja Vam je spremna dati odgovor upotrebaljavajući razne tehnike za otkrivanje sudbine.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika