Što poručuju tarot karte za mjesec Kolovoz! | ASTRO24h

Što poručuju tarot karte za mjesec Kolovoz!

Što poručuju tarot karte za mjesec Kolovoz!

Ovoga mjeseca se ne pojavljuju olujni oblaci samo na sunčanom nebu! Vaša financijska situacija i ljubavni život se također olujno razvijaju, i nije sigurno nosite li se dobro u neočekivanim situacijama.
Prema tarotu, od male beznačajne riječi može doći do velike svađe, što uključuje razvod ili prekid veze. Kako biste izbjegli problem, bez obzira što god biste rekli, nemojte reći ono što mislite. Brojte do tri i recite mu krajem Rujna jer prema horoskopu lakše se možete dogovoriti u tome razdoblju, a sukobi neće eskalirati, pa čak i takve stvari možete ispraviti na koje niste računali. Imajte na umu da nije Vaš partner uvijek kriv jer i Vi imate loše kvalitete. Kliknite OVDJE i saznajte koje su tajne proricatelja tarot karte!
Nazovite savjetnicu Stoju, kod 520 na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, pitajte za predviđanje ljubavi jer tako možete spriječiti raspravu, i sukobi će se izgladiti u Vašem ljubavnom životu. Još uvijek niste pronašli pravu osobu? Kliknite OVDJE i saznajte savjete za proricanje karijere!
Ako u kolovozu idete u kupnju, nemojte sa sobom nositi puno novca jer ćete ih potrošiti na stvari za koje ne vidite nikakvu praktičnu primjenu, i završiti će pored ostalih prašnjavih na nekoj stražnjoj polici.

Slušajte svoje tijelo jer promjenjljivo vrijeme ima mnogo veći utjecaj na Vaše tijelo, nego što mislite. Vaše karte pokazuju gripu ili bolesti dišnog sustava, ali moze se spriječiti ako uvijek uza sebe imate dezinfekcijske maramice i izbjegavate ljude koji kišu. Ako se ipak razbolite, svakako trebate otići liječniku jer iako se čini kao obična prehlada, možete imati takve komplikacije koje mogu uzrokovati ozbiljni artritis ili druge bolesti!

Od nekoga ćete ili dobiti vrijedan dar ili ćete doći do večeg iznosa novca, a nećete trebati raditi za njega. Novac može doći kao neočekivano nasljedstvo, nagrada ili u obliku podrške. Važna poruka tarota je da ovaj novac ne potrošite odmah i ne ulažete u ništa. Čekajte do rujna jer možete imati takve neočekivane izdatke za koje će taj iznos dobro doći. Nazovite savjetnicu Loreanu, kod 159 na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, i pitajte za financijsko predviđanje kako ne biste prošli pored ove jedinstvene prilike!
Upozoravajući znak u kartama je da pazite na Vaše vrijednosti, posebno na elektronske naprave kao što je prijenosno računalo, telefon ili tablet jer lako mogu nestati. Velike su šanse da ako ih izgubite iz vida, više ih ni ne vidite. Važne podatke, fotografije, spremite negdje drugdje kako sva lijepa sijećanja ne bih nestali sa uređajem zajedno!

Ovaj mjesec se bavite više ezoterijom i otkrijte Vaše vještine. Kliknite OVDJE i saznajte savjete za proricanje životnog zadatka!
Ako želite dobar početak dana, onda će Vam dnevno tarot predviđanje biti u pomoći kako biste izbjegli nevolje. U slučaju da ne razumijete značenje karata, možete nazvati Ognjenu, kod 411 na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, i dobiti ćete u okviru tarot predviđanja i ljubavno i financijsko predviđanje, a možete saznati koje su to stvari o kojima osobno trebate brinuti.
Pomoću tarota možete postići promjene u Vašem životu. Financijske i osobne promjene na koje čekate već duže vrijeme, mogu se dogoditi već ovaj mjesec, ako pitate za proricanje pomoću tarot karata! Nazovite naše savjetnike na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, pomoći će Vam u tome!
To sve možete dobiti i iz inozemstva na brojeve telefona:

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika