Što muškarac u znaku Škorpiona misli (a što čini)! | ASTRO24h

Što muškarac u znaku Škorpiona misli (a što čini)!

Što muškarac u znaku Škorpiona misli (a što čini)!

Muškarac škorpion – Značajka za ovaj znak je razumijevanje, i tada pomoću nesvakidašnje inteligencije i izvanredne intuicije može zahvaliti što vidi očite i vidljive stvari. To je razlog zašto se često čini kao da čita tuđe misli, međutim, ponekada poznavanje ljudi koristi kako bi kontrolirao druge. U ostvarivanju ciljeva često su tvrdoglavi, i baš zbog toga jedno kaže, a drugo čini. U cijelosti koristi intuitivne sposobnosti. Zato su sposobni jer obično ih ne pokreću rezultati, nego žele nadmašiti sebe i proširiti svoje granice.

Muškarac škorpion

Karakteristike odnosa kod muškarca Škorpiona su: uzbuđenje, napetost, a ne može ih se nazvati nikako mirnima.
Strastvenost ne poznaje granice, pa tako često djeluje instinktivno kad izgubi razum. Osjećaji su mu nekad zarobljeni, pa ih zbog toga često ne zanimaju posljedice nepromišljene radnje. Međutim, u odnosima Škorpion žudi za monopoliziranjem tuđih duša. Zbog toga u odnosima često djeluje kao okupator. Stvara ozbiljne planove o zajedničkom životu i tako pravi od partnera roba. To je jedna takva povoljna ponuda za ženu da i ne shvaćaju da su se gotovo odrekle svoga života. Za muškarca Škorpiona, fizička i emocionalna strana je podjednako važna bez sumnje. Ova dvojnost se ogleda i u ljubavnom životu. Unatoč tome poštuje snagu, i ako netko uzima u obzir njegov ponos koji mu ne dopušta da uvidi svoje pogreške ili da je izgubio bitku. Tada ne postoji posvećeniji ljubavni partner od njega. Ako Škorpionu otkrijemo svoju tugu, u stanju je učiniti sve za svoga partnera. Međutim, ako se ponašate odbojno, onda nećete imati puno prilike dobiti pozitivno od njega. Uzbuđenja su dio njegovoga života.
Zanima Vas kako pozitivno razmišljati, kliknite OVDJE i saznajte!

 Muškarac škorpion i ljubav

Čak i kada je pronašao svoju ljubav, neće odustati od zabranjenoga flerta sa mnogim ženama. Vjernost mu je često pod znakom pitanja, ali od partnera očekuje da uvijek bude vjeran. Njegov ponos ne može podnijeti da partnera dijeli s nekim drugim. Osobnost mu je komplicirana, tako da nikada ne znate što možete očekivati od njega. Muškarce rođene u znaku Škorpiona je teško osvojiti jer su oni ti koji vole uloviti svoj plijen. Njihova očekivanja su visoka, ponekad nerealna. Zbog tipične teške prirode, malo njih ostaje s njima do kraja života, ali niti on nema želju za to. Obično kasno pronađu partnera svoga života.
Ako želite znati što Vas čeka u bliskoj budućnosti ili biste željeli financijsku dobit, onda pitajte naše savjetnike za pomoć! Savjetnici Vam u bilo kojem trenutku mogu pomoći! Nazovite sada!

Pročitaj još: Najbolji seks savjeti na temelju horoskopa!

Pročitaj još: Saznajte OVDJE kako pronaći partnera na stranicama za upoznavanje!

Pročitaj još: OVDJE saznajte što činiti kako bi Vaš brak trajao vječno!


Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika