Šta Vas očekuje u godini Koze? | ASTRO24h

Šta Vas očekuje u godini Koze?

Astro24h, advisor,Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Na planu veza, godina Koze pojačava skromnost i suzdržanost. Ovim putem jednostavnost dolazi u prvi plan, a velike promjene se odlažu.
Kineskinje u ovom periodu izbjegavaju trudnoću jer vjeruju da će djeca rođena u ovom periodu biti slaba i boležljiva, odnosno, donijeti će nesreću obitelji. Ovoga se ne treba bojati jer se ovo praznovjerje prvenstveno odnosi na one koji žive u Kini. Kod nas ovo ne vrijedi. Ipak, jedno je sigurno, produbljuju se prijateljstva i ljudi počinju sve više obraćati pažnju jedno na drugo. Sve se ovo može ostvariti samo pod smirenim uvjetima jer iz ugla astrologije, godina Koze je prilično ćudljiva i zbog toga povremeno teže podnosimo neočekivane situacije. U ovom razdoblju, meditacija i opuštanje mogu biti vrlo korisni, posebno za Zemljane znakove koji su bliski sa ovim kineskim horoskopskim znakom. Uz pomoć ovoga, mogu se izbjeći nepotrebne rasprave i valovita duševna stanja.

Na polju ljubavi, godina Koze ne donosi puno strasti, prvenstveno postoji mogućnost rađanja ljubavi iz prijateljskih odnosa. Ipak, nećete se dosađivati jer će Vam dani biti ispunjeni ljubavlju i zajedničkim interesima koji su karakteristični za ovo razdoblje.

Oni koji su u dugoj vezi, prijeći će na višu razinu veze i graditi zajedničku budućnost. Ipak, potrebno je obratiti pažnju na jednu stvar. Naime, za Kozu je karateristična pretjerana ljubomora. Zato, ukoliko primjetite zabrinjavajuće signale kod svog partnera, nazovite Katju na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i utipkajte kod 421, vrhunska je stručnjakinja za ljubavnu astrologiju. Ne dozvolite da sitnice unište ono što imate!
Na novčanom planu također vlada skromnost, dok se sreća može najprije očekivati na poslovnom planu. Dobro bi bilo poraditi na umjetničkim talentima jer bi oni mogli isplivati u narednom razdoblju. Mnogi će upravo u ovom periodu postaviti temelje za svoja buduća poslovanja ili pak krenuti u gradnju, ukoliko to dopušta financijska situacija.

Astro24h, advisor, Katja , Katja 421, kod 421, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Koza ne voli siromaštvo i neimaštinu, trudi se imati dovoljno da svakodnevnice budu relativno dobre. Ne odbija povremeni luksuz, te se zbog toga tokom godine mogu očekivati i bogatija razdoblja koja će za svakoga biti drugačija. Ukoliko Vas zanima kada će kod Vas nastupiti ovo razdoblje u godini Koze, nazovite Renatu na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i utipkajte kod 509, bavi se zapadnom i istočnom astrologijom, i može Vam ih spojiti na osnovu datuma rođenja. 

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika