Snovi- kako zapamtiti i tumačiti svoje snove | ASTRO24h

Snovi- kako zapamtiti i tumačiti svoje snove

Snovi- kako zapamtiti i tumačiti svoje snove

Snovi imaju posebno značenje u životu svakog čovjeka.
Svako od nas ima jutro kad se probudi sjećajući se svog sna i onda cijeli dan razmišlja o tome, analizirajući što to može značiti. Svi sanjamo, ali samo neki se sjećaju svakog svog sna ili uopće da su nešto sanjali.

Lucidno sanjanje se može uvježbati. Postoji više načina kako se to može naučiti. Najjednostavniji način je, da, ako pred spavanje spremimo jednu bilježnicu i olovku pored kreveta i uvježbamo mozak pred spavanje, kako bi se s važnim snovima mogli probuditi. Čim se probudimo, zabilježimo što smo vidjeli i osjetili u snu. Ne treba se uplašiti ako se sjećamo samo nekih trenutaka. Obično za par tjedana dođe do ozbiljnog razvoja situacije što se tiče tumačenja snova. Kada sve skupa pročitamo, lakše se otkriva odgovor ili riješenje u životu ovog trenutka.

Pravo tumačenje snova mogu samo oni koji ih žele i ostvariti.
Snovi nas povezuju sa nesvjesnim stanjem uma, s toga nije slučajnost da se ne pojavljuju u budnom stanju. Snovi imaju posebno važno značenje kada nam se u životu dogode ili će se dogoditi neki posebni događaji. Kada to osjetimo, potrebna je promjena, tada tražimo nešto za šta se možemo uhvatiti. Možda je teško povjerovati, ali odgovori su tamo, u nesvjesnom dijelu uma, tamo odakle potječu snovi i na taj način nam šalju poruke.

Astro24h, advisor, DADA , Dada 432, kod 432 , Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar

Svaki čovjek u stanju lucidnog sna, sna koji priča s nama, odgovara na pitanja, to je njegov podsvjesni glas. Mnogo toga možemo naučiti iz naših podsvjesnih snova.

Vrste sna:

  • Snovi svakodnevnih životnih situacija
  • San koji projicira naše probleme
  • Snovi koji rješavaju probleme
  • San koji se stalno ponavlja (ako saznamo značenje oni će sami nestati)
  • Noćne more
  • Snovi koji imaju značenje sukoba
  • Snovi koji nas savjetuju
  • Snovi koji nam šalju neku poruku

Značenje snova može biti različito, ali tumačenja su uvijek personalizirana. Naravno, imamo i ključne likove čije značenje, ako spoznamo, trebamo uvesti u svoj život i snove.

O ovome vrijedi zatražiti pomoć onih osoba koje su upućene i znaju pročitati signale koje vam vaši snovi šalju , ne ustručavajte se kontaktirati naše savjetnike.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Komentari korisnika (1)

snježana on August 13, 2014 Odgovori

sanjalasam našeg župnika kako je vjecao moju kcer i vidjelasamju u vjenčanići i župnik jih je darivao

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika