Saznajte više o Anđelima - Anđeo Hethetiel | ASTRO24h

Saznajte više o Anđelima – Anđeo Hethetiel

Saznajte više o Anđelima - Anđeo Hethetiel

Bojite se letenja? Otkazali ste Vaš odmor u inozemstvu samo zato što se ne usuđujete sjesti na avion? Ne bojte se više jer ako pozovete Hethetiela, Anđela Atlantisa, čuvara tehnike letenja, pridružiti će Vam se i pomoći Vam kroz teške trenutke. Ne samo da pomaže da sretno sletite, nego i bez straha provedete tijek leta i dobro se osjećate.
Kliknite OVDJE i saznajte koji su to anđeli koji Vas mogu izliječiti!
Prije nego što se ukrcate na zrakoplov, odradite jedan jednostavni ritual zrakoplovne sigurnosti i pitajte Hethetiela za pomoć. Trebati će Vam jedan plavi balon punjen heliom, flomaster, jedan komad papira, jednu plavu svijeću i šaku zemlje (može i zemlja za cvijeće).
U svijeću urežite ime Anđela Hethetiela, na papir napišite samoglasnike Vašega imena ( npr. Kristina I, I, a), zatim i na balon napišite samoglasnike imena. Svijeću zapalite i recite na glas:
Hethetiel, uzmi me za ruku,
proći će me sav strah,
na zemlji, u vodi, u zraku.


Papir spalite, zemlju pospite kroz prozor, a balon pustite da ga vjetar nosi. Dok to činite, ponavljajte pjesmicu. Sve dok svijeća gori, ne napuštajte Vaš stan. Ovaj ritual možete također napraviti i pod otvorenim nebom, ali onda svijeću morate zaštititi od vjetra jer ako se plamen ugasi, onda ritual neće biti učinkovit.

Ako želite da Vam se želje ostvare, pogledajte OVDJE koji Vam to anđeoski simboli mogu pomoći!
Kako bi strah zauvijek nestao, nazovite naše stručnjake koji će Vam odraditi čišćenje od strahova letenja i opasnosti. Dati će Vam i zaštitu kako biste izbjegli sve vrste avionskih nesreća i Vi i Vaša obitelj!
Saznajte koji je Vaš anđeoski broj i što to znači, ili one datume kada nikako ne smijete sjesti na avion!

Želite li upoznati anđele, možete to napraviti klikom na anđela ispod:

Arkanđeo Gabriel
Arkanđeo Sariel
Anđeo Asmodel
Anđeo Jehudiel
Anđeo Sealtiel
Arkanđeo Raguel
Arkanđeo Uriel
Arkanđeo Rafael
Arkanđeo Mihael
Želite li znati na što Vas upozorava Vaš Anđeo čuvar? Želite osobnu poruku anđela? Sada nazovite savjetnike na broj telefona 064/640-067, fix:6,99, mob:8,41kn/min, koji komuniciraju sa anđelima i mogu Vam prenijeti poruku anđela koji može promijeniti Vaš cijeli život!

Slobodno ih nazovite za pomoć i iz inozemstva na brojeve telefona:

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika