Saznajte više o anđelima - anđeo Asmodel | ASTRO24h

Saznajte više o anđelima – anđeo Asmodel

angyal

Asmodel je anđeo za kozmičku ljubav, ljubav koja se manifestira za sve postojeće i mistiku. Boja mu je ružičasta, tj. za zazivanje njegove pomoći potrebno je zapaliti ružičastu svijeću. Kao prvo, pojasnimo što je to ljubav. Definirana je na mnogo načina, i vjerojatno ni mi ne znamo sto posto svakoga zadovoljiti. Zato, pokrenimo ga!

Kao prvo:   Predmet ljubavi, tj. prema kome/čemu je usmjerena – to može biti osoba, živo biće, skupina bića/zajednica, jedno ili više predmeta, ili pojam.

Kao drugo:  U većini se slučajeva to također odnosi na činjenicu koga/što volimo, što je i važno za nas. E sada dolazi odlučnost: Priroda ljubavi je osjećaj, što je povlastica predmeta ljubavi. Uvijek s pozitivnim osjećajem, i to zračenjem se pokušavamo vratiti natrag prema voljenom predmetu. Provjerimo je li ova definicija točna! To da koga/što je važno za nas lako je vidjeti. To je čovjek, mačka, pas, druge (domaće) životinje, ili čak i sportska udruga, religija, politička ili bilo koja druga skupina koju volimo, kao druga posebna stvorenja ili zajednica, diskriminirajuću pozornost donosi u naše živote. U stvari, to je istina čak i za one stvari koje konzumiramo ili na naš rad i hobi jer na to, usporedno s drugima, bolje pazimo. Želite li pronaći pravi put, upoznajte se s anđelom Jehudielom. Za više informacija otvorite  –>OVDJE!<–

Ali što je s osjećajima? Može li netko voljeti predmet, primjerice haljinu,automobil,stan (kuću), ili čak i hranu, piće, itd.? U tom slučaju je lako prihvatiti da određeni predmet izaziva kod nas pozitivne osjećaje. Kada je riječ o osobi, možda odmah budi sumnju kod nekoga. To je istina. Lako je voljeti nekoga tko je uvijek ljubazan prema nama, pažljivo prati naše želje i radi upravo ono što nam treba, što je nama dobro. Ali naravno, znamo da ovoga idealnog stanja nema ili je samo rijetka pojava. Uostalom, mi smo samo ljudi i ona druga osoba također (barem ponekad) – svatko pokušava provjeriti vlastite interese i sigurno da dvije (ili više!) mogu biti u sukobu jedno s drugim. Problem počinje kada se to sve češće događa, više je sukoba nego harmonije u našem odnosu. (A to se naravno ne odnosi samo na odnose!) Voljeti nekoga možete samo onda ako pružamo pozitivna osjećanja. Ako „Volim te, čak iako me tučeš“ samo se onda može dogoditi ako nam je ta osoba važna i (još uvijek) još više radosti daje za postojanje veze, nego nedostatak. Ako imate više anomalija, svađa, loših iskustava više nego dobrih i još uvijek se držite, pokušavate popraviti – u najgorem slučaju samo održavati – nepopravljivo, onda to ne dolazi više iz ljubavi. Sami sebe obmanjujete ako tvrdite da vas ljubav drži (prekida) od daljnih potrebnih koraka. Koji je razlog straha od gubitka, strah od toga da ćemo ostati sami – ili u slučaju gubitka posla, strah od nezaposlenosti. U tim slučajevima dolazi do argumenata „gdje ću moći naći još jednom ovako dobro?“, ili „bio je u pravu, i ja sam kriva“,i „ što će biti s njime bez mene?“ i druga takva samozavaravanja. No, dok se još uvijek drži osnova dobroga odnosa, do tada sve mora biti učinjeno kako bi radilo (funkcioniralo). U tom slučaju se možete obratiti Asmodelu. On je taj koji nam pomaže da volimo tako da i drugoj polovici bude dobro! To nije ljubav kada pokušavamo nekoga emocionalno, materijalno ili intelektualno ucjenjivati, vezati lancima za sebe. Posjedovanje nije ljubav! Mami/Tati je uvijek teško pustiti svoje dijete. Roditelj često osjeća da on bolje zna što treba svojem djetetu, želi ga poštedjeti sukoba, gubitka. I ako nije u stanju i ne želi ići korak dalje, od takvih će djeca postati samci i u svojim 40-50 godinama ili razvedeni koji nisu u stanju otrgnuti se roditeljskog mišljenja. Umru li roditelji prije djeteta, kako i treba biti, od njih se stvore gotovo neizdrživi starci i neudavače. Jednostavnije bi bilo da roditelj prizna: ako svaki problem roditelj želi riješiti umjesto djeteta, uvijek on želi reći kako što treba raditi, onda i na medenom mjesecu roditelj treba leći u krevet umjesto svog djeteta….Tražite li izlaz iz teške životne situacije, upoznajte našega anđela Sealtiela –>OVDJE<–

Duša prije nego što se rodi u obliku tijela ovdje na zemlji, odabire određene zadatke koji se pojavljuju u raznim životnim situacijama, razumijevanjem i riješavanjem, tj. morate naučiti ŽIVJETI. Jedno od najvažnijeg je naučiti davati ljubav i prihvaćati dobivenu ljubav, koju kroz razine inkarnacije svatko mora prevladati. Ne malo njih kroz mnogo inkarnacija pokušavaju  pravilno riješiti situacije. Asmodela preko molitve možemo tražiti za pomoć, da druga strana to tako i dobije od nas kako bi bilo dobro za OBOJE. Možemo pitati jer može pomoći u tome da i druga strana prepozna kako nas i on isto tako voli i kako je nama dobro! Asmodel nam može pomoći u još jednoj vrlo važnoj stvari: Ako tražimo, može nam pomoći da prihvatimo sve one ljude koji su neizbježno oko nas, a neizbježni su u jednoj vezi. To može biti teško tolerantna punica, ili loš šef, gadni kolega kojega nismo mi izabrali nego s poslom “dodatno” dobili. Ovdje kozmička ljubav znači da prihvaćamo drugu osobu takvu kakva jeste. Razumijem i prihvaćam, doživljavanje svoje inkarnacije u kojoj sam ja vrlo važna, ali još uvijek igram sporednu ulogu, i kao što je on za mene, tako sam i ja za njega problem koji treba riješiti i razumijeti. To također vrijedi i za sve druge ljude! Drugim riječima, ne treba jer ne možete svakoga voljeti, ali kozmička ljubav znači da prihvaćam sve ljude onakve kakvi jesu. NE ZRAČIM NEGATIVNOM ENERGIJOM prema nikome! Tako je mnogo teže živjeti, nego reći. Da biste to učinili, ponekad dobro dođe pomoć Asmodela. Kako već pomaže u tajanstvenim zagonetnim slučajevima i događajima, tako i u razumijevanju mističnih snova. Ključ za svjetske tajanstvene događaje je kozmička ljubav. Drugim riječima, sve što nam se dogadja je superiornost. Često uopće ne zavisi od nas ili je vrlo teško shvatljivo, ali stvari napreduju i sve se događa po redoslijedu za naš pravilan razvoj. Da bi ste to razumjeli, u tome Vam može pomoći Asmodel.

 

Ako ponekad imate osjećaj da trebate popraviti Vaš odnos, usvajanje neprijateljske osobe, ili misteriozni događaj, razumijevanje neočekivanih okolnosti. Teško se nosite s time, a tražili ste pomoć Asmodela. Hrabro se obratite našim –>SAVJETNICIMA<– u  Astro-Centru koji su voljni pomoći Vam, a na raspolaganju su i danju i noću na broju telefona 064/640-067. fix:6,99kn/, mob:8,41kn/min.

Upoznajte bolje:

  1. Arkanđeo Raquel 
  2. Arkanđeo Uriel 
  3. Arkanđeo Rafael 
  4. Arkanđeo Mihael 

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika