Saznajte što znači kada sanjate brojeve! | ASTRO24h

Saznajte što znači kada sanjate brojeve!

sretni brojevi

Jeli se i Vama već dogodilo da ste sanjali neke brojeve koje ste odigrali na lotu i na kraju ništa niste osvojili?

Brojevi koji se pojavljuju u Vašim snovima rijetko Vam donose veliku novčanu nagradu, ali uvijek nose sa sobom nekakvu vrlo važnu poruku na koju trebamo obratiti pažnju. Poželjno je odmah nakon buđenja zapisati te brojeve i razmisliti o njihovom značenju.

Ako ste sanjali o broju gdje se pojavljuje 1, onda morate jako paziti jer broj 1 upozorava na prijevaru i krađu. Označava da u narednom tjednu, ako ne pazite, možete izgubiti puno novaca, zbog toga što će Vam ih ukrasti ili ćete potpisati nepovoljan ugovor.

Ako Vam se u snu poljavjuje broj 2, onda možete računati na neko putovanje u skorije vrijeme. To će biti vjerojatno neko radosno putovanje i donijeti će Vam materijalno poboljšanje.

Broj 3 uglavnom označava ljubavni trokut. Ako sanjate taj broj, hodajte otvorenih očiju jer vrlo lako je moguće da Vas partner vara. Ako ste Vi nečiji tajni ljubavnik, onda u tom slučaju broj 3 označava da ne računate i ne nadate se da će se situacija promijeniti jer Vašem ljubavniku savršeno odgovara takva situacija i ne želi ju mijenjati.

Broj 4 označava slab priljev novca. Onaj novac koji Vam dolazi kroz redovnu zaradu, biti će manji nego inače, a razliku možete dobiti samo uz tešku muku.

Broj 5 označava kupovinu – prodaju imovine, stana ili preseljenje. Ako vidite istodobno više petica u snu, primjerice 55, onda se Vi nećete seliti, nego će se neko doseliti k Vama.

Broj 6 označava sretan obrat, dobit ćete dobru vijest i netko će financijski podržavati Vaš neki stari plan. Ovaj broj označava i dalje školovanje, pohađanje nekog tečaja koji će Vam u buduće donijeti veći novčani priljev.

Broj 7 je najsretniji broj i ako ste sanjali taj broj odmah nas nazovite na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, jer možete imati baš veliku sreću! Ako imate u datumu rođenja ili u broju napunjenih godina broj sedam, tada je poželjno da nas nazovete jer je sreća oko Vas i mi Vam možemo pomoći da iskusite kakav je osijećaj biti iskreno sretan.

Broj 8 je broj novca. Ako ste sanjali broj 8, onda očekujte neki iznenadni novčani priljev u roku od 8 dana.

Broj 9 obraća pažnju na nesreću. Kada sanjate taj broj, morate biti izuzetno oprezni u prometu jer Vam se može dogoditi nesreća na putu ili čak i na poslu. Da biste izbjegli taj problem, morate biti vrlo oprezni ili nas nazvati na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Pitajte kada i na što morate obrtiti pažnju da biste zasigurno izbjegli problem.

Svaki broj ima jasno značenje, ali sanjati brojeve i kako se brojevi pojavljuju u snu, u mnogome mijenja značenje brojeva.

Ako ste znatiželjni i zanima Vas što Vam točno označavaju snovi i na što obraćaju pažnju brojevi koji se tamo pojavljuju, pitajte naše stručnjake jer Vaša vam podsvijest želi poslati neku jasnu poruku, a ta poruka može promijeniti život.

Ako ste i Vi sanjali brojeve a ne znate protumačiti sve simbole, nazovite Ziju na kod 523, broj 064/640-67;fix: 6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koja će Vam pomoći i reći na šta da obratite pažnju kod Vaših brojeva! Zapamtite, važno ih je odmah zapisati čim se probudite!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika