Sami ste?! Saznajte kada ćete pronaći partnera! | ASTRO24h

Sami ste?! Saznajte kada ćete pronaći partnera!

ljubav

Sami ste?! Saznajte kada ćete pronaći partnera!

Brojevi utječu na život u svim područjima pa čak i na ljubavni. Na temelju načela magije sve može biti prikazano matematičkim metodama što i znanstvenici ističu. Nije slučajno da je nastala tkz. numerologija za parove ili ljubavna numerologija koja pomaže predvidjeti razvoj odnosa. Sada možete dobiti mali uvid u odnos ljubavi i brojeva i usput saznati kada ćete dobiti novu priliku za ljubav!

Svaka metoda numerologije se temelji na imenu i datumu rođenja, odnosno temelji se na izračunu zbroja vrijednosti imena i datuma rođenja. Kako biste mogli izračunati svoj osobni broj, trebate proći kroz dva koraka pročitana u članku: Kako izračunati sretne brojeve. Dobit ćete dva broja koja morate zbrajati sve dok krajnji rezultat ne bude jednoznamenski broj.

Broj izračunat na taj način je Vaš osobni broj koji profesionalnom numerologu jako puno otkriva o Vama. Odnosno, otkriva Vašu osobnost, vještine, sudbinu i što se nalazi u Vašem srcu. U našem timu Astro24 imamo puno stručnjaka koji su posebno specijalizirani za područje ljubavne numerologije jer ih je jako imresionirao odnos ljubavi i brojeva.

numerologija

Pogledajmo sada nekoliko brojeva koji kao krajnji rezultat idu u Vašu korist:

1, 2, 3: Prva tri broja upućuju na vrlo jak karakter, netko tko je u stanju pokrenuti, primiti i prihvatiti. Ako je Vaš osobni broj jedan od ovih, vjerovatno nećete dugo biti sami i obično vrlo dobro znate birati. Prema numerologiji ste perfekcionist u ljubavi i u stanju ste voljeti za cijeli život.

4, 5, 6: Kome je osobni broj jedan od ovih, te osobe uglavnom više razmišljaju i važu situacije. Partnera traže na intelektualnoj razini iako se s obje strane uzimaju u obzir emocionalni i duhovni dio. Prvenstveno ove brojke ukazuju na pasivan duh, zato pričekajte da onaj drugi krene prema Vama. Ako tako postupite, malo više vremena će Vam trebati da pronađete svoju srodnu dušu.

7, 8, 9: Ove brojke su manje kategorizirane. Osobe koje imaju te brojeve kao osobne bolje je da ponove pojedinačnu numerologiju što možete zatražiti kod naših savjetnika u Astro Centru. Osobe koje se susreću s brojem sedam vole avanturu, nemogući su za kompromis (teško se slože oko bilo čegaa) i njihov partner će biti netko tko dolazi izdaleka. Osobe koje imaju broj osam, život shvaćaju ozbiljno, možda i previše ozbiljno i zato se na dugoročan odnos obvezuju tek u drugoj polovici svoga života. Broj devet je najzanimljiviji jer ga prati vrlo jako zračenje. Obično nose posebnu karmu, preko karmičke veze dolaze do ispunjenja i gotovo je nepredvidljivo u kojem životnom dobu će naći odgovarajućeg partnera. No sve to može biti razjašnjemo samo detaljnom analizom numerologije i izradom horoskopa…

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika