Proricanje pomoću francuskih karata | ASTRO24h

Proricanje pomoću francuskih karata

francuske karte

Gatanje iz francuskih karata je isto kao i bilo koje drugo gatanje iz karata što znači da možemo postavljati pitanja. Razlikujemo 3 osnovne metode koje slijede:

Analiza zdravlja

Zdravlje je naše najveće blago na ovom svijetu i s njime možemo imati problema. Preporuča se za pitanja o zdravlju koristiti metodu od 6 karata u kojoj se slažu po tri karte u dva reda. Miješanje špila treba obaviti temeljito, a prije nego što počnemo slagati karte lijevom rukom, treba se špil jednom presjeći. Svih 6 karata možemo tumačiti na dva načina.

Kao prvo, svaka karta simbolizira određeno područje koje u organizmu može biti problematična zona ili barem potrebno preusmjeravanje energije.

Druga metoda tumačenja je kronološki red. Prve tri karte predstavljaju 3 mjeseca unaprijed, dok ostale 3 karte nam skreću pažnju na moguće bolesti u sljedeće 3 godine. Kako biste izbjegli nepotrebni strah i nesporazum, savjetujem Vam da zatražite pomoć stručnjaka oko proricanja!

gatanje

Ekonomska analiza

Gatanje iz francuskih karata je izvrsno za odgovore na materijalna i ekonomska pitanja. U ovom slučaju trebamo prvo složiti 4 karte pa 3. Prve 4 karte mogu mogu biti jedna do druge u to će biti ekonomska prognoza za sljedeću godinu. Ostale 3 karte treba slagati okomito i lijevo od 4 karte koje smo već složili. Te 3 karte predstavljaju priljev sreće u određenom periodu. Kod tumačenja u obzirom uzimamo prvo kronološke karte koje su simbol sudbinske linije. Iz toga se može zaključiti hoće li doći do prodaje stana ili do promjene radnog mjesta. Gatanje iz francuskih karata izuzetno lijepo otkriva sudbinske promjene pa čak na sreći temeljene, a koje druge karte ne otkrivaju. Zato te 3 odvojene karte zahtijevaju i veću stručnost, a koje predstavljaju posebno zadovoljstvo svakom proricatelju.

gatanje

Ljubavno gatanje

Pitanja vezana za partnerske odnose mogu biti raznolika i upravo zbog toga postoji i više metoda slaganja karata kad je riječ o ljubavi. Podijelit ću s Vama najosnovniju metodu koju čak i sami možete bez poteškoća isprobati.

Poslije miješanja špila ne trebate presjeći. Lijevo se stave 2 karte koje će biti Vaša pitanja. Desno se slažu isto 2 karte,koje će biti karte našeg izabranika. Nakon toga i gore i dolje stavite po još jednu kartu koje će simbolizirati utjecaj okoline. Pri tumačenju prvo trebate pogledati svoje karte koje će otkriti jeste li spremni uploviti u vezu.

Nakon toga možete pogledati karte izabranika koje će otkriti njegove emocije. Karta koju smo stavili gore simbolizira želje, a koja je dolje, simbolizira stvarnost, odnosno moguću budućnost. Kad se te karte nađu u ravnoteži, ljubav će biti sretna i plodna.

Ako ste zainteresirani za slične članke, potražite ih na našoj stranici. Francuske karte se lako nabavljaju i može se brzo naučiti njihovo tumačenje, ali ako Vam treba pomoć, uvijek ju možete zatražite od naših savjetnika.

Ako ste pak poželjeli još detaljnije upoznati gatanje francuskim kartama, savjetujemo da potražite naše stručnjake koji će Vam pomoći naučiti tu metodu i da savladati tumačenje.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika