Približava se kraj svijeta, ili ne? | ASTRO24h

Približava se kraj svijeta, ili ne?

endoftheworld01

Treći svjetski rat, pad meteorita ili eventualno globalno zagrijavanje? Samo su nekoliko proricanja za kraj svijeta koji bi označili kraj zemaljskog života i planete, ako bi se dogodilo. Sama činjenica kako će doći kraj svijeta, rijetko koga zanima, ali kada će doći taj sudnji dan već unazad par stotina godina zanima znanstvenike, astrologe. 

Na sreću, ni krajem prošlog vijeka ni krajem milenijuma, nismo se morali oprostiti od zemaljskog života. Ni mayansko proricanje da će doći kraj svijeta 2012.godine,  nije se dogodilo. Neko vrijeme se ne moramo brinuti oko toga jer je naredni datum za kraj svijeta dosta daleko. Istraživači klime procenjuju da će se 2040.09.08. potopiti Arktičke ledene sante leda, a s time će doći do kraja života na zemlji. Isaac Newton, poznati matematičar i fizičar o kojemu rijetko tko zna da se bavio i astrologijom, napisao je jedno pismo 1704.godine, gdje je 2060.godinu označio zadnjom godinom Zemlje, mada je dodao da se taj datum može odložiti, ali prije toga nije vidio nikakve znakove da će se dogoditi kraj sveta.

Ako želite saznati istinu, onda pitajte naše savjetnike kada se očekuje kraj svijeta, ili kraj ere u kojoj se sad nalazite i kada će doći nešto novo u Vaš život. Ako Vam se dogodi neka tužna stvar, skloni ste misliti da nema izlaza iz toga i da je svemu kraj. Tada kažete da imate raspoloženje kao da je “kraj svijeta”. Ako se tako osjećate, nemojte padati u očaj. Uvijek ima izlaza iz svega i nastavka. Na broju telefona 064/600-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, možete saznati kako da krenete dalje da biste živjeli sretniji i potpuniji život!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika