Predviđanje pomoću vatre! | ASTRO24h

Predviđanje pomoću vatre!

Predviđanje pomoću vatre!

Točnost predviđanja nikada ne ovisi o uređaju, nego tko ga koristi.” Ovo su riječi drevnog proroka i astrologa Defilosa, koji je prema legendi uvijek mogso predviđati s onim što mu se našlo u rukama. Defilos je bio vrlo poznat po svojoj vatra-predviđanju, koje je obavljao u transu pored velike logorske vatre i ogromne gužve. Dobra vijest je da Vi ne trebate pasti u trans kako biste predvidjeli iz plamena, pa čak ni velika vatra nije potrebna, a predviđanje će ipak biti točno.

drveni štapić (najbolje je stapić od sladoleda)

metalna posuda

voda (u slučaju požara za gašenje)

šibice

Tonka, Tonka 126, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

Za proricanje zapalite manju vatru. Možete koristiti i plamen svijeće, ali za proricanje pomoću vatre morate zapaliti pravu vatru. Najlakši način je ako u metalnu posudu stavite par komadića drveta, papira i hepo kockicu. Tako se vatra lako zapali i gori onoliko dugo, koliko Vam je potrebno.

Ako ste već zapalili vatru, zagledajte se u plamen. Zatim usmjerite pogled na bijelu povšinu (zid) i čvrsto gledajte u jednu točku. Uskoro će se pojaviti pred Vašim očima slike u različitim bojama i oblicima. Obratite pozornost na oblike jer oni nose poruku. Zapamtite boje i pogledajte njihova značenja. Nakon što ste završili ovaj mali proces, možete započeti pravo predviđanje.

Kada biste trebali zatražiti pomoć proroka, saznajte OVDJE

Ako ste početnik, onda postavite odlučujuća pitanja i vatra će Vam odgovoriti.

Uzmite dva štapića od sladoleda. Na jedan napisite DA, a na drugi ne morate pisati, ali znajte, to ukazuje na NE.

Kliknite OVDJE i saznajte nešto više o metodama proricanja! 

Postavite pitanje, a zatim bacite dva štapića u vatru. Kada ih bacite u plamen, promatrajte koji će izgorjeti brže. Ako prvo izgori štapić na kojem ste napisali riječicu DA, onda je odgovor na postavljeno pitanje negativan. Ako prvo izgori štapić koji simbolizira odgovor NE, onda je odgovor na Vaše pitanje pozitivan. Ako niti jedan štapić ne izgori u potpunosti, odgovor na pitanje u tom trenutku ne znate ili je za odgovor potrebno puno više informacija. U tom slučaju možete koristiti dodatnu opremu (primjerice karte, prsten, staklenu kuglu za istraživanje istine), ili možete pitati naše proroke u okviru proricanja kartama. Oni će opširnije objasniti kontekst pozadine i tako ćete dobiti puniji i sveobuhvatniji odgovor na Vaša pitanja!

Ne samo iz Hrvatske, možete nas nazvati jos iz inozemstva:

BiH

  • BH Telekom 094270412 Fix 2,42 KM/min Mob 3,22 KM/min

  • HT mostar 094850906 1,85 KM/min

  • TRS 094583606 2,46 KM/min

SLO – 090100115 1,99 €/min

SRB – 0901800804 120,00 DIN/min

Switzerland – 0901100022 3,50 CHF/min

Austria – 0900474878 1,81 €/min

Germany – 09003105501 1,99 €/min

Žuži, Žuži 875, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

Nemojte biti razočarani ako dobijete odgovor od vatre koji niste očekivali jer budućnost se može mijenjati. Ništa nije uklesano u kamenu, zato je dobro ako unaprijed znate što Vas čeka tako da na vrijeme još možete mijenjati i izbjeći neugodne situacije. Zrinka, kod 524 i Ognjena, kod 411, će Vam pomoći na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min! Zatražite jedan sudbonosni obred i planirajte Vaš život ponovno još danas!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika