Pozitivno razmišljanje i ovo nije prijevara! | ASTRO24h

Pozitivno razmišljanje i ovo nije prijevara!

pozitivno

Zakon privlačnosti – sreća je zasnovana na pozitivnom razmišljanju.,je li to toliko jednostavno? Postoji li još nešto što je potrebno da biste imali sve što želite? S razlogom će to pitanje postaviti čovjek koji već neko vrijeme koristi pozitivno razmišljanje. Reći ću vam sada istinu. Pozitivno razmišljanje samo po sebi nije dovoljno da bi se vaš život razvijao bez problema i poteškoća i u onome pravcu kojem vi želite. Vrlo je važno da ostanemo realni u svim okolnostima, tako i u razmišljanju.

Zamislite da je pesimizam i negativna misao jedno brdo koji se pozicionira od vas lijevo, smeđe je boje, trulo i neproduktivno, dok su pozitivne misli također brdo, desno je od vas, sve je žarko zeleno i na brdu se nalazi jedna ogromna palača od šećera. U sredini se nalazi put koji vas vodi ravno naprijed. Ništa ne pokazuje na pretjerivanje. Sada postavite pitanje u sebi., gdje želite ići? Ravno, zar ne? U palači od šećera se isto možete smrznuti kao i u kolibi koju možete graditi na puno negativnih razmišljanja. Zato je važno da uvijek realno razmišljate i da ne idete u krajnost. Pogledajte samo redom za što je sve dobro pozitivno razmišljanje :

Prepoznavanje mogućnosti :

Ako imate dovoljno elana u sebi i pozitivno razmišljate, onda ste skloni prepoznati mogućnosti bez obzira na to koliko god su male. Jeste li ikada razmišljali o tome da u nekom trenutku ne učinite ništa jer ste smatrali da to neće riješiti vaše probleme i brige!? Ili da bi ste to uzaludno učinili jer ionako ste nesretni i svakako vam to neće uspjeti!? Ako je tako, onda ste upali u zamku negativnog razmišljanja. Međutim, ako na svakom koraku težite isprobati nešto jer mislite da se vama ništa loše ne može dogoditi, pozitivno razmišljate, također ćete doživjeti razočarenje. Mislite na put koji vodi pravo, naprijed i mislite pozitivno, ali umjereno. Uvijek trebate prepoznati i posljedice, ne samo prilike, a u tome vam mnogo pomaže pozitivno razmišljanje.

Moć osmjeha :

Moć smijeha i osmjeha je znanstveno dokazana činjenica. Kada ste dobro raspoloženi, otpuštate svoje strahove. Probajte se fokusirati na dobro i nasmijte se. S time činite dobro i vašem zdravlju.

Svaka ćelija se opusti u vašem organizmu, popuštaju grčevi, povećava vam se imunitet. Tako postajete otporni na bolesti.

Za vrijeme smijeha možete biti potpuno sretni, u suštini to je vrijeme kada ne razmišljate nego to činite instinktivno.

Jedna od najvećih prednosti pozitivnog razmišljanja će stići do vas kada ne razmišljate nego samo osjećate.

Duševni mir :

Vaše misli u velikoj mjeri određuju kako se osjećate u svojoj koži. Ako ste stalno usmjereni na osobne strahove, postat ćete zbunjeni i stresni.

Velika prednost pozitivnog razmišljanja je da možete nadići svoje sumnje koje se odnose na onu stranu života nad kojom ne vladate. Za postizanje duševnog mira neophodno je da preispitate sve vaše misli i da odstranite višak istog. Ako uspijete u tome i savladate pozitivno razmišljanje, tada preuzimate vibracije svemira. Želite li saznati više o pozitivnom razmišljanju? Želite li naučiti najbolji način za to? Treba znati da je svatko sposoban za to! Na korak ste od toga da saznate kako pozitivno razmišljanje zaista djeluje u vašem životu, bez nepotrebnog objašnjenja. Nazovite vašeg savjetnika da vam kaže!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika