Ponavljajući snovi | ASTRO24h

Ponavljajući snovi

san1

Pisali smo već o raznim snovima i razmotrili određene vrste. Pogledajmo sada što znače ili zašto se snovi koji se ponavljaju ne daju mira ni najracionalnijoj osobi! Poručuju li nam nešto ili je to sve samo naša mašta?

Mogu Vam reči da je oboje moguće. Dobro je potražiti pomoć stručnjaka za tumačenje ako se snovi ponavljaju više od 4-5 puta.

To možete učiniti u našem Astro Centru gdje su za Vas naši savjetnici dostupni 24 sata!

Pogledajmo u kakvim slučajevima dolazi do ponavljanje sna. Naš um može biti veoma moćna blokada. Jedna moja klijentica mi je uvijek došla kada je loše sanjala o partneru da je vara s najboljom prijeteljicom. U tom slučaju san poručuje da u njihovom odnosu ne funkcionira sve najbolje i zbog ljubomore se san stalno ponavlja. Partner je nikada nije prevario, ali nikako nisu mogli živjeti u skladu i miru. Na kraju je terapeut za parove uspio riješiti problem.

loši snovi

Naravno i druge vrste blokada se mogu razviti, bilo da proizlaze iz nekog spora, financijskih problema, ali bit je uvijek ista: podsvijest nam poručuje da riješimo problem ili da ga barem primjetimo!

Drugi najčeći ponavljajući san je privlačenje strahova. Ovdje je važno da poznajemo simbole svemira. Ako sanjate o nekom strahu, to ne tumačimo doslovno.

Jedna moja klijentica je često sanjala vađenje zuba. Priznajmo, tko voli ići zubaru? Nitko, pa ni Vi, zar ne?!

Za klijenticu je to bio strah da ne može imati djece. Već duže vrijeme su radili na bebi, ali bez uspjeha. Otišli su kod liječnika gdje se ustanovilo da nemaju zdravstvenih problema. Nakon toga su se loši snovi zaustavilli jer se i ona sama opustila te više nije bila u grču.

san

Kad smo već kod snova o strahovima, pogledajmo i naše želje. Nažalost morat ću Vas razočarati jer ako sanjate Vaše želje, to ne znači da će se i ostvariti. Imala sam jedan slučaj gdje je klijent stalno sanjao more, omiljenu plažu. Nažalost tek nakon mnogo godina je uspio otići u Grčku, ali je barem do tada posjećivao svoja voljena mjesta u snu. Iako je ostvario svoju želju, s vremena na vrijeme se desilo da u snu ponovno posjeti svoje voljeno mjesto.

Prirodno i normalno je da postoji više uzroka radi kojih se san ponavlja. Postoje snovi koji nam pretkazuju na nešto, snovi koji nas upozoravaju i prema njima trebamo usmjeriti više pažnje. Takav san možete prepoznati ako se u njemu pojavljuju stvari kojima tamo nije mjesto. Primjer: Nikada ne sanjate o automobilima, a sada Vam se u snu pojavljuje određeni automobil. Ili u slučaju moga klijenta koji nikad nije letio zrakoplovom niti je planirao, ali je svake večeri sanjao kako leti u tom malom zrakoplovu. Kasnije su ga prijatelji pozvali na skijanje gdje također nikad nije bio. Kada je vježbao spuštanje, odjednom je primjetio taj isti mali zrakoplov iz svog sna kako prelijeće planinu.

Ima još jedna vrsta ponavljajućeg sna kojeg sada neću objašnjavati jer je posebna tema.
To dolazi od negativnih energija i prokletstva. U snu se znaju pojavljivati stvari na koje ni ne pomišljate. Mogu biti strašni, uzašni, ali mogu biti i samo posebni. Uskoro ću vam pisati i o tome kako bi ih znali prepoznati ako imate negativne energije ili prokletstvo. Tako ćete moći potražiti pomoć stručnjaka!

DADA_snovi_

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika