Pogled u budućnost | ASTRO24h

Pogled u budućnost

Pogled-u-buducnost

Gatanje sudbine  prisutno je od kada je i samog čovjeka, u svim kulturama i povijesnim razdobljima.
U različitim dijelovima svijeta razvile su se različite tehnike gatanja sudbine, a mnoge su se održale i do dana današnjeg.

Iako je napredovanjem znanosti došlo da racionalizacije društva i svjetonazora različite tehnike gatanja, proricanja i predviđanja budućnosti aktualne su još i danas.

Astrologija je tako postala obavezan dio dnevnih novina, tjednika, mjesečnika ili internetskih portala, a interes za ovu drevnu vještinu ne jenjava. Savjeti i prognoze astrologa se traže kada su u pitanju važni politički događaji ili nogometne utakmice i iako je mnogi još uvijek smatraju pseudoznanošću, ona se itekako uspješno infiltrirala u zapadnjački način života.

Zadnjih godina raste i popularnost numerologije, kao i vjera u moć brojeva, pa i ona postaje sve zastupljenija u svakodnevnom životu.

Ni mnoge drevne vještine proricanja nisu nikad iščezle, a neke od njih zadnjih desetljeća doživjele su veliki povratak.

Iako je danas rijetkost da se gleda u jetru ili unutarnje organe žrtvovane životinje, gatanje budućnosti  uz pomoć zvijezda, snova, promjena u tlu ili letu ptica još se uvijek zadržalo u narodu i brojnim kulturama.

Nemoguće je čak i pobrojati sve tehnike proricanje koje se koriste, od gledanja u kristalnu kuglu do tarota i bacanja graha, gledanja u listiće čaja ili u kavu.

Tu su i posjeti vidovnjacima i medijima koji mogu zaviriti u našu budućnost, kao i brojne online i telefonske usluge proricanja.

Pogled u budućnost , kao i svi ostali segmenti ljudskog života i kulture danas su visoko komercijalizirani, što znatno utječe i na onako dvojbenu vjerodostojnost brojnih tehnika proricanja.

Ipak pravi i vješti vidovnjaci zaslužni su za opstanak različitih tehnika predviđanja budućnosti.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Komentari korisnika (1)

radmila on June 24, 2013 Odgovori

pozzz
radmila,3.11.1973. recite mi molim vas dali ima nade za mene i mog bivseg muza dugo nismo zajedno volela bih sve uciniti da mi se vrati rodjen je 4.2.1983. Goran
unapred vam se zahvaljujem i cekam vas odgovor ….

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika