Ovo činite u slobodno vrijeme ako Vas zanima ezoterija! | ASTRO24h

Ovo činite u slobodno vrijeme ako Vas zanima ezoterija!

feng

Volite alternativne stvari i u slobodno vrijeme želite poboljšati Vaše vještine? Ako još niste uspjeli pronaći zaista prikladno prodručje, možemo Vam pomoći! Ako Vam je važan izgled, volite lijepe stvari i zahtjevniji ste prema Vašem okruženju od prosjeka, Vama preporučujemo feng shui. Dajete li rado savjete drugima kako da se obuku? Kod poznanika rado predlažete dizajn interijera i dajete savjete? Protok chi energije upravljate vlastitim energijama i sposobni ste uputiti ju u pravom smijeru? Među ezoteričnim trendovima jasno Vam preporučujemo Feng shui, ne samo da učinkovito možete iskoristiti znanje za dekoraciju Vašega doma, ali ove principe ćete moći iskoristiti za mnoga područja života, primjerice, prilikom izbora najboljeg kostima, kao i prilikom izrade poslovne kartice i odlučivanja što kuhati za večeru. Želite li saznati kako urediti ljubavni život prema feng-shuiu, možete    –>OVDJE

Zuzi ,Zuzi 875 , Asto centar , Zapisano u Zvjezdama

U slučaju da je sudbina i Vama podarila živopisnu fantaziju i šarenu maštu, tj. da ste balgoslovljeni darom za proricanje, onda je čitanje sudbine iz karata ona vještina koju možete posjedovati ako ste dovoljno motivirani! Otkrili ste da imate sposobnost predvidjeti događaje unaprijed ili čak i više, obično se to dogodi u stvarnosti? Zanimaju li Vas tajne proricatelja pomoću tarot karata, možete saznati –> OVDJE!
Vjerojatno biste trebali uložiti veći naglasak na razvoj intuicije! Ako ovaj korak još nije učinjen, vrijeme je da kupite špil tarot karata. Ciganice i Lenormand katre su za Vas. Morate odabrati jedan špil, onaj koji je najbliži Vašem srcu. Sve o tarot kartama možete saznati –> OVDJE!
Vašu maštu čak možete upotrijebiti i za tumačenje snova. Nakon već stečenih osnova, Vi trebate svako jutro započeti predviđanjem. Najlakši način je izvlačenjem Vaših vlastitih karata. Pošto Vi često savjetujete Vaše prijatelje, ova alternativna područja imaju značajnu ulogu u provjeri Vaših sposobnosti? O vještini tumačenja i razumijevanja značenja simboličkog sadržaja snova možete saznati –> OVDJE!
Astrologija, kraljica ezoterije je najbliža Vama. Općenito prihvaćeno je da je baš astrologija najracionalniji ogranak ezoterije.
Vi i dalje samo proučavate i čitate astrološke časopise, ali morate se prijaviti na obuku i temeljito uroniti u ovu znanost. Ako iz nekog razloga osjećate da je svijet zvijezda predaleko, trebate razmisliti o upoznavanju numerologije. Baš numerologija je jedna metoda koja Vas dovodi bliže samospoznaji i pomaže temeljito upoznati i prihvatiti Vas i Vašu okolinu. Ona nam govori da smo mi odgovorni za svoj život i ukazuje kako možete ostvariti sve ciljeve. Želite li saznati nešto više o numerologiji i brojevima koje sanjate, možete –> OVDJE!

ljubav, proricanje, Zapisano u zvjedama , Astro24

Već ste dosegli razinu, ali ipak niste uspjeli odraditi numerološki izračun ili osjećate da niste dobili pravi odgovor? Slobodno nazovite telefonski broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41 kn/min i zatražite pomoć >> NIVES << kod 226, u Astro centru, koja je jedna od najboljih numeroloških sručnjaka.

Volite meditirati? U tom slučaju sigurno znate koliko opuštanje može pomoći da probleme riješite mnogo fleksibilnije i lakše. Zato Vam nudimo majstorstvo kontrole uma, koje je jednostavano za naučiti i to je tehnika samo-razvoja. Zanima li Vas duhovnost i očarvajuće Vas privlači mistika? U slobodno vrijeme aktivnosti za Vas su: kominukacije s duhovima i anđelima. Sigurni ste da je svijet više nego što prosječna osoba vidi i osjećate prisustvo anđeoskih stvorenja koji čuvaju sve. U ezoteriji zanimanje koje preporučujemo je komunikacija s anđelima. Možete kupiti i anđeoske kartice, ali može razgovarati izravno s duhovima. Saznajte koja je Anđeoska poruka za mjesec lipanj       –>OVDJE!

Ako želite saznati poruku anđela koja je aktivnost najbolja za Vaše slobodno vrijeme, sada možete nazvati telefonom na broj 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41 kn/min i tražiti izvrsnog stručnjaka koji se bavi komunicijom i da uz pomoć anđela dobijete vjerodostojne odgovore odmah!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika