Ovako tražite da Vam se želja ispuni! | ASTRO24h

Ovako tražite da Vam se želja ispuni!

Make_A_Wish_by_faerie_angel

Ovako tražite da Vam se želja ispuni!

Svatko voli sanjariti malo o tome da li će mu se želja ispuniti. Pomoću magije možete i učiniti da se ostvari ta želja ako ju dobro proslijedite prema nebesima. Podijeliti ćemo s Vama par načina kako zaželjeti želju i da se ta želja u što većoj mjeri ostvari. Na prvi pogled ovo su jednostavni koraci, ali zahtijevaju veliku koncentraciju i magičnu energiju. Ako želite biti sigurni, zatražite pomoć stručnjaka koji će s Vama napraviti magiju i pomoći Vam u koncentraciji. Ovo u bilo koja doba dana možete učiniti tako što ćete nazvati naše stručnjake u Astro centru! A sad da vidimo što trebate činiti da Vam se ta želja ostvari!?

1 korak :

Samo iz dobrog razloga poželi!

Želje koje štete drugima ili su bez značaja, primjerice da se zaljubi u Vas partner Vaše prijateljice, neće se ostvariti! Vaše želje će se saslušati samo ako ćete samim time i Vi biti bolji  i svijet učiniti boljim. Znači, prvi i najvažniji korak je da dobro oformite želju i što biste voljeli privući!

2 korak :

Mislite pozitivno da bi zakon privlačenja djelovao! Da bi Vam se želja ostvarila, morate biti otvoreni prema svijetu! Voljeli bi bolju liniju? Trenirajte barem 30 minuta dnevno i samim tim će Vam i duša biti  spremnija da ostvarite željeni cilj. Bitno je da učinite nešto za ostvarenje Vašeg cilja, pa ćete ju i privući. Dobra je i najmanja sitnica!

3 korak :

Ujutro, nakon buđenja, neka Vam prva misao bude da se bliži ostvarenje! Tada su Vaš mozak i duša u fazi kada su spremni za stvaranje. Znači, ako nakon buđenja stvorite pozitivnu sliku ispred sebe, onda ste učinili jako veliki korak ka ostvarenju.

 

4 korak :

Prije spavanja zamolite anđele da Vam pošalju snove koje će Vam pomoći. Nakon toga, ako sanjate jasan san, poželjno je zatražiti pomoć od stručnjaka koji tumači snove da Vam točno razjasni anđeosku poruku. Ako razumijete poruku koju ste dobili pomoću magičnih energija, želja će Vam se brzo ispuniti.

5 korak :

Pročišćenje pri svakom punom mjesecu! Da bi magična energija bila što djelotvornija prema Vašoj želji, potrebno Vas je očistiti od svake negativne energije. Ovo je poželjno napraviti svakog mjeseca jer se u današnjem užurbanom svijetu susrećemo s raznim ljudima, zavist i zloba su na svakom koraku, kao i ljubomora. Ritual pročišćenja pri punom mjesecu može pomoći da se otarasite mračnih energija iznutra i izvana, te samim time se približiti  korak ka ostvarenju. Zatražite to od najboljih stručnjaka u Astro centru koji su na raspolaganju 24 sata dnevno!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika