Ovako razvijajte Vaše duhovne sposobnosti! | ASTRO24h

Ovako razvijajte Vaše duhovne sposobnosti!

Spiritual-Therapy-Full

Od rođenja imamo duhovne sposobnosti. Eksploatacija ovih sposobnosti je odgovornost roditelja, ali mnogo njih se odalji od duhovnog, pa tako i djecu odgajaju u tom duhu. Zato se mnogoj djeci rano zatvori treće oko, i izgube sposobnost vidovitosti. Dobra vijest je da vještina nije zauvijek izgubljena, mogu se razvijati i formirati i u odrasloj dobi.
Ako Vas zanima ezoterija, kliknite OVDJE i saznajte kako postupati s njom!
U današnje vrijeme postoji mnogo ezoteričnih tečajeva za razvoj duhovnosti, ali ako nemate vremena prisustvovati tečaju, ali voljeli biste da Vaše sposobnosti i vještine duhovnosti ponovo zažive i pomažu u svakodnevnomu životu, onda trebate pratiti ova dva jednostavna koraka:
Svaki dan meditirajte najmanje 20 minuta. Meditirajte u mirnom okruženju, po mogućnosti da Vam nitko nesmeta. Koristite opuštajuću glazbu i mirisne svijeće ili tamjan. Svaki put kad meditirate računajte unatrag od 10 do jedan, a onda zamislite da na zlatnom spiralnom stubištu idete ka dolje. Stižete do velikog predvorja gdje se otvaraju jedna velika vrata. Na vratima je obojeno jedno veliko oko, a u središtu oka se nalazi ključaonica. Ključ koji otvara ta vrata također ima oblik oka. Posegnite u džep za ključem, otključajte i pređite preko magičnih vrata. Stići ćete u jednu veliku svjetlu sobu, gdje se u sredini nalazi jedan mali izvor. Idite k njemu i operite čelo.

Osjetite kako hladna voda dodiruje kožu Vašega čela. To je ugodan, hladan, umirujući osjećaj. Obrišite čelo zlatnim ručnikom koji visi pokraj izvora, a zatim pogledajte na desno. Na zidu bi trebali vidjeti ogledalo, a ako ga ne vidite, koncentrirajte se dok ne bude tamo. Pogledajte u ogledalo i ako ste sve napravili kako treba, na čelu će Vam se pojaviti konture oka koje su slične tetovaži. Oko će biti zatvoreno, dodirnite oko sa desnom rukom i na glas recite: sobo duhovnosti, molim te, otvori mi sada oko kako bih vidio i čulo te ponovno sve imao.
Zanima li Vas kako pomoću meditacije postići zdrav duh i tijelo, kliknite OVDJE!
Nakon toga izađite iz sobe, zaključajte vrata, popnite se uz stube i otvorite oči.
Ako gore opisanu meditaciju provodite svaki dan, kroz tjedan dana možete postići da aktivirate Vaše treće oko. Ne postoji pravilo koliko puta trebate ići niz stepenište kako biste posjetili zlatnu sobu. Ovom cestom morate hodati dok god u ogledalu ne vidite oko otvorenim.
Kada se to dogodi, pitajte savjetnike za iniciranje na broju telefona 064 609 992, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min! Oni će pročistiti Vaše treće oko i tako će Vaša vidovitost biti kristalno jasna. Negativne energije mogu pomutiti Vaš vid, ne vrijedi što Vam se treće oko otvorilo ako postoji sličan sloj katarakte na njemu jer tako nećete moći koristiti Vaše vještine. Pitajte za uklanjanje te katarakte kako biste Vaše vještine konačno slobodno mogli koristiti, te kako biste živjeli sretnim i punim životom.

Ako doživite nešto zastrašujuće tijekom meditacije, ne možete ući kroz zlatna vrata ili u ogledalu uopće ne vidite treće oko, onda svakako pitajte za čišćenje jer su Vam blokirane psihičke sposobnosti. Negativne energije utječu na unutarnji dar, tako Vam intuicija ne radi. Okružite sebe predmetima koje će Vas štititi od negativnih energija.
OVDJE možete saznati znakove koji govore da Vam je potrebno čišćenje!
Savjetnice Ana, kod 201 i Dada, kod 432, će Vam pomoći u razvijanju duhovne vještine. Provjerit će postoji li negativna energija koja koči Vašu vidovitost, i naravno pomoći u rješavanju problema na bilo kojem životnom području.
Treće oko se često zatvori jer niste naučili otpustiti. Pročitajte nač članak o remisiji, a zatim pitajte savjetnice Ziju, kod 523 i Nives, kod 226, za pomoć. Meditacija preko telefona Vam može pomoći osloboditi se tuge, strahova i loših snova.
Ako ste odradili veliko čišćenje u Vašem zivotu, onda je došlo vrijeme da privučete sreću i dobitke. Odradite sebi magiju sreće, zatim pitajte za jedno pojačanje na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, kako biste sigurno bili sretni.

Možete nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika