Ovako mršavite pomoću MJESECA! | ASTRO24h

Ovako mršavite pomoću MJESECA!

Ovako mršavite pomoću MJESECA!

Odavno ste na dijeti, ali ne možete skinuti ni gram viška? Za ovo postoji vrlo jednostavan razlog: stanje Mjeseca je neodgovarajuće! Na Zemlji sve ovisi od posljedice Mjeseca: biljke, životinje, oceani, a ovom pravilu niti ljudi nisu iznimka. Zemljina orbita utječe na osnovnu funkcioniranja našega tijela. Razlog tome su elektromagnetske sile Mjeseca. Mjesečeve četiri faze različito usmjeravaju živčane impulse i energetske stanice živim organizmima. Kliknite OVDJE i saznajte kako da aktivirate Vaše šesto čulo! Odnos između tjelesne mase i faze Mjeseca je vrlo jednostavan: ljudsko tijelo se mijenja zajedno s nebeskim tijelom. Kod rastućeg Mjeseca se sve potrošene kalorije infiltriraju, dok kod opadajućeg Mjeseca je ovaj broj neznatan. Onaj tko ovo prepozna i primijeni, zajamčeno je, neće se razočarati.

Dijetu treba započeti kada je mjesec mlad – tijelo je spremno za detoksikaciju od štetnih materija. Ako u tom razdoblju držite dvodnevni post (kada možete piti samo vodu), puno lakše se oduprijeti ukusnim jelima. Dijeta je u ovom slučaju učinkovitija! Kliknete li OVDJE možete saznati kako mladi mjesec ispunjava želje! Kod rastućeg mjeseca organizam je za većom potražnjom hranljivih materija, vitamina, nego obično. Tijekom tog razdoblja, sve što Vam daje energiju i snagu je vrlo korisno. Nažalost, to se također odnosi i na materiju! U ovom slučaju mršavljenje je teže, pošto nam je apetiti veći. Obratite pozornost na ono što jedete. Izbjegavajte ugljikohidrate i masti, zaboravite na slatkiše, kruh, rižu i tjesteninu. Želite li saznati koja dijeta najbolje odgovara Vašem horoskoposkom znaku, kliknite OVDJE i saznajte!

Za vrijeme punog Mjeseca ste napeti i nervozni? To nije slučajno jer Mjesečeva najjača elektromagnetska sila je u tom trenutku. U toj fazi mjeseca ne preporučujemo post, i bez toga ste dovoljno razdražljivi! U to vrijeme jedite svjesno, trošite lako probavljivu hranu. Opadajući Mjesec – došlo je Vaše vrijeme! U ovoj fazi se možete najučinkovitije riješiti viška kilograma. Konzumirajte puno voća i povrća. U večernjim satima konzumirajte samo laganu hranu, nemojte jesti nakon šest sati. Srećom, u ovoj fazi se također smanjuje i apetit. Pijte puno tekućine, po mogućnosti vode ili čaja jer to pomaže proces samo-čišćenja. Ako mislite da se ne možete osloboditi od viška kilograma, učinili ste sve što ste mogli, onda je moguće da je prokletsvo na Vama! Nazovite Tonku ( 126) ili Gordanu(311), koje znaju to ukloniti na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Možete zvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika